Δυστυχώς είναι αλήθεια: Επιβεβαιώνονται όσο περνάει η ώρα τα χειρότερα για τον τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο

δυστυχώς-είναι-αλήθεια-επιβεβαιώνον-111673

Δύσκολες ώρες περνάει ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος αφού η υγεία του μοιάζει να είναι σε σοβαρότερη κατάσταση από ποτέ. Τις τελευταίες μέρες νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Υγεία και οι συγγενείς του ανησυχούν πολύ.

Εχει νοσηλευτεί πολλές φορές τον τελευταίο χρόνο ο τέως Βασιλιάς Κωνσταντίνος

Τον τελευταίο χρόνο έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές με διαφορετική αιτία κάθε φορά, ενώ έχει νοσήσει και με κορωνοϊό, γεγονός που δεδομένης της κλονισμένης υγείας του, λειτούργησε πολύ επιβαρυντικά.

Ο τέως Βασιλιάς νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ ιδιωτικού θεραπευτηρίου. Μεταφέρθηκε εκεί, αφού προηγουμένως είχε νοσηλευτεί με κορονοϊό στο νοσοκομείο Αττικόν.

Σημειώνεται ότι από κορονοϊό είχε προσβληθεί και τον Ιανουάριο του 2022, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021 είχε πάλι εισαχθεί στο νοσοκομείο με πνευμονία. Μάλιστα τότε είχε έρθει εσπευσμένα στην Αθήνα και η αδερφή του βασίλισσα Σοφία, ακριβώς γιατί ανησυχούσε για την υγεία του.

Η εικόνα του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου μαρτυρά πολλά

Η επιδείνωση της υγείας του ήταν φανερή στις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις του με πιο πρόσφατη αυτήν τον Οκτώβριο του 2022, οπότε είχε βγει με τις αδερφές του Σοφία και Ειρήνη, και τη σύζυγό του Αννα – Μαρία για φαγητό στο κέντρο της Αθήνας.

Ο τέως βασιλιάς, στο αναπηρικό καροτσάκι, µε ρινικούς καθετήρες, απαραίτητους για οξυγονοθεραπεία, µιλούσε ήρεµα και σταθερά στους οικείους του. Καταβεβλημένος και με δυσκολία να κινηθεί είχε εμφανιστεί και στο γάμο του μικρότερου γιου του, Φίλιππου.

Εμείς να του ευχηθούμε να πάει καλύτερα και σύντομα να επιστρέψει στην οικογένεια του.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ