Πιάνουν το «Τζόκερ»: 3 ζώδια θα έχουν ουρανοκατέβατη τύχη μέχρι τις 14 Ιουλίου

Από τις 8 μέχρι τις 14 Ιουλίου, τρία ζώδια πρόκειται να ευνοηθούν αρκετά στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή.
πιάνουν-το-τζόκερ-3-ζώδια-θα-έχουν-ου-205135

Οι όψεις αυτής της εβδομάδας ευνοούν κάποια ζώδια με τύχη για να κάνουν τα όνειρα τους πραγματικότητα.

Η εβδομάδα αυτή (8-14 Ιουλίου 2024) φέρνει την Αθηνά (Pallas) σε ορθή πορεία στον Σκορπιό, την επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα και το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό. Πρόκειται για μια ισχυρή ενέργεια που σας προτρέπει να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας με τόλμη και θάρρος, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να σχεδιάζετε τα επόμενα βήματά σας και να πείτε με ενθουσιασμό “ναι” στη ζωή. Τρία θα είναι τα πιο τυχερά ζώδια όμως.

Ανεξάρτητα από το πόσο αργά φαίνεται να εξελίσσονται τα πράγματα τελευταία, είναι σημαντικό να κρατήσετε χώρο για αλλαγές και ακόμη και για ξαφνικά θαύματα. Όταν μπορείτε να εμπιστευτείτε τον εαυτό σας, να πιστέψετε στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να επιλέξετε αναμφισβήτητα το πεπρωμένο σας, είστε ήδη ευλογημένοι με όλη την τύχη που θα χρειαστείτε για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Τα 3 πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας (8 – 14 Ιουλίου 2024)

Τοξότης

Ιχθύες

Υδροχόος

Ζώδια: Οι προβλέψεις μέχρι τις 14 Ιουλίου

Τοξότης

Τοξότη, γυαλίστε τις βαλίτσες σας γιατί ετοιμάζεστε να κάνετε το ταξίδι της ζωής σας! Ακόμα κι αν δεν έχετε κάποιο ταξίδι προγραμματισμένο, ετοιμάζεστε να ξεκινήσετε μια διαδρομή με την επιστροφή της Αφροδίτης στον Λέοντα την Πέμπτη, 11 Ιουλίου. Αυτό θα σας βοηθήσει να αγκαλιάσετε τις νέες ευκαιρίες και κεφάλαια στη ζωή σας.

Φυσικά, αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή σκέφτεστε να κάνετε ένα ταξίδι, αυτό είναι το σημάδι σας για να μην διστάσετε να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, οι συνδέσεις ή οι εμπειρίες που θα έχετε μπορεί να οδηγήσουν σε ακόμα μεγαλύτερη τύχη και αφθονία.

Είστε ένας φυσικός ερευνητής, πάντα σε αναζήτηση της καλύτερης δυνατής ζωής. Αυτές οι νέες εμπειρίες θα σας βοηθήσουν να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αγκαλιάσετε περισσότερα από όσα είναι δυνατά για εσάς. Αλλά όταν η Αφροδίτη επιστρέψει στον Λέοντα, υπάρχει επίσης ένα έντονο υπόγειο ρεύμα οικονομικής αφθονίας, ταξιδιών και ακόμη και μετακόμισης για εργασία ή απλά επειδή η ψυχή σας έχει ερωτευτεί ένα μέρος.

Για να αγκαλιάσετε την τύχη που σας περιβάλλει αυτή την εβδομάδα, το πιο σημαντικό είναι να διακινδυνεύσετε και να αρχίσετε να απολαμβάνετε περισσότερο τη ζωή. Αλλάξτε τη ρουτίνα σας, ακόμα κι αν δεν βγείτε εκτός πόλης, δοκιμάστε νέα πράγματα. Επανασυνδεθείτε με άτομα στη ζωή σας που φαίνεται πάντα να προσφέρουν μια διαφορετική οπτική γωνία.

Αφήστε τον εαυτό σας να δει πόσο τυχερή και όμορφη μπορεί να είναι η ζωή όταν επιτρέψετε τελικά στο σύμπαν να καθοδηγήσει τα βήματά σας.

Ιχθύες

Ιχθύες, ο προγραμματισμός δεν είναι πάντα κάτι που σας έρχεται φυσικά, αλλά όταν το κάνετε, μπορείτε να μετακινήσετε βουνά. Το όνειρο, από την άλλη πλευρά, είναι τόσο βαθιά ριζωμένο στην ψυχή σας που συχνά δυσκολεύεστε να διαχωρίσετε τι είναι πραγματικό από αυτό που έχετε ήδη δει ότι είναι εφικτό.

Αλλά όταν αυτοί οι δύο κόσμοι μέσα σας συγκρούονται, συμβαίνει κάτι μαγικό. Και αυτό ακριβώς θα φέρει η στάσιμη ανάδρομη πορεία της Αθηνάς Παλλάδας στον Σκορπιό την Τρίτη, 9 Ιουλίου.

Η Αθηνά Παλλάδα είναι γνωστή ως ο αστεροειδής που κυβερνά τη σοφία, αλλά στη σύγχρονη αστρολογία, λέγεται επίσης ότι αντιπροσωπεύει το διανοητικό μυαλό καθώς σας βοηθάει στον προγραμματισμό, τη στρατηγική και την ακριβή γνώση των κινήσεων που πρέπει να κάνετε για να λάβετε το μεγαλύτερο όφελος. Στον Σκορπιό, η Pallas σας βοηθά να σχεδιάσετε τα όνειρά σας και να νιώσετε πιο σίγουροι για να κάνετε τα επόμενα βήματα στο ταξίδι της ζωής σας.

Ενώ ίσως χρειαστεί να αγκιστρωθείτε συνειδητά και να εστιάσετε σε εκείνη την εσωτερική εμπιστοσύνη, θα πρέπει να νιώσετε ενδυναμωμένοι να επωφεληθείτε από τις νέες ευκαιρίες και να εκδηλώσετε τη ζωή των ονείρων που πάντα οραματιζόσασταν.

Προσπαθήστε να ενώσετε αυτή την πλευρά του σχεδιασμού σας μαζί με αυτό που ονειρεύεστε. Ξεκινήστε με κάτι μικρό – είτε πρόκειται για ένα σημαντικό τηλεφώνημα, την έρευνα κάτι στο διαδίκτυο ή ακόμα και την προετοιμασία εκείνου του ταξιδιού που ονειρεύεστε, να ξέρετε ότι το σύμπαν εξακολουθεί να σας ακούει και θα ανταποκριθεί στον συντονισμό σας.

Η διανοητική διαύγεια θα επιστρέψει τελικά και μαζί της, η γνώση ότι έχετε ήδη όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε την τύχη που αναζητάτε.

Υδροχόος

Υδροχόος, το να επιβραδύνετε δεν σημαίνει απαραίτητα καθόλου δράση ή ότι πρέπει να καθίσετε και να περιμένετε την τύχη να σας βρει, αλλά σας εξασφαλίζει ότι δεν θα χάσετε ούτε μια ευκαιρία σε αυτό το άφθονο κομμάτι του ταξιδιού σας.

Ενώ οι αλλαγές καριέρας φαίνεται να στροβιλίζονται γύρω σας και ο ρομαντισμός σας καλεί σε μια φάση μεταμόρφωσης, μπορείτε να ενδυναμώσετε τον εαυτό σας απλά επιβραδύνοντας καθώς κορυφώνεται το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό το Σάββατο 13 Ιουλίου. Ανεξάρτητα από το πόσο σας πιέζουν οι άλλοι για μια απάντηση ή απόφαση – να θυμάστε ότι στην πραγματικότητα έχετε όλο τον χρόνο στον κόσμο. Ερευνήστε νέες επιλογές, διερευνήστε την διαίσθησή σας και δώστε στον εαυτό σας χρόνο να σταματήσει πριν πάρετε μεγάλες αποφάσεις, ειδικά αν αφορά την καριέρα ή τον έρωτα.

Το Πρώτο Τέταρτο της Σελήνης στον Ζυγό σας καθοδηγεί να σχεδιάσετε την επιτυχία που θέλετε. Ενώ μπορεί να σας οδηγήσει σε νέο έδαφος, όσο περισσότερο μπορείτε να εστιάσετε στα βήματα αλλαγής που θέλετε να εφαρμόσετε, τόσο πιο τυχεροί θα είστε.

Απλώστε όλες τις επιλογές σας μπροστά σας, Υδροχόοι. Σκεφτείτε τι θα σήμαινε για μια επιλογή εάν πράγματι επιλέξετε μια άλλη και βεβαιωθείτε ότι τιμάτε επίσης αυτό που έχει τη μεγαλύτερη αξία για εσάς.

Αγκαλιάστε τη μεταμορφωτική σας φύση και αν χρειαστεί να κάνετε μια παύση ή να ενημερώσετε κάποιον ότι χρειάζεστε χρόνο για να σκεφτείτε ή να επεξεργαστείτε, τότε αρπάξτε αυτή την ευκαιρία. Ο προσεκτικός σχεδιασμός αυτής της επόμενης μεγάλης κίνησης στη ζωή σας είναι επιτακτικός, γιατί είναι η αρχή όχι μόνο μεγαλύτερης τύχης αλλά και αφθονίας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

«Τα καλύτερα έρχονται»: Το ανακοίνωσε με 1 ανάρτηση η Έλενα Παπαρίζου και όλοι της εύχονται

«Σάστισαν« οι σερβιτόροι: Πασίγνωστος ηθοποιός πήγε στη Μύκονο για τα γενέθλιά του και άφησε φιλοδώρημα πολλά χιλιάρικα

«Κλείδωσε»: Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στους Ολυμπιακούς Αγώνες

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ