Δεν τα σταματάει κανείς: Τα 3 ζώδια που ευνοούνται από την είσοδο του Δία στους Διδύμους

Tρία ζώδια, μετά την είσοδο του Δία στους Διδύμους, θα είναι ασταμάτητα στην κυριολεξία, πράγμα που θέλει προσοχή
δεν-τα-σταματάει-κανείς-τα-3-ζώδια-που-ε-195901

Την Κυριακή 26 Μαΐου, ο τρόπος της έλευσης του Δία δίπλα από τους Διδύμους κατάφερε να ασκήσει επιρροή σε τρία ζώδια. Αυτόματα, αυτό σημαίνει, ότι τα ζώδια εκείνα είναι πιο πιθανό να προκαλέσουν μια αντιμαχία λόγω των «πιστεύω» τους.

Μπορεί να μην αφήσουν κανέναν άλλον να μιλήσει ή να μην επιτρέπουν σε κανέναν να τους αντικρούσει. Δεν έχει σημασία αυτή την στιγμή εάν έχουν δίκιο ή άδικο. Αυτά τα ζώδια πιστεύουν ότι η φωνή τους πρέπει να ακουστεί.

Τα 3 ζώδια που γίνονται ασταμάτητα όταν ο Δίας εισέρχεται στους Διδύμους στις 26 Μαΐου

Ταύρος

Καρκίνος

Παρθένος

Ταύρος

Όταν γίνεσαι ζωηρός, μπορεί να είναι τρομακτικό μερικές φορές. Και ενώ συχνά είστε ηγέτης και κάποιος που μπορεί πραγματικά να δείξει στους άλλους το δρόμο, δεν είστε και τόσο πρόθυμοι να ακούσετε αντίθετες απόψεις.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Δία στους Διδύμους, θα διαπιστώσετε ότι κάποιοι άνθρωποι στη ζωή σας δεν υποστηρίζουν πλήρως τους τρόπους και τις ιδέες σας και θα μπείτε στον πειρασμό να απομακρυνθείτε από αυτούς εξαιτίας της απογοήτευσης που νιώθετε.

Σήμερα το μόνο που θέλετε είναι να διασκεδάσετε. Δυστυχώς, αυτό μπορεί να γίνει με τον δύσκολο τρόπο αυτή τη στιγμή, Ταύρε, καθώς θα περάσεις μεγάλο μέρος αυτής της ημέρας σε αντιπαράθεση με κάποιον στη ζωή σου. Αυτός ο «κάποιος» θα μπορούσε να είναι ο ερωτικός σου σύντροφος. Αισθάνεστε σοκαρισμένοι και προσβεβλημένοι από τη διαφορετική τους άποψη, αλλά δεν είστε και εκείνοι που θα υποχωρήσουν.

Αν και αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είστε πρόθυμοι να μάθετε, εξακολουθείτε να είστε εντελώς ανένδοτοι για αυτό που αισθάνεστε ότι είναι το σωστό. Δεν αφήνετε τίποτα από όλα αυτά να περάσει μέχρι να ληφθεί τουλάχιστον υπόψη η άποψή σας. Δεν λυγίζετε και δεν αναδιπλώνεστε τόσο εύκολα.

Και ακόμη και αν κάνετε λάθος, το άλλο άτομο θα πρέπει να βρει ένα πολύ ισχυρό επιχείρημα εναντίον σας για να το αποδείξει. Πιστεύετε στον εαυτό σας και θα παραμείνετε πιστοί στα ιδανικά σας μέχρι το τέλος.

Καρκίνος

Επειδή πρόσφατα ανακαλύψατε την εσωτερική σας δύναμη, θα την επιδείξετε την Κυριακή 26 Μαΐου, για να τη δει όλος ο κόσμος (ή τουλάχιστον ένα άτομο). Δεν τα έχεις βρει ακόμα όλα, αλλά αυτό που νομίζεις ότι συμβαίνει είναι ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο να έχεις δίκιο για κάτι που έχει προκαλέσει ρήξη ανάμεσα σε σένα και έναν καλό φίλο.

Εσείς πιστεύετε ότι έχετε δίκιο, αλλά εκείνος πιστεύει το ίδιο για τον εαυτό του. Και σε περίπτωση που οι δύο απόψεις συναντηθούν και συγκρουστούν, θα διαπιστώσετε ότι δεν έχετε χρόνο ή ανοχή για τέτοια παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια της διέλευσης του Δία από τους Διδύμους, είναι πολύ εύκολο η επικοινωνία να ξεφύγει από τον έλεγχο. Όσον αφορά, όμως, εσένα, Καρκίνε, είσαι αυτός που δεν πρόκειται να υποχωρήσει. Η άλλη πλευρά πρέπει είτε να πάρει το μέρος σου είτε να αποχωρήσει. Αυτό θα μπορούσε να κλιμακωθεί σε μια πολύ μεγαλύτερη διαφωνία και ο Δίας στους Διδύμους μπορεί να σε κάνει να αναρωτιέσαι αν όντως αξίζει όλη αυτή η προσπάθεια.

Ναι, έχετε κολλήσει στην άποψή σας και σίγουρα έχετε κάτι να αποδείξετε αλλά αξίζει να χάσετε έναν καλό φίλο γι’ αυτό; Από τη δική σας οπτική γωνία, ίσως διαπιστώσετε ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Δεν έχεις σκοπό να απομακρυνθείς από τις θέσεις σου.

Παρθένος

Μπορεί να μην είστε σίγουροι γιατί αισθάνεστε έτσι, αλλά ένα πράγμα ξέρετε: Έχετε κάτι να αποδείξετε και όλοι στη ζωή σας θα το ακούσουν. Ίσως μάλιστα να το παρακάνετε και να καταλήξετε να σας παραμερίσουν. Αλλά Παρθένε, όταν παίρνεις θέση, το εννοείς. Θα πάρεις θέση με πολύ έντονο τρόπο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του Δία στους Διδύμους στις 26 Μαΐου 2024.

Όταν έχεις κάτι να αποδείξεις, πραγματικά δεν σε νοιάζει ποιον βάζεις στην άκρη για να κάνεις γνωστή την άποψή σου. Και εδώ είναι που μπορεί να καταλήξεις να προσβάλλεις κάποιον σε σημείο χωρίς επιστροφή. Αισθάνεσαι ότι οι αληθινοί σου φίλοι θα σε καταλάβουν και θα σου συμπαρασταθούν, αλλά δεν καταλαβαίνεις τη δύναμη του Δία στους Διδύμους.

Μπορεί να σε εμπνεύσει να πεις πάρα πολλά, ακόμα και για τους αληθινούς σου φίλους. Οι Δίδυμοι κυβερνούν την επικοινωνία και ο Δίας είναι ο πλανήτης που ενισχύει και διευρύνει αυτή την επικοινωνία, οπότε ό,τι πεις και κάνεις στις 25 Μαΐου θα αντηχήσει σε όλο το σύμπαν, Παρθένε. Αυτό θα μπορούσε να είναι πολύ καλό ή να πάει πολύ στραβά.

Γι’ αυτό πρόσεχε τα λόγια σου και άφησε λίγο στην άκρη την επιθυμία να έχεις δίκιο και να έχεις κάτι να αποδείξεις. Μπορεί να μην χρειάζεστε όλη αυτή τη φωτιά και την οργή.

 

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Συγκινεί το γράμμα στην 17χρονη Νικολέτα: «Έφυγες χωρίς ευχή και κατευόδιο, μόνη…»

Ξημέρωσε «χρυσή» εβδομάδα για αυτά τα 3 ζώδια: Ευχάριστες εκπλήξεις προβλέπει η Άση Μπήλιου

Έλαμπε ο Κώστας Καραφώτης στον γάμο του: Η στιγμή που χόρεψε τανγκό με τη σύζυγό του

 

 

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ