Τους περιμένουν δύσκολες μέρες: Τα 4 πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Τον Ιούλιο οι όψεις των πλανητών δεν θα ευνοήσουν πολύ τέσσερα ζώδια και θα είναι οι άτυχοι του νέου μήνα.
τους-περιμένουν-δύσκολες-μέρες-τα-4-πιο-202549

Αυτά τα ζώδια θα πρέπει να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά καθώς με μια απρόσεκτη κίνηση μπορεί να βρεθούν σε μπελάδες.

Ζώδια: Τα τέσσερα πιο άτυχα ζώδια του Ιουλίου

Δίδυμος

Με τον Άρη στον 4ο οίκο σας οι εντάσεις και οι διαφωνίες θα είναι έντονες με τα πρόσωπα του οικογενειακού στενού σας κύκλου. Θα υποστείτε απανωτά «χτυπήματα» τόσο σε εργασιακό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Πρέπει να είσαι ψύχραιμος να αντιμετωπίσεις τις κρίσεις που έρχονται , Δίδυμε, και σίγουρα μην κάνει επιπόλαιες κινήσεις. Όσο για τα οικονομικά σου, χρειάζεται μια επιπλέον προσοχή γιατί τα ασύστολα έξοδα θα αδειάσουν τους κουμπαράδες σου πριν καν το καταλάβεις, Δίδυμε.

Όπως αναγράφεται και στο Bustle, Η πραγματικότητα θα σε χτυπάει δυνατά και γρήγορα. Μπορεί να αισθάνεστε συγκλονισμένοι από τα απραγματοποίητα όνειρά σας και να πιστεύετε ότι εξαντλείται ο χρόνος για να επιτύχετε τους στόχους της καριέρας σας και μόνο οι σοβαρές συζητήσεις με φίλους μπορούν να σας βοηθήσουν σε αυτή τη φάση.

Παρθένος

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 10 του Ιουλίου, θα νιώθεις, Παρθένε, μια ένταση που θα σε κάνει πιο κοφτό, απόλυτο και απότομο. Όπως αναφέρουν οι αστρολόγοι στο Bustle, τα ελαττώματα του συντρόφου σας θα βγουν στην επιφάνεια και η ψυχραιμία σας θα κριθεί αφού θα συνειδητοποιήσετε πως το ιδανικό που έχετε στο μυαλό σας, απέχει από την πραγματικότητα.

Από τις 20 Ιουλίου, θα πρέπει πια να σκεφτείτε σοβαρά τι θα κάνετε τελικά με τα επαγγελματικά σας αφού δεν χωρά αμφιβολία πως, ενώ το αναβάλετε καιρό, πρέπει να πάρετε αποφάσεις.

Αφήστε τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα να σας βοηθήσουν να δείτε ψύχραιμα και λογικά κάθε δυσκολία και επανεξετάστε τι θέλετε για τον εαυτό σας. Κάντε υπομονή να περάσει ο Ιούλιος.

Τοξότης

Θα έρθετε αντιμέτωποι με βαθιά ζητήματα που απασχολούν το μυαλό και τη ψυχή σας. Ενδεχομένως μια σοβαρή συνειδητοποίηση θα σας κάνει να καταλάβετε το λόγο που ενεργείτε με τον τρόπο σας.

Τον Ιούλιο θα εξερευνήστε τα πάθη και τις αξίες σας, θα ανακαλύψετε νέες πεποιθήσεις και φιλοσοφίες ζωής που ευθυγραμμίζονται με το ποιοι είστε.

Και ενώ όλα τα παραπάνω ακούγονται θετικά, θα φέρουν τα πάνω κάτω στη ζωή σας. Μεγάλες αλλαγές μπορούν να αλλάξουν τον δρόμο σας και δεν αποκλείεται να χωρίσετε από μια μακροχρόνια σχέση.

Η περίοδος όμως αυτή δεν θέλει βιαστικές κινήσεις, Τοξότη. Σκέψου προσεκτικά τι θέλεις και αντιμετώπισε ευθέως τους φόβους σου, πριν πάρεις κάποια απόφαση. Τέλος, ο Ιούλιος είναι μια περίοδος που ιδανικά θα πρέπει να κάνεις έλεγχο στα οικονομικά σου και να μην ανοιχτείς σε νέα επαγγελματικά σχέδια.

Υδροχόος

Η ιδεαλιστική σας φύση και το ανεξάρτητο πνεύμα σας θα σας δημιουργήσει τάσεις φυγής ή ανικανοποίητου. Οι υποχρεώσεις θα σας κάνουν να νιώσετε πως πνίγεστε και πως τα σχέδιά σας για εξέλιξη βρίσκουν σε τοίχο ενώ οι διαφωνίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν θα βοηθήσουν καθόλου την κατάσταση.

Ο συναισθηματικός σας κόσμος βάλλεται και θα πρέπει να δώσετε βάση στην ψυχική σας ευημερία αφού από όλα τα μέτωπα θα νιώθετε πως πιέζεστε.

Στην εργασία σας θα αντιμετωπίσετε πιέσεις που θα σας «ρίξουν » συναισθηματικά, είναι σημαντικό όμως να τα απομονώσετε και να εστιάσετε στα μελλοντικά σας σχέδια ώστε να περάσει ο Ιούλιος όσο πιο ανώδυνα γίνεται.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για την Ιωάννα Τούνη: «Δύο απανωτά χειρουργεία, πρήστηκα, ο οργανισμός μου είναι σε σοκ»

Αγαπά τη φύση και τον συγκινεί: Ο Σάκης Ρουβάς έβγαλε το πρώτο πεπόνι από το μποστάνι του

«Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Αντωνά μένουν πια μαζί, συζούν Ο παρουσιαστής έχει χάσει 18 κιλά»

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ