Έξαλλη η Σία Κοσιώνη: «Σας παρακαλώ!» – Χτύπησε τα χέρια στο τραπέζι και σηκώθηκε όρθια

έξαλλη-η-σία-κοσιώνη-σας-παρακαλώ-174759

Η Σία Κοσιώνη κατέβαλε μεγάλη προσπάθεια για να επιβάλει την τάξη, στην έκτακτη ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, χθες, Κυριακή, το απόγευμα, καθώς η βραδιά κινήθηκε σε υψηλούς τόνους, έχοντας καλεσμένο τον Άδωνη Γεωργιάδη.

Ειδικότερα, φάνηκε ότι ο υπουργός εργασίας δεν μπόρεσε να δεχθεί τις ήττες της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, αλλά και σε 5 περιφέρειες της χώρας.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα νεύρα του και είχε έναν πολύ έντονο διάλογο με τον γραμματέα του ΠΑΣΟΚ, Ανδρέα Σπυρόπουλο, τον οποίο η Σία Κοσιώνη δεν μπόρεσε να ελέγξει.

Αρχικά, η παρουσιάστρια υπογράμμισε «κύριε Σπυρόπουλε, σας παρακαλώ, πάρτε μια ανάσα!» και πρόσθεσε «να μην αφήνουν τον κο Γεωργιάδη να μιλήσει… Να μην μπορεί να επιβληθεί ο κος Γεωργιάδης».

Η αδυναμία της Σίας Κοσιώνη να επιβάλει ήρεμα την τάξη

Από την πλευρά του ο υπουργός εργασίας επεσήμανε «άσ’ το, φεύγω! Πάω στο επόμενο!» με τη Σία Κοσιώνη να χτυπάει τα χέρια της στο τραπέζι, να πετάγεται από την καρέκλα της και να σημειώνει σε έντονο ύφος, τόσο προς τον Άδωνι Γεωργιάδη, όσο και προς τον Ανδρέα Σπυρόπουλο «σας παρακαλώ! Μην το κάνετε αυτό! Βοηθήστε με και από εδώ και από εδώ να μην τροφοδοτούμε αυτήν την ένταση. Με κάνετε να σηκώνομαι εμένα όρθια και να χτυπάω τα χέρια μου κάτω! Μα γιατί; Ακούω φωνές από παντού».

Εκτός εαυτού η Σία Κοσιώνη με τους καλεσμένους

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ