Νέα Σελήνη στον Καρκίνο: Τα 3 ζώδια που θα ακούσουν αυτό που λέει η καρδιά τους

Αυτό τον Ιούλιο η Νέα Σελήνη καλεί τα ζώδια να γνωρίσουν την αγάπη - Άραγε ο έρωτας τους θα κρατήσει για πάντα;
νέα-σελήνη-στον-καρκίνο-τα-3-ζώδια-που-θ-204548

Αυτές τις μέρες, η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο προσφέρει ένα είδος νέας ενέργειας, ανανεωτικής και δημιουργικής. Τρία λοιπόν ζώδια, εξαιτίας της Νέας Σελήνης, θα γνωρίσουν καλύτερα τον εαυτό τους και ίσως, ο έρωτας να τους χτυπήσει την πόρτα εκεί που δεν το περιμένουν. Μοναδική προϋπόθεση, να ακολουθήσουν αυτό που τους λέει η καρδιά τους.

Τα 3 ζώδια που πρέπει να ακούσουν την καρδιά τους στη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σήμερα, 5 Ιουλίου

Λέων

Τοξότης

Ιχθύες

 

Λέων

Αφιερώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας ως ζώδια και βουτήξτε βαθιά στον εσωτερικό σας κόσμο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο είναι μια ευκαιρία να σημάνετε την πολυπόθητη λήξη σε παρελθοντικές εμπειρίες, ώστε να μπορέσετε να ανοίξετε τον δρόμο για νέες ευκαιρίες στη ζωή σας. Συμβαίνει στον δωδέκατο οίκο σας, τον οίκο του αθέατου βασιλείου. Αυτός ο τομέας κυβερνάει πτυχές όπως η θεραπεία, η πνευματικότητα, η διαίσθηση, τα όνειρα, οι κρυφές επιθυμίες και οι φόβοι. Αντιμετωπίστε παλιούς καημούς και απογοητεύσεις και στη συνέχεια αφήστε τα να φύγουν μακριά. Σταματήστε να κρατάτε σφιχτά μέσα σας το παρελθόν και να το αφήνετε να υπαγορεύει το παρόν σας. Αφήστε πίσω σας την ιδέα που είχατε κάποτε για το πώς πιστεύατε ή ελπίζατε ότι θα είναι το μέλλον σας. Το να κολλάτε σε αυτά τα πράγματα σας κλείνει τον δρόμο για να φτάσετε στον πραγματικό προορισμό σας.

Σκεφτείτε πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από εδώ και στο εξής ως ζώδια. Στη συνέχεια, αναλάβετε δράση και τολμήστε να τη δημιουργήσετε. Ξεκινήστε κόβοντας τους δεσμούς με παλιά μοτίβα, σχέσεις, αυτοκαταστροφικές σκέψεις και καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν πια. Πού στη ζωή σας νιώθετε περιορισμένοι; Ποιες αλλαγές πρέπει να κάνετε για να σταματήσετε να είστε τόσο περιορισμένοι; Τι ή ποιος στη ζωή σας αποτελεί μια αυτοκαταστροφική συνήθεια; Να είστε ωμά ειλικρινείς. Μπορεί να πονέσει, αλλά αν ακούσετε αρκετά προσεκτικά την καρδιά σας, μπορείτε να την ακούσετε να σας λέει ότι ήρθε η ώρα να απελευθερωθείτε. Αυτή είναι μια απαραίτητη αλλαγή. Εμπιστευθείτε τη διαίσθησή σας. Αποδεχτείτε την εσωτερική ηρεμία.

Τοξότης

Τα συναισθήματά σας μπορεί να είναι απίστευτα έντονα κατά τη διάρκεια αυτής της Νέας Σελήνης στον Καρκίνο, ειδικά επειδή διανύει τον όγδοο οίκο σας, τον οίκο της οικειότητας και της δύναμης. Αυτός ο τομέας στον αστρολογικό σας χάρτη κυβερνά την ευαλωτότητα, την οικειότητα, τις συναισθηματικές συνδέσεις, τον θάνατο, την αναγέννηση, τα μυστικά, το σεξ και τους αγώνες για την εξουσία. Σας ενθαρρύνει να αγκαλιάσετε τους βαθύτερους φόβους σας. Αν υπάρχει ένα συναισθηματικό τραύμα που έχετε καταπιέσει ή δυσκολεύεστε να θεραπεύσετε, δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα για να αρχίσετε να το αντιμετωπίζετε και να το επεξεργάζεστε.

Αυτή η σεληνιακή φάση μπορεί να σας φέρει νέες εμπειρίες, ιδέες, ευκαιρίες και συνδέσεις ως ζώδια – αλλά πρώτα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αφήσετε να τελειώσουν μια για πάντα. Αυτό σημαίνει να αφήσετε πίσω σας σχέσεις, συμπεριφορές, μοτίβα, καταστάσεις και ξεπερασμένες πεποιθήσεις που σας εμποδίζουν να πετύχετε προσωπική ανάπτυξη. Αν κάτι δεν ευθυγραμμίζεται πλέον με εσάς ή τη ζωή που επιθυμείτε να ζήσετε, αφήστε το να φύγει.

Σκεφτείτε ποιες υποστηρικτικές συνήθειες μπορείτε να εφαρμόσετε για να γίνετε το άτομο που πάντα θέλατε να είστε. Σκεφτείτε πώς μπορείτε να εργαστείτε περισσότερο για να χαμηλώσετε τις άμυνές σας και να αγκαλιάσετε τις πλευρές του εαυτού σας που κρύβετε από τον κόσμο. Τι σας εμποδίζει να είστε ευάλωτοι; Τι σας εμποδίζει να αγαπήσετε και να αποδεχτείτε πλήρως τον εαυτό σας; Πώς μπορείτε να αναπτύξετε πιο δυνατές συνδέσεις με τον εαυτό σας και τους άλλους;

Βάλτε στόχους γύρω από τον μετασχηματισμό σας. Πώς μοιάζει η πιο ενδυναμωμένη και θαρραλέα εκδοχή του εαυτού σας; Ακούστε την καρδιά σας, καθώς κρυφές επιθυμίες θα έρθουν στο φως κάτω από αυτή τη Σελήνη – σταματήστε να τις αρνείστε στον εαυτό σας.

Ιχθύες

Για τα ζώδια σαν το δικό σας, αυτή η Νέα Σελήνη έχει να κάνει με την έκφραση του εαυτού σας με θάρρος και αυτοπεποίθηση, την αποδοχή του αυθορμητισμού σας, το άνοιγμα στη διασκέδαση, την ακρόαση των δημιουργικών παρορμήσεων και την καλλιέργεια περισσότερης χαράς στη ζωή σας. Η Σελήνη κινείται μέσα από τον πέμπτο οίκο σας, τον οίκο της αυτοέκφρασης, του πάθους, του ρομαντισμού και της απόλαυσης.

Αφιερώστε λίγο χρόνο μόνοι σας αυτή την ημέρα για να βουτήξετε βαθιά στα νερά της καρδιάς σας καθώς ρωτάτε τον εαυτό σας, “Πώς μπορώ να φέρω περισσότερα από αυτά που αγαπώ – αυτά που με κάνουν να λάμπω – στη ζωή μου;”

Αυτή την Νέα Σελήνη, θέστε στόχους για να δώσετε προτεραιότητα στην ευτυχία σας, να αρχίσετε να εκφράζετε τον εαυτό σας πιο ελεύθερα και να αφοσιωθείτε περισσότερο σε αυτό που κάνει την ψυχή σας να τραγουδάει μελωδικά. Πώς μπορείτε να τιμήσετε καλύτερα την έμπνευση και τη φαντασία σας; Με ποια παλιά καλλιτεχνικά ή δημιουργικά χόμπι θέλετε να ξανασυνδεθείτε; Πώς μπορείτε να αρχίσετε να αγκαλιάζετε το παιδί που κρύβετε μέσα σας; Ψάξτε μέσα σας και βρείτε τρόπους να συνδεθείτε καλύτερα με το πνεύμα σας και να θρέψετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας.

Αξίζετε την αληθινή ευτυχία, Ιχθύ. Η ζωή σ’ αυτή τη Γη είναι τόσο περιορισμένη, οπότε θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο από τον πολύτιμο χρόνο σας σε αυτά που σας κάνουν να νιώθετε πραγματικά ολοκληρωμένοι. Καθώς αφιερώνετε χρόνο για σκέψη σήμερα, θα πρέπει επίσης να σκεφτείτε τρόπους με τους οποίους μπορείτε να αρχίσετε να είστε μια πιο ευθυγραμμισμένη και αυθεντική εκδοχή του εαυτού σας – ντυθείτε όπως θέλετε, κυνηγήστε αυτό που θέλετε, πάρτε τις καλύτερες αποφάσεις για τον εαυτό σας, εκφράστε τις ιδέες και τα συναισθήματά σας πιο ελεύθερα, μην κρατήσετε ποτέ τίποτα πίσω από τον εαυτό σας.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά για τη φοροδιαφυγή: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω και να φοβηθώ»

Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η επίσημη ανακοίνωση για την ανανέωση της συνεργασίας τους με το Star

Μετά από 19 χρόνια κανείς δεν τους ξεχνά: Oι 7 ηθοποιοί του «Παρά 5» που έχουν φύγει από τη ζωή

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ