Νίκος Αναδιώτης: «Καθημερινά προσπαθώ να έχω τον νου μου στο τι αρέσει στον Θεό»

Ο Νίκος Αναδιώτης μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη» και τις δηλώσεις του για τις «αμαρτίες» τονίζει πως και ο ίδιος…
νίκος-αναδιώτης-καθημερινά-προσπαθ-200175

Ο Νίκος Αναδιώτης μετά την εκλογή του ως Ευρωβουλευτής με το κόμμα «Νίκη» μίλησε στην «Espreesso» και τη Βίβιαν Μπενέκου. Ο γνωστός ηθοποιός-Ευρωβουλευτής μετά τις δηλώσεις του για τις «αμαρτίες» τονίζει πως και ο ίδιος έχει τραυματίσει την ψυχή του, διανύοντας έναν εσωτερικό αγώνα.

Πότε ο Θεός και η Εκκλησία μπήκαν τόσο έντονα στη ζωή σας; Συνέβη κάτι που σας έφερε κοντά στο Θεό περισσότερο;

Είναι αρκετά χρόνια που άρχισα τον πνευματικό μου αγώνα. Η αποκάλυψη του Θεού στη ζωή του καθενός ανθρώπου είναι πολύ προσωπική και δύσκολα μπορεί να εκφραστεί με λόγια. Το δεδομένο είναι πως, έχοντας κάποιος έναν πνευματικό πατέρα στη ζωή του και κάνοντάς του υπακοή, δεν έχει να φοβάται τίποτα, παρά μόνο να προοδεύει στη ζωή του.

Προσεύχεστε στη ζωή σας; Αμαρτίες για τις οποίες μετανιώσατε;

Καθημερινά προσπαθώ να έχω τον νου μου στο τι αρέσει στον Θεό. Τώρα, το ερώτημα για τις αμαρτίες είναι παγίδα, γιατί για όλες τις αμαρτίες μετανιώνει κανείς. Αν κάτι το αναγνωρίζω ως αμαρτία, σημαίνει ότι με έχει βλάψει, μου έχει τραυματίσει την ψυχή. Υπάρχουν, λοιπόν, τραύματα της ψυχής για τα οποία δεν θα μετάνιωνα; Κανένα. Έχω τραυματίσει την ψυχή μου με αμαρτίες; Πολλές φορές! Αλλά αυτό είναι ο αγώνας μας. Προσέχουμε να μην πέσουμε και αν πέσουμε, αγωνιζόμαστε να ξανασηκωθούμε, μέχρι τελικής νίκης.

Η ηθοποιία τέρμα για εσάς τώρα;

Νομίζω ότι αποκτά ένα νέο νόημα. Το να είσαι ηθοποιός, να ποιείς τα ήθη δηλαδή, είναι και αυτό μια έκφανση της πολιτικής ζωής. Ο πολιτικός πρέπει να δίνει παράδειγμα στους συμπολίτες του, να τους παρακινεί στο καλό, να τους δίνει θάρρος. Αυτού του είδους την καλή ηθοποιία, που δεν έχει μάσκες και ψεύτικους ρόλους, αλλά δείχνει παράδειγμα προς μίμηση, επιδιώκω να την καλλιεργήσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Ο Νίκος Αναδιώτης στο Πρωινό – 14/06/2024

Ο Νίκος Αναδιώτης στο Πρωινό μετά την εκλογή του στην Ευρωβουλή με το κόμμα Νίκη.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Νίκος Αναδιώτης: «Ευχαριστώ τον άγιο Τριαδικό Θεό, θα υπηρετήσω με όλες μου τις δυνάμεις την πατρίδα μας»

Νίκος Αναδιώτης: Ο λαμπερός γάμος, τα 2 παιδιά και το ατύχημα που τον έφερε κοντά στο Θεό

Ευρωεκλογές 2024: O Νίκος Αναδιώτης εκλέγεται ευρωβουλευτής με τη Νίκη

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ