Άση Μπήλιου: «Μαύρες» προβλέψεις για αυτά τα 4 ζώδια- Έρχονται δύσκολες ώρες και στα επαγγελματικά

άση-μπήλιου-μαύρες-προβλέψεις-για-α-163850

Η Άση Μπήλιου κάνει τις ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα, Πέμπτη και όπως δείχνει  τα νέα για 4 ζώδια είναι αρκετά δύσκολα.. Καθώς προειδοποιεί και κάνει λόγο για οικονομική θηλεία για σήμερα 13 Ιουλίου του καθώς Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και 1 ακόμη ζώδιο θα “αναστενάξει” η τσέπη τους. Ενώ, αυτά είναι τα 5 ζώδια που θα ερωτευτούν δύσκολα

Αναλυτικά οι αστρολογικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για κάθε ζώδιο ξεχωριστά

Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και θα βγει σε φάση κενής πορείας ευτυχώς για λίγη ώρα από τις 09:11 μέχρι τις 10:26 που θα περάσει στους Διδύμους.

Αν και η Σελήνη στο πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων είναι αρκετά θετική, το τετράγωνο με τον Άρη το πρωί και το τετράγωνο με τον Κρόνο το βράδυ κάνουν τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Η Σελήνη θα σχηματίσει τρίγωνο με τον Πλούτωνα τις πρωινές ώρες και θα βγει σε φάση κενής πορείας ευτυχώς για λίγη ώρα από τις 09:11 μέχρι τις 10:26 που θα περάσει στους Διδύμους. Αν και η Σελήνη στο πιο ανάλαφρο και επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων είναι αρκετά θετική, το τετράγωνο με τον Άρη το πρωί και το τετράγωνο με τον Κρόνο το βράδυ κάνουν τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι, και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια. Βέβαια ευτυχώς σχηματίζει κι ένα εξάγωνο με τον Ερμή στον Λέοντα και ευνοεί τις δοσοληψίες και τις επαφές μας.

«Μαύρες» προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

ΚΡΙΟΣ

Καθώς σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που το μυαλό σας τρέχει με χίλια με τη Σελήνη να περνά στις 10:26 το πρωί στον τομέα της επικοινωνίας στους Διδύμους, προσπαθήστε να μην κάνετε πράγματα που επιτείνουν τη νευρικότητα και το άγχος σας. Προσέξτε ακόμη και πόσο καφέ θα πιείτε για να μην γίνετε ακόμη πιο νευρικοί ή ανήσυχοι. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή στον Λέοντα από την άλλη μπορεί να σας φέρει μια πολύ ωραία ιδέα ή μια λύση εξ ουρανού σε ένα πρόβλημα που ίσως σας απασχολεί. Εννοείται και σήμερα προσοχή στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις σας. Μην βιάζεστε σε τίποτε και μην μπαίνετε σε αδιέξοδες συζητήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη που θα προχωρήσει στους Διδύμους στις 10:26 το πρωί θα βρίσκεται σε ένα ουδέτερο ζώδιο προς το δικό σας, οι πολύ δυναμικές όψεις που δημιουργεί στη διάρκεια της ημέρας δημιουργούν ένα πιο νευρικό πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Βέβαια σήμερα σχηματίζεται και το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή, που δημιουργεί ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιαστείτε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. Ούτε εσείς οι ίδιοι δεν θα πιστεύετε πόσο παραγωγικοί μπορεί να είστε σήμερα. Φτιάξτε ένα πρόγραμμα και ακολουθήστε το με πειθαρχία και όλα θα πάνε καλά. Το μόνο που πρέπει να αποφύγετε είναι τα παρορμητικά έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα, αλλά και άκρως νευρική καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη το πρωί και με τον Κρόνο το βράδυ. Ίσως θα είναι δύσκολο να περιορίσετε τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας. Από την άλλη, μπορεί να υπάρχουν και κάποια απρόοπτα μέσα στη μέρα σας τα οποία πρέπει να αντιμετωπίσετε δυναμικά. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο το βράδυ σας καλεί να σκεφτείτε τους στόχους και τα όνειρα σας. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; Τι μπορείτε να κάνετε για να αλλάξετε ίσως κάποια πράγματα ειδικά στον τομέα της δουλειάς; Φυσικά αυτά τα ερωτήματα δεν θα απαντηθούν σήμερα. Ίσως όμως η μέρα σας δώσει τροφή για σκέψεις σχετικά με την κατεύθυνση της ζωής σας. Σήμερα προσοχή σε σχέσεις, υγεία, δουλειά κι επίσης μην πάρετε μια βιαστική απόφαση για το μέλλον της εργασίας σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τόση ενέργεια σε ένα παρασκηνιακό αλλά και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται από τις 10:26 το πρωί στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας, τους Διδύμους, και θα σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Κρόνο, είναι πιθανό από τη μια να υπάρχει μια κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά ακόμη και αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ από την άλλη μπορεί να είναι από αυτές τις μέρες που σας απευθύνονται άτομα στο χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους. Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε κι εσείς αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. Από την άλλη, με το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ερμή ενδέχεται να έρχονται σε σας άτομα είτε για να τους βρείτε λύσεις είτε για να τους δώσετε συμβουλές ακόμη και οικονομικής φύσης. Προσέξτε να μην εξαντληθείτε όμως.

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στους Διδύμους μετά τις 10:26 το πρωί είναι η κατάλληλη μέρα να βάλετε σε προτεραιότητα τους δικούς σας στόχους αγαπητοί μου Λέοντες, χωρίς να ανησυχείτε συνέχεια για κάποιον άλλον. Πότε ήταν η τελευταία φορά που γελάσατε με την καρδιά σας, που συζητήσατε κάτι χωρίς να πέφτετε ψυχολογικά; Να νιώσετε έστω για μια ώρα ξένοιαστοι; Αυτός πρέπει να είναι ένας στόχος για σήμερα. Μιλήστε με φίλους (όχι πάλι για δουλειά και προβλήματα), σταματήστε έστω για λίγο να ανησυχείτε για το αύριο (γιατί και που ανησυχείτε δεν κερδίζετε κάτι) και κοιτάξτε πώς θα περάσετε κάπως διασκεδαστικά με όποιον τρόπο κι αν επιλέξετε να το κάνετε. Καθώς η σημερινή μέρα έχει μια νευρικότητα, μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά αν βλέπετε ότι ανεβαίνουν οι τόνοι με συνεργάτες τις πρωινές ώρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άλλη μια μέρα που η πίεση στη δουλειά ή στις όποιες υποχρεώσεις σας μπορεί να σας ταλαιπωρήσει περισσότερο. Από την άλλη ίσως πρέπει να δείτε, καθώς η Σελήνη δημιουργεί όψεις με Άρη και Κρόνο, πώς εκλαμβάνουν την παρουσία και τη δουλειά σας και οι συνεργάτες σας. Δεν είναι κακό να έχετε εικόνα της απήχησης που έχει η δουλειά σας ώστε να βελτιώσετε ό,τι μπορεί να μην πηγαίνει όπως το θέλετε. Τις πρωινές ώρες με το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή καλά θα κάνετε να είστε λίγο πιο ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας. Επίσης αποφύγετε να εμπλακείτε σε εντάσεις με άτομα από τον χώρο της δουλειάς σας ή της οικογένειας σας.

ΖΥΓΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στους Διδύμους είναι θετική για το ζώδιο σας, οι δύσκολες όψεις που σχηματίζει με Άρη και Κρόνο μπορεί να σας κάνουν να νιώθετε αγανάκτηση, ειδικά για κάποιο πρόσωπο που μπορεί να εργάζεστε μαζί. Ίσως πρέπει να εκφράσετε τα παράπονα σας με τρόπο ή ακόμη ίσως πρέπει με τον τρόπο σας να τον-ην κάνετε να δει τη δική σας οπτική αν θέλετε να βοηθήσετε. Σε κάποιους ανθρώπους δεν αρέσει όμως να βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα τους καθώς μετά νιώθουν «κενοί». Αν έχετε πέσει σε αυτή την περίπτωση δε νομίζω ότι μπορείτε να κάνετε πολλά, ίσως μόνο ένα: να διασώσετε τη δική σας ενέργεια. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Άρη τις πρωινές ώρες μπορεί να δημιουργεί νευρικό κλίμα στον χώρο της εργασίας σας σήμερα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άλλη μια «τρελή» μέρα ξημερώνει με τη Σελήνη στους Διδύμους να δημιουργεί όψεις έντασης με τον Άρη και τον Κρόνο. Ταυτόχρονα τις πρωινές ώρες σχηματίζεται και το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή. Έτσι το πλαίσιο που πρέπει να κινηθείτε είναι κάπως απρόβλεπτο και κάποιες φορές ιδιαίτερα νευρικό. Δεν είναι απίθανο δε σήμερα να υπάρχει κάποια αποκάλυψη σε ό,τι αφορά μια σχέση. Πιθανώς να νιώθετε κι εσείς ότι κάπου έχετε φταίξει ή ότι τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολογίζατε και κάτι σας ξέφυγε στην πορεία. Οι επόμενες μέρες που θα είναι πιο φιλικές προς το ζώδιο σας θα είναι πιο βοηθητικές για να επιλύσετε κάποια ζητήματα. Ακόμη, σήμερα σημαντικό ρόλο μπορεί να παίξουν κάποια θέματα σε οικονομικό επίπεδο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλά και διάφορα μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα απαιτώντας την προσοχή σας είτε στον χώρο της δουλειάς είτε ακόμη και στο σπίτι σας. Και μολονότι είστε πολύ ικανοί να τα φέρετε εις πέρας όλα και μάλιστα παράλληλα, σήμερα είναι από τις μέρες που είναι πιθανόν κάτι να σας ξεφύγει ή να μην προλαβαίνετε να κάνετε όσα θέλετε ή να διαταράσσεται η προσοχή σας από όσα απρόοπτα συμβαίνουν. Η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους μετά τις 10:26 το πρωί, σχηματίζοντας δύσκολες όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο εισφέροντας στο νευρικό κλίμα της μέρας. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε ευέλικτοι στο πρόγραμμα σας χωρίς άγχος και πανικό και στο τέλος θα καταφέρετε να βρείτε και λίγο χρόνο για να τον μοιραστείτε με το σύντροφο ή την οικογένεια σας. Αν δεν εργάζεστε, η σημερινή μέρα είναι ιδανική για να κάνετε όσες δουλειές είναι σε εκκρεμότητα στο σπίτι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άλλη μια μέρα που μπορεί η δουλειά να σας φαντάζει βουνό, είτε γιατί δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια να την κάνετε είτε γιατί σας αποσυντονίζουν διάφορα πράγματα που γίνονται στον εργασιακό σας χώρο και δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε σε αυτά που πρέπει. Η Σελήνη σε τετράγωνο με τον Άρη και τον Κρόνο μπορεί να δημιουργήσει και την τάση να έχετε απόσταση στις απόψεις και στις ιδέες σας με τους συνεργάτες σας. Από την άλλη είναι μια μέρα που καλά θα κάνετε να βρείτε μια διέξοδο σε λίγη άσκηση, έστω λίγο περπάτημα, κάτι που να διώξει με φυσικό τρόπο τη νευρικότητα και την ένταση από το σώμα σας. Σαφώς θα σας απασχολήσουν και θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης αλλά θα βρείτε λύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μολονότι η Σελήνη στους Διδύμους μετά τις 10:26 το πρωί είναι σε μια θέση που σας πηγαίνει, οι όψεις της δείχνουν μεγαλύτερη νευρικότητα σήμερα και πρέπει να διαλέξετε με προσοχή τα λόγια σας απέναντι σε κάποιο πρόσωπο είτε στον χώρο εργασίας είτε στο σπίτι, γιατί μπορεί η πρόθεση σας να είναι άλλη και τελικά η κατάσταση να διαμορφωθεί πολύ διαφορετικά από αυτό που υπολογίζατε αρχικά. Σε γενικές γραμμές η καλύτερη τακτική αυτές τις μέρες είναι η αποστασιοποίηση. Πάρτε τη σωστή απόσταση, παρατηρήστε περισσότερο και αφήστε να περάσουν αυτές οι περίεργες ημέρες αν θέλετε να κάνετε μια πολύ σοβαρή συζήτηση. Σήμερα μπορεί να υπάρχει κι ένα απρόοπτο νέο που αφορά στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Την έκφραση «κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα» μπορεί να τη νιώσετε στο πετσί σας σήμερα, καθώς υπάρχει μια ατμόσφαιρα έντασης ή και αγωνίας για μια εξέλιξη. Με τη Σελήνη στους Διδύμους μετά τις 10:26 το πρωί ενδεχομένως να σας απασχολούν διάφορα πράγματα που γίνονται είτε στον χώρο εργασίας είτε στον χώρο του σπιτιού. Ειδικά και με το τετράγωνο που σχηματίζει η Σελήνη με τον Άρη τις πρωινές ώρες είναι πιθανόν να νιώθετε μεγαλύτερη νευρικότητα και ανυπομονησία. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας σε κάτι παραγωγικό και μην τη μεταδίδετε και στους άλλους. Παράλληλα το εξάγωνο της Σελήνης προς τον Ερμή δείχνει ότι μπορεί να βρείτε μια άκρη με κάτι επαγγελματικό ή με ένα θέμα υγείας που μπορεί να σας απασχολεί.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ