Χαρές και γλέντια για την Εύα Καϊλή: Η παραμυθένια βάφτιση της κόρης της, οι 4 νονοί & το αρχαιοελληνικό όνομα

χαρές-και-γλέντια-για-την-εύα-καϊλή-η-π-160753

Ονοµατοδοσία επέλεξαν για την κόρη της η Εύα Καϊλή και ο Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους τον περασμένο Μάιο, και στη συνέχεια άρθηκαν και αυτοί. Μετά από σχετικό αίτημά της μάλιστα, της δόθηκε και η άδεια να ταξιδεύει στο Στρασβούργο για τις συνεδριάσεις της Ευρωβουλής.

Το πιο δύσκολο κομμάτι που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η ίδια όλους αυτούς τους μήνες, ήταν η απομάκρυνση από την 2 ετών κόρη της, αφού τα πράγματα εξελίχθηκαν πολύ γρήγορα, ενώ στην υπόθεση είχε εμπλακεί και ο πατέρας της μικρής, Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Εύα Καϊλή: Η παραμυθένια βάφτιση της κόρης της, οι 4 νονοί & το αρχαιοελληνικό όνομα

Μετά το σκάνδαλο του Qatargate είχαν κυκλοφορήσει δημοσιεύματα που ήθελαν την Εύα Καϊλή και τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, ωστόσο μέχρι στιγμής κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση.

Σύμφωνα µε αποκλειστικές πληροφορίες του «Secret» στα Παραπολιτικά και της Σάσας Σταμάτη, οι δυο τους αποφάσισαν πριν από λίγο καιρό να κάνουν την ονοματοδοσία της κόρης τους, η οποία πήρε το όνομα Αριάδνη.

Μάλιστα, η μικρή πριγκίπισσά τους έχει πλέον και διαβατήριο.

Σε συνέντευξή της στο παρελθόν η Εύα Καϊλή σχετικά είχε πει ότι το διάλεξαν το συγκεκριμένο όνομα γιατί ήθελαν κάτι ελληνικό που να ακούγεται όμορφα και στα ιταλικά, καθώς είναι ο τόπος καταγωγής του Φραντσέσκο Τζιόρτζι.

Η βάπτιση της μικρής Αριάδνης έχει προγραμματιστεί για το Πάσχα, µε τέσσερις νονούς, δύο άνδρες και δύο γυναίκες. Ακόμη όμως, δεν έχουν αποφασίσει το μέρος, καθώς θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα.

Όσον αφορά στη σχέση της µε τον Φραντσέσκο Τζιόρτζι µετά το σκάνδαλο του «Qatar-gate», η Εύα Καϊλή δηλώνει σε δικούς της ανθρώπους: «Είμαστε γονείς».ς.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ