Ζώδια: «Μαύρος» Μάιος για τους 3 άτυχους του μήνα, τα δυσάρεστα που έρχονται από την επόμενη εβδομάδα

ζώδια-μαύρος-μάιος-για-τους-3-άτυχους-147188

Πλησιάζουμε στο τέλος του Απριλίου καθώς έμειναν μόνο 2 μέρες για να έρθει ο Μάιος. Ωστόσο για 4 ζώδια ο Μάιος δεν έρχεται με καλές διαθέσεις.. Καθώς θα φέρει αρκετά εμπόδια τα οποία θα χρειαστούν ψυχραιμία και υπομονή για να τα ξεπεράσουν τα 4 παρακάτω ζώδια.

Γκρίζος θα είναι ο Μάιος για τα 4 αυτά ζώδια

Παρόλα αυτά μην απελπίζεστε, δεν χρειάζεται πανικός ούτε φόβος απλά πρέπει να προσέχετε λίγο περισσότερο και να είστε προετοιμασμένοι να διαχειριστείτε όποια εμπόδια και προβλήματα παρουσιαστούν!

Δύσκολος φαίνεται ο Μάιος, για σένα που ανήκεις σε κάποιο από τα παρακάτω ζώδια

Ζώδια Μάιος-Σκορπιός: Έκλειψη με… έκπληξη

Εσύ του β’ δεκαημέρου, δεν έχεις μόνο την Πανσέληνο-Σεληνιακή Έκλειψη, στις 5 στο ζώδιό σου, αλλά και τον Ουρανό απέναντί σου, που θα ενεργοποιηθεί με διάφορες όψεις, όλο τον Μάιο, με αποτέλεσμα οι σχέσεις σου, πρώτα οι ερωτικές και μετά οι επαγγελματικές να μπουν στο μάτι του κυκλώνα. Το σχοινί θα τεντώνεται αρκετά συχνά, ενδεχομένως από τη μεριά των άλλων κι όσο κι αν προσπαθείς να κρατάς τις ισορροπίες, είναι πολύ πιθανό κάποια στιγμή να σπάσει. Ανατροπές, ανεπιθύμητες εξελίξεις, παρεξηγήσεις, εντάσεις, ρήξεις, χωρισμοί και διακοπή συνεργασιών είναι ορισμένα από αυτά που θα αντιμετωπίσεις, ενώ δεν αποκλείεται να είσαι εσύ αυτός που θα βγει εκτός ορίων, με ό,τι κι αν αυτό συνεπάγεται. Εσύ του γ’ να προσέχεις γύρω στις 4 αλλά και στις 18, καθώς είναι πιθανό να πέσεις θύμα εκμετάλλευσης.

Ζώδια Μάιος-Ταύρος: Διαλυτικές τάσεις

Με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στις 5/7 στον άξονά σου, αλλά και τον Ουρανό στο ζώδιό σου να μετέχει σε αυτήν και μετά να κάνει και όψη με τον Ήλιο σου και ένα σωρό άλλους πλανήτες, ένα είναι σίγουρο, τον Μάιο, εσύ του β’ δεκαημέρου, να περιμένεις μια κορύφωση των εντάσεων, αλλά και απρόσμενες εξελίξεις που θα σε ξεπεράσουν κι ενδεχομένως και να οδηγήσουν στην λήξη μιας συνεργασίας που θα σε αφήσει ξεκρέμαστο. Παράλληλα, αν το κλίμα είναι ήδη πολεμικό ανάμεσα στο/η σύντροφό σου και σένα, η οριστική ρήξη είναι μάλλον σίγουρη. Σε όλα τα παραπάνω, πρόσθεσε και τις δικές σου τάσεις αυτονόμησης και το ότι δε θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου, πότε πιο εύκολο σου είναι να διαλύσεις, παρά να χτίσεις. Κι εσύ του γ’ δεκαημέρου να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να μη σου πουλήσουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, γύρω στις 4 ή τις 18…

Ζώδια Μάιος-Υδροχόος: Ένα σπίτι καίγεται…

Σχεδόν όλο τον Μάιο, εσύ του β’ δεκαημέρου, θα έχεις διάφορα προβλήματα με το σπίτι σου, είτε σαν χώρο (μην αποκλείεις να σου έρθει το ταβάνι στο κεφάλι πχ) είτε με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, που κάθε άλλο παρά… αγαπημένοι και μονιασμένοι θα είστε. Αλλά, γύρω στις 5, με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στον Σκορπιό, υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γίνει κάτι απρόσμενο που αφορά στα επαγγελματικά σου και θα καταφέρει να αιφνιδιάσει ακόμα κι εσένα. Από εκεί και πέρα, οι οικογενειακές σου σχέσεις θα βρεθούν στην κόψη του ξυραφιού και μπορεί να υπάρξει τσακωμός και ρήξη, έστω και προσωρινή. Επιπλέον, πιθανό είναι να υπάρξουν και απροσδόκητα περιστατικά και εξελίξεις που αφορούν σε ακίνητο, κληρονομικά ή την υγεία ενός πολύ δικού σου ατόμου! Γύρω στις 4 και 18, εσύ του γ’ δεκαημέρου να μπορεί να χάσεις χρήματα ή να υπάρξει μια εξαπάτηση στη δουλειά σου.

Ζώδια Μάιος-Λέων: Τα πάνω κάτω

Διαρκή σκαμπανεβάσματα που θα κάνουν τα νεύρα σου σμπαράλια στα επαγγελματικά σου δε θα σε αφήσουν να ηρεμήσεις αυτόν τον μήνα, αν ανήκεις στο β’ δεκαήμερο. Μπορεί η έναρξη όμως να γίνει από το σπίτι, με την Πανσέληνο-Σεληνιακή έκλειψη στις 5/5, όπου θα υπάρξουν απρόσμενες εξελίξεις και καταστάσεις που ενδεχομένως να σας κάνουν μαλλιοκούβαρα, ακόμα και να φτάσεις στο σημείο να κρατήσεις αποστάσεις. Από εκεί και πέρα, πυροδοτούνται εντάσεις ή έρχονται εκπλήξεις, μάλλον δυσάρεστες, από συναδέλφους και υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, που ίσως δουν ότι μια κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως είχαν σχεδιάσει και αποφασίσουν να την τερματίσουν ξαφνικά και χωρίς προειδοποίηση. Από την άλλη, ο ανταγωνισμός, τα χτυπήματα κάτω από τη ζώνη, οι αντιπαλότητες, τα κολλήματα και, βέβαια, η άρνηση να εφαρμοστεί κάτι διαφορετικό, μια άλλη τακτική για να αντιμετωπιστούν κάποια ζητήματα, θα σε φέρουν στα πρόθυρα νευρικής κρίσης. Αν είσαι του γ’ δεκαημέρου, να προετοιμάζεσαι για οικονομική χασούρα, γύρω στις 4, και λάθη ή χοντράδες γύρω στις 18.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ