Άση Μπήλιου: Ο Δίας στον Ταύρο φέρνει λεφτά με το τσουβάλι και έρωτες για αυτά τα 5 Ζώδια τις επόμενες ημέρες

άση-μπήλιου-ο-δίας-στον-ταύρο-φέρνει-λε-152732

Ο Δίας, ο πλανήτης της τύχης, της ευκολίας και του πλούτου, πέρασε στις 16/5 στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει έως τις 26/5/2024, δίνοντας την εύνοιά του σε όλα τα ζώδια, ανάλογα με τον τομέα/οίκο που βρίσκεται στο γενέθλιο ωροσκόπιο. Πολλά λεφτά, έρωτες, απολαύσεις, φήμη, γάμοι, κληρονομιές, σταδιοδρομία είναι τα δώρα που σύμφωνα με την Άση Μπήλιου θα προσφέρει απλόχερα, πρωτίστως στα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους) αλλά και σε όσους/ες έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτά τα ζώδια!

Άση Μπήλιου: Ο Δίας στον Ταύρο φέρνει λεφτά με το τσουβάλι και έρωτες για αυτά τα 5 Ζώδια

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Δίας πάνω σου σε καλεί να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες, να εκμεταλλευτείς τις ευνοϊκές συγκυρίες που θα σου προσφέρει και να πετύχεις τους στόχους σου. Επιπλέον, να δώσεις μεγαλύτερη σημασία στην προσωπική σου ζωή, να βελτιώσεις το image σου, να βγάλεις τα καλύτερά σου στοιχεία, τα ταλέντα σου, τις ικανότητές σου και να καταπλήξεις τα πλήθη. Ίσως, μάλιστα, κάνεις και μια αλλαγή στην εμφάνισή σου που θα σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση. Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι δυνατότητες που θα έχεις για να εξασφαλίσεις το μέλλον σου, σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο θα είναι αρκετές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο τομέας των σχέσεών σου, επαγγελματικών και ερωτικών, αναμένεται να διαγράψει μεγάλες επιτυχίες, με το πέρασμα του Δία στον 7ο ηλιακό σου οίκο. Η δημοτικότητά σου θα αυξηθεί κι αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για όμορφες και επικερδής καινούργιες γνωριμίες και συνεργασίες ή για τη βελτίωση των υπαρχόντων, κυρίως αν ανήκεις στο α’ ή το γ’ δεκαήμερο, καθώς δεν υπάρχουν εκείνοι οι πλανήτες που θα έμπαιναν εμπόδιο στο δρόμο σου. Δεν αποκλείεται η δημιουργία ενός νέου δεσμού που θα καταλήξει σε γάμο ή συμβίωση, αλλά και η επισημοποίηση ενός άλλου που κρατάει χρόνια. Επιπλέον (κι αυτό πρέπει να το προσέξεις) ίσως έρθει ένας χωρισμός, που όμως θα σε κάνει να ανασάνεις ελεύθερα, μετά από αρκετό καιρό και να νιώσεις πολύ καλύτερα με τον εαυτό σου.

 

ΚΡΙΟΣ

Ο Δίας μόνο καλά μπορεί να σου φέρει από τον 2ο οίκο των υλικών και συναισθηματικών σου αγαθών. Αν ξανοίχτηκες πέρσι, δοκίμασες τα όριά σου, ρίσκαρες, κυνήγησες την τύχη σου και απόκτησες τα μέσα για να πετύχεις το κάτι παραπάνω, τώρα, απλά, θα εξαργυρώσεις την επιταγή. Εννοείται ότι πρέπει να περιμένεις αύξηση εσόδων, κέρδη από συμφωνίες ή επενδύσεις, δυνατότητα μιας μεγάλης αγοράς, όπως και έναν έρωτα, που εκτός θα σε κρατά “χορτασμένο”, θα έχεις και άλλες παροχές και δώρα. Αν πάρεις πρωτοβουλίες και ρίσκα, θα βγεις διπλά κερδισμένος.

ΖΥΓΟΣ

Πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για σένα, που ο Δίας θα περάσει στον 8ο οίκο σου, οπότε η τύχη θα είναι με το μέρος σου και το πιο πιθανό είναι (αν και το υπόλοιπο ωροσκόπιό σου συμφωνεί) ότι θα έρθουν χρήματα στα χέρια σου, αν όχι από τη δουλειά ή από τυχερό παιχνίδι, από κληρονομιά, από καθυστερούμενα, επιστροφή φόρου, ένα δάνειο με ευνοϊκούς όρους, χορηγία ή κέρδη από μια επένδυση, που θα μπορείς να αξιοποιήσεις για να κλείσεις τρύπες, αλλά και να δημιουργήσεις ένα καλό αποθεματικό για να μην ξεμείνεις σε στιγμή έκτακτης ανάγκης (αυτό να το θυμάσαι!). Επιπλέον, η σεξουαλική σου ανά(σ)ταση είναι δεδομένη, όπως επίσης και η ικανοποίηση αρκετών επιθυμιών σου είτε είσαι σε σχέση είτε από ένα καινούργιο ειδύλλιο που θα δημιουργηθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ θα ευνοηθείς στον ερωτικό τομέα, αφού οι μετοχές σου θα αυξηθούν, όπως επίσης και η διάθεσή σου να βελτιώσεις τις συνθήκες της υπάρχουσας σχέσης σου. Η έλξη σου είναι αδιαμφισβήτητη και οι ευκαιρίες να κατακτήσεις το αντικείμενο του πόθου σου (ή να το βρεις) θα είναι αρκετές. Από την άλλη και η δημιουργικότητά σου θα μεγαλώσει, οι ιδέες και οι εμπνεύσεις σου θα οδηγήσουν στην επιτυχία, πιθανόν να κάνεις και μια κερδοφόρα επένδυση ή να έχεις κέρδη από ένα τυχερό παιχνίδι. Δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα παιδάκι ή να πάρεις μεγάλη χαρά από αυτό, αν έχεις ή να επιτύχει κάτι ένα αγαπημένο σου πρόσωπο που θα το κάνει ευτυχισμένο.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια

Καθώς η Σελήνη από τον Καρκίνο το πρωί της Τετάρτης σχηματίζει την τελευταία της όψη με τον Ποσειδώνα πριν βγει σε φάση κενής πορείας τα συναισθήματα γίνονται πιο έντονα. Είναι από τα πρωινά που η καρδιά μας γίνεται πιο ευαίσθητη ειδικά στις προσωπικές μας σχέσεις ενώ έχουμε και την τάση να ονειροβατούμε.

Η Σελήνη αφού βγει σε φάση κενής πορείας, θα προχωρήσει στον Λέοντα στις 17:35. Οι απογευματινές ώρες είναι λίγο πιο πιεστικές με την αντίθεση Σελήνης – Πλούτωνα και τη σύνοδο Σελήνης – Άρη κυρίως για τα σταθερά ζώδια Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους.

ΚΡΙΟΣ

Με την Σελήνη στον Καρκίνο, είστε λίγο πιο ευαίσθητοι και λίγο πιο κλειστοί στις επαφές σας με τους άλλους το πρωί. Ενδεχομένως να θέλετε να μείνετε περισσότερο σπίτι ή να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας ανάγκες αλλά οι υποχρεώσεις και η δουλειά απαιτούν την προσοχή σας και τον χρόνο σας. Να βάλετε τις δικές σας ανάγκες σε προτεραιότητα.

ΤΑΥΡΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Αρκετά κουραστική η σημερινή μέρα σε επικοινωνιακό και σε νοητικό επίπεδο, αφού οι υποχρεώσεις σας θα φαίνονται σαν δύσκολο παζλ. Προσπαθήστε να είστε ειλικρινείς με τους συνεργάτες σας και ακούστε περισσότερο τι έχουν να σας πουν οι άλλοι πριν μιλήσετε. Θυμηθείτε ότι τα λόγια σας πρέπει να είναι καλά μετρημένα γιατί μπορεί να πονέσουν άτομα τα οποία είναι πιο ευαίσθητα στο περιβάλλον σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Εσείς οι Δίδυμοι προσέξτε περισσότερο τα οικονομικά σας σήμερα ειδικά τις πρωινές ώρες. Μπορεί να έχετε την τάση να κάνετε αγορές που ίσως δεν είναι απαραίτητες. Ακόμη είναι από τις ημέρες που καλά θα κάνετε να αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις τις απογευματινές ώρες ή να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη στο ζώδιο σας τις πρωινές ώρες της Τετάρτης, σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα και σας κάνει να ονειρεύεστε με τα μάτια ανοιχτά. Αυτό που χρειάζεται σήμερα είναι να κατανοήσετε πόσο επηρεάζουν τα λόγια σας τους άλλους. Να είστε ειλικρινείς αν ζητηθεί η άποψη σας αλλά να την συνοδεύσετε με ένα γλυκό υποστηρικτικό λόγο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης σας βρίσκει σε μια πιο ευαίσθητη φάση σήμερα. Από την άλλη μπορεί η κατάσταση στο χώρο εργασίας να έχει μια σχετική ένταση. Προσέξτε την επικοινωνία με άτομα από το περιβάλλον της δουλειάς αν είστε γεννημένοι στο ξεκίνημα του ζωδίου. Μετρήστε καλύτερα τα λόγια σας γιατί μπορεί να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ – ΖΩΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ

Η Σελήνη παραμένει τις πρωινές ώρες της Τετάρτης στον Καρκίνο σχηματίζοντας ένα ωραίο τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που σας κάνει να σκέφτεστε τα μελλοντικά σας σχέδια. Παρ’ όλα αυτά το πρωινό είναι ήρεμο. Το απόγευμα δημιουργείται ένα κλίμα πόλωσης όπου ο καθένας επιμένει στις δικές του προτεραιότητες. Προσπαθήστε σήμερα να δώσετε χώρο και χρόνο και για μια διαφορετική άποψη από την δική σας.

ΖΥΓΟΣ

Τις πρωινές ώρες η Σελήνη θα βρίσκεται στον Καρκίνο κάνοντας προτεραιότητα τα θέματα της δουλειάς. Από το απόγευμα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα. Μπορεί να μπείτε σε μια θέση «πυροσβέστη» να σβήνετε φωτιές που μπορεί να ανάβουν είτε στη δουλειά είτε στο χώρο του σπιτιού με κάποιο τρόπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι πρωινές ώρες είναι σχετικά πιο χαλαρές. Καθώς όμως η Σελήνη θα προχωρήσει στον Λέοντα το απόγευμα και θα έρθει σε αντιπαράθεση με τον Πλούτωνα και τον Άρη τα πράγματα θα αρχίσουν να ζορίζουν λίγο. Από το απόγευμα λοιπόν οι δικές σας απόψεις και πεποιθήσεις μπορεί να έρχονται σε αντιπαράθεση με των άλλων. Θα πρέπει να προσέξετε και να επιλέξετε με προσοχή τα λόγια σας για να μην μετανιώσετε κάτι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι πρωινές ώρες με τη Σελήνη στον Καρκίνο παραπέμπουν σε πρακτικά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών για τα οποία όμως μπορεί να έχετε μια αίσθηση ασάφειας. Καλά θα κάνετε να μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις γι’ αυτά. Από το απόγευμα μπορεί να οδηγηθείτε σε μια κατάσταση παιχνιδιών δύναμης και εξουσίας. Αποφύγετε πολύ σοβαρές συζητήσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες στρέφει την προσοχή σας σε κάποια σχέση. Με το τρίγωνο προς τον Ποσειδώνα όμως μπορεί να έχετε μια ασαφή εικόνα της σχέσης αυτής. Το απόγευμα πιθανώς τα οικονομικά κάποιας συνεργασίας ή οικονομικά που συνδιαχειρίζεστε με άλλους να χρειάζονται μεγαλύτερο ψάξιμο. Οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο προσέξτε και τα θέματα της υγείας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα μπορεί να σας βγάλει εκτός προγράμματος. Μην σας πιάνει άγχος. Το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε σε μια μέρα σαν την σημερινή είναι να επιταχύνετε σε αυτά που είναι απολύτως απαραίτητα στη δουλειά. Από το απόγευμα κι έπειτα η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα φέρνοντας τις σχέσεις στο προσκήνιο. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη στον Καρκίνο τις πρωινές ώρες της Τετάρτης είναι θετική προς το ζώδιο σας, στρέφοντας την προσοχή σας στα θέματα της προσωπικής σας ζωής. Καθώς όμως η Σελήνη προχωρά στον Λέοντα το απόγευμα μπορεί να αλλάξει το πρόγραμμα σας εξαιτίας κάποιας παρέμβασης από ένα άτομο του επαγγελματικού σας περιβάλλοντος.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ