Δύσκολες ώρες για την Πόπη Τσαπανίδου: Στο νοσοκομείο από την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς

δύσκολες-ώρες-για-την-πόπη-τσαπανίδου-109872

Στο νοσοκομείο βρίσκεται η δημοσιογράφος και νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, η οποία προσβλήθηκε από πνευμονία.

Στο νοσοκομείο η Πόπη Τσαπανίδου

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εισήχθη στο νοσοκομείο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο την Πέμπτη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αλέξης Τσίπρας ανακοινώνοντας ως νέα εκπρόσωπο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ την Πόπη Τσαπανίδου στις 28 Δεκεμβρίου είχε τονίσει σχετικά με την ανάληψη των καθηκόντων της ότι θα τα αναλάβει «από τη νέα χρονιά».

Ωστόσο όπως φαίνεται θα υπάρξει μια ολιγοήμερη καθυστέρηση για την κα Τσαπανίδου στην ανάληψη των νέων της καθηκόντων στην Κουμουνδούρου.

Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου

«Το 2023 δικαιούμαστε όλοι να είναι μια καλύτερη χρονιά. Η χρονιά της μεγάλης νίκης και της πολιτικής αλλαγής. Που θα έρθει μια ώρα αρχύτερα, αν εμείς οι ίδιοι γίνουμε η αλλαγή που προσδοκούμε. Από τη νέα χρονιά εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι η Πόπη Τσαπανίδου. Την καλωσορίζω και την ευχαριστώ που αποδέχτηκε την πρότασή μας» είχε γράψει στο facebook ο Αλέξης Τσίπρας προσθέτοντας:

«Η Πόπη, εξαιρετική δημοσιογράφος, σύγχρονη γυναίκα και μητέρα, είμαι βέβαιος ότι θα συμβάλει αποφασιστικά στον κοινό μας αγώνα. Θέλω να ευχαριστήσω τον Νάσο Ηλιόπουλο, που με μαχητικότητα και επάρκεια μας εκπροσώπησε μέχρι σήμερα. Θα είναι υποψήφιος στην Α’ Αθήνας και ταυτόχρονα από τη θέση του υπευθύνου στρατηγικής επικοινωνίας, θα συνεχίσει να συμβάλλει στην εκλογική μας μάχη».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ