Τα πέντε ανικανοποίητα ζώδια που δεν θα πούνε ποτέ ευχαριστώ – Ότι και να κάνεις πάντα ζητάνε παραπάνω

τα-πέντε-ανικανοποίητα-ζώδια-που-δεν-θ-148262

Δεν είναι κακό να έχεις απαιτήσεις, τόσο από τους ανθρώπους γύρω σου αλλά και από τον ίδιο σου τον εαυτό και να αποζητάς το καλύτερο για εσένα. Αλλά όπως και όλα τα πράγματα στη ζωή έτσι και οι απαιτήσεις μας πρέπει να έχουν ένα μέτρο και να μην διακρίνονται από την υπερβολή. Υπάρχουν όμως 5 ζώδια που δεν είναι ευχαριστημένα με τίποτα, όσα και να τους δίνει η ζωή είτε οι άνθρωποι δίπλα τους δεν είναι ποτέ ευχαριστημένοι και θέλουν περισσότερα. Είτε αυτό είναι πλούτη και υλικά αγαθά, είτε συναισθήματα όπως η αγάπη και η προσοχή.

Τα πέντε ζώδια που δεν ευχαριστιούνται με τίποτα

Έτσι λοιπόν αυτά τα 5 ζώδια πιέζουν τον εαυτό τους σε μια συνεχή αναζήτηση όλων αυτών που θεωρούν οτι θα τους κάνουν την ζωή καλύτερη και πιο ευτυχισμένη. Υλικά αγαθά, συναισθήματα, προσωπικές και επαγγελματικές φιλοδοξίες και στόχοι… τίποτα από αυτά δεν τους ικανοποιεί και αναζητούν συνεχώς περισσότερα.

Ας δούμε λοιπόν τα 5 ζώδια που πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να να ευχαριστήσεις

Κριός

Το πρώτο ζώδιο του αστρολογικού κύκλου, έχει μια φυσική τάση να προσπαθεί να πετύχει όσα περισσότερα μπορεί στη ζωή του. Οι Κριοί είναι ριψοκίνδυνοι και δεν φοβούνται να αναλάβουν περισσότερες ευθύνες και προκλήσεις. Απλώς δεν μπορούν να ηρεμήσουν με αυτά που έχουν και τους είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι ευχαριστημένοι με οτιδήποτε είναι αυτό που έχουν. Όσο καλό κι αν είναι.

Δίδυμοι

Φαντάζομαι ότι δεν εκπλήσσεσαι ιδιαίτερα που συναντάς τους Διδύμους, ανάμεσα στα ζώδια που δεν είναι ποτέ ικανοποιημένα. Οι Δίδυμοι, ως τα αιώνια παιδιά του ζωδιακού κύκλου βαριούνται πολύ εύκολα. Πάντα ψάχνουν για νέα πράγματα να κάνουν, γιατί χρειάζονται συνεχή ενθουσιασμό στη ζωή. Αν δεν μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν αμέσως, θυμώνουν και απογοητεύονται. Βαριούνται πολύ και στις σχέσεις. Είπαμε, είναι παιδιά.

Παρθένος

Γνωστοί τελειομανείς, οι Παρθένοι προφανώς και ανήκουν στα ζώδια που πιστεύουν ακράδαντα «sky is the limit». Είναι από τα ζώδια του αστρολογικού κύκλου που βρίσκονται σε μια αέναη προσπάθεια να επιτύχουν το καλύτερο όλη την ώρα. Αλλά ακόμα κι αν έχουν ήδη πετύχει αυτό που ήθελαν, θα συνεχίσουν να το κάνουν γιατί δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με αυτό που έχουν. Μια παρόρμηση που μπορεί, ωστόσο, να είναι καταστροφική για τις σχέσεις τους.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι πάντα σε αναζήτηση της μεγαλύτερης περιπέτειας στη ζωή. Η δίψα τους για περιπέτεια δεν ικανοποιείται ποτέ και δεν εφησυχάζουν με αυτά που έχουν, ακόμα κι αν τους κάνουν χαρούμενους. Έχουν απλώς μια αστείρευτη επιθυμία για τα καλύτερα των καλύτερων.

Αιγόκερως

Last but not least οι Αιγόκεροι. Οι Αιγόκεροι, κερδίζουν επάξια μια θέση ανάμεσα στα ζώδια που δεν είναι ικανοποιημένα ποτέ, καθώς είναι άνθρωποι με ισχυρά κίνητρα, που έχουν πολύ υψηλούς στόχους. Είναι από τους πιο στοχοπροσηλωμένους ανθρώπους που θα γνωρίσεις ποτέ στη ζωή σου, ωστόσο, δεν είναι ποτέ ικανοποιημένοι με τα επιτεύγματά τους. Πάντα προσπαθούν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται.

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ