Ευρωεκλογές 2024: O Νίκος Αναδιώτης εκλέγεται ευρωβουλευτής με τη Νίκη

Η Νίκη συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%, στις Ευρωεκλογές 2024, βγάζει έναν ευρωβουλευτή και αυτός είναι ο ηθοποιός και μοντέλο, Νίκος Αναδιώτης.
ευρωεκλογές-2024-o-νίκος-αναδιώτης-εκλέγε-198923

Σύμφωνα με το 58,3 της ενσωμάτωσης και καταμέτρησης των ψήφων, η Νίκη συγκεντρώνει ποσοστό 4,4%, στις Ευρωεκλογές 2024. Επομένως βγάζει έναν ευρωβουλευτή και αυτός είναι ο ηθοποιός και μοντέλο, Νίκος Αναδιώτης.

Ποιος είναι ο Νίκος Αναδιώτης που εκλέχτηκε Ευρωβουλευτής

Ο Νίκος Αναδιώτης είχε αντιταχθεί σθεναρά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, κάτι που φαίνεται πως τον έκανε ιδιαίτερα δημοφιλή στην «ακροδεξιά» πολυκατοικία. Ευρύτερα γνωστός έγινε ως πρωταγωνιστής στη σειρά του Mega «Βασιλιάδες», ενώ στη συνέχεια συμμετείχε σε διάφορα πάνελ πρωινών εκπομπών.

Έκανε αμέτρητες φωτογραφήσεις, διαφημιστικές καμπάνιες, καθώς και επιδείξεις μόδας για μεγάλους Έλληνες σχεδιαστές όπως ο Μάκης Τσέλιος και ο Μιχάλης Ασλάνης.

Επίσης, ο Νίκος Αναδιώτης συμμετείχε στις σειρές «Αν ήμουν πλούσιος» και «Τα πέντε κλειδιά» του ANT1. Τα τελευταία χρόνια απέχει συνειδητά από τον χώρο του θεάματος.

Ο Νίκος Αναδιώτης είναι παντρεμένος εδώ και 11 χρόνια με την Πατρινή Βίκυ Σταματοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά και πλέον ζουν όλοι μαζί στο Αίγιο, όπου ο γυμναστής έχει ανοίξει το δικό του γυμναστήριο.

 Τι είχε πει για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Νίκος Αναδιώτης είχε γνωστοποιήσει την ένστασή του ως προς το νομοσχέδιο που επιτρέπει τον γάμο ανάμεσα στα ομόφυλα ζευγάρια, το οποίο ψηφίστηκε προ ημερών.

«Στις 15 Φεβρουαρίου 2024 η Πολιτεία έλαβε μια πολύ επικίνδυνη απόφαση, που νομίζω ότι θα μετανιώσουμε πικρά ως κοινωνία. Πήρε μπαλτά για να θεραπεύσει έναν πονοκέφαλο. Έφερε μια σύγχυση χωρίς προηγούμενο, για το ιδανικό πρότυπο της οικογένειας που θέλουμε να διδάξουμε και να μεταδώσουμε στα παιδιά μας. Το κυριότερο όμως είναι ότι στέρησε σε πολλά παιδιά τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με πατέρα και μητέρα. Ποιος ρώτησε τα παιδιά; Ποιος αναλαμβάνει τέτοια ευθύνη; Ανατριχιάζω και μόνο στη σκέψη», δήλωσε ο Νίκος Αναδιώτης σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Espresso».

Έπειτα, πρόσθεσε: «Είναι φοβερό να νομοθετεί κανείς αλλαγές που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο ζωής και τον ψυχισμό αθώων και αδύναμων υπάρξεων, κάνοντας πειράματα χωρίς σταθερές επιστημονικές βάσεις. Προτού κάνουμε τα παιδιά πειραματόζωα, δεν θα έπρεπε να έχουμε σιγουρευτεί για όλες τις έρευνες που θα μπορούσαν να έχουν γίνει; Κάποιες έρευνες που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας έδειξαν επηρεασμό στην ταυτότητα φύλου και στον σεξουαλικό προσανατολισμό των παιδιών αυτών, που είναι πιθανότερο να είναι ομοφυλοφιλικός. Ακόμα κι αν υπάρχουν κι άλλες έρευνες που δεν δείχνουν έντονα ευρήματα, πώς παίρνουμε την ευθύνη και το ρίσκο να κλείσουμε τα μάτια σε αυτή την πλευρά των επιστημόνων;».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Πάγωσε» η Σία Κοσιώνη με συνάδελφό της on air: «Ευτυχώς που το διευκρίνισες!»

Αφροδίτη Λατινοπούλου: «Η Φωνή Λογικής ήρθε εδώ και θα μείνει»

Ευρωεκλογές 2024 – Βγήκε το τελικό exit poll – Ν.Δ. 27%-31%, ΣΥΡΙΖΑ 13,8%-17,2%, ΠΑΣΟΚ 11,5%-14,5%

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ