Ζαλίζει το νούμερο: Τόσα λεφτά κάνουν οι πανάκριβες βέρες Κασσελάκη – Τάιλερ, μόνο για γερά πορτοφόλια

ζαλίζει-το-νούμερο-τόσα-λεφτά-κάνουν-ο-175107

Ο Στέφανος Κασσελάκης παντρεύτηκε το σύντροφό του, Τάιλερ Μακμπέθ, στην Αμερική, την προηγούμενη Πέμπτη και πλέον φορούν βέρα στο δεξί.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κράτησε όλες τις λεπτομέρειες του γάμου του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, θέλοντας να μοιραστεί την προσωπική αυτή στιγμή μόνο με κοντινούς του ανθρώπους.

Ο φωτογραφικός φακός “τσάκωσε” τους νεόνυμφους στην Νέα Υόρκη, για πρώτη φορά, με τη βέρα στο δεξί τους χέρι και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πάμε Δανάη», πρόκειται για βέρες του πασίγνωστου διεθνή οίκου “Cartier”.

Πόσο κοστίζει η βέρα του Στέφανου Κασσελάκη

Όπως φαίνεται στο site του εν λόγω οίκου, η «χοντρή» βέρα κοστίζει 2.240, δηλαδή 4.480 οι δύο, είναι χρυσές, ενώ το ζευγάρι έχει μαζί και ασορτί βραχιόλι, ενώ οι πιο λεπτές βέρες κοστίζουν 1.440 ευρώ η μία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης με βέρα στο δεξί

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε δηλώσεις στον ανταποκριτή του ΑΝΤ1, Θανάση Τσίτσα, για το “Πρωινό”, λίγες ημέρες μετά τον γάμο του.

Για την υπερέκθεση της προσωπικής του ζωής και τα εσωκομματικά, υπογράμμισε «σιχαίνομαι την υπερέκθεση. Την έχουμε σκυλοβαρεθεί την έκθεση κι εγώ και ο Τάιλερ. Μας κυνηγάνε λες και δεν έχουν κάτι άλλο να κάνουν. Από όλο τον κόσμο που παρακολουθεί, σας ζητώ ειλικρινά συγγνώμη για την υπερέκθεση. Δεν είναι επιλογή μου. Προφανώς είμαστε μία πρωτόγονη κατάσταση για την Ελλάδα, αλλά να ξέρετε ότι η καρδιά μας ανήκει στη σωστή μεριά της ιστορίας. Και θέλουμε να προσφέρουμε στον τόπο μας και στον τόπο μου».

Και προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «έχουμε πάει στον Ευαγγελισμό μαζί με τον Τάιλερ, είδε τους νοσηλευτές της ΜΕΘ, τις αναλογίες, έχει εμπειρία δεν πήγαμε στη Φλόριντα να περνάμε καλά ή στα Χαμπτονς, σιχαίνομαι τα Χάμπτονς, είναι μία νεόπλουτη Elite, ανταγωνιστική, δεν μας αρέσει.. Eιλικρινά έχουμε βαρεθεί αυτή την υπερέκθεση, η Ελλάδα δεν θα πάει μπροστά με νοοτροπίες που ανήκουν 20 χρόνια πριν και η εκκλησία το ξέρει αυτό. Ο σεξουαλικός προσανατολισμός είναι μία από τις διακρίσεις που κάνει η ελληνική κοινωνία. Εγώ είμαι ξεκάθαρα με τη μεριά της αλλαγής στην Ελλάδα και σε όποιον αρέσει. Όταν σταματήσουν να ασχολούνται με το τι βέρα φοράω -ορίστε δείτε την, νέες νοοτροπίες στην Ελλάδα -. Αν η άποψή τους είναι επί συγκεκριμένων πολιτικών προτάσεων, θα καταλάβουν πολύ γρήγορα ότι συμφωνούμε. Σε τι διαφωνούμε; Στον διαχωρισμό κράτους εκκλησίας; Στην αναθεώρηση του στρατεύματος; Αυτοί οι άνθρωποι δε συμπαθούν απλά το προφίλ μου».

Τέλος ο Στέφανος Κασσελάκης επεσήμανε:

«Το βιωματικό μου προφίλ, αυτό δεν είναι πολιτική πρόταση, αυτό είναι κόμπλεξ. Ας ξεκομπλαριστούν, τι να πω; Απλά πράγματα, εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο. Εγώ δουλεύω για τον κόσμο. Να μπορέσουμε να σπάσουμε τους μηχανισμούς των συμφερόντων. Από το ρεύμα, που ξεκοκκαλίζει το μέλλον τους και πάει μέχρι κάτω, τη δικαιοσύνη. Που δεν έχει αποκούμπι ο Έλληνας. Αυτά είναι καθαρά αριστερά πράγματα. Όποιος θέλει να συνεργαστεί σε κομμάτι ξεκάθαρων πολιτικών προτάσεων, θα δει ότι είμαι σύμμαχός του. Όποιος δεν θέλει να συνεργαστεί μαζί μου, επειδή ο Στέφανος είναι διαφορετικός, δεν πειράζει. Εγώ είμαι εδώ για τον κόσμο, αυτός με εξέλεξε και σε αυτόν λογοδοτώ. Απλά πράγματα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ