Τύχη, πολλά λεφτά αλλά και σπατάλες: Καλά νέα στα οικονομικά για αυτά τα 3 Ζώδια σύμφωνα με την Άση Μπήλιου

τύχη-πολλά-λεφτά-αλλά-και-σπατάλες-καλ-139538

Η Άση Μπήλιου, όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα Τετάρτη 29 Μαρτίου δίνει αναλυτικά τις αστρολογικές της προβλέψεις για κάθε ζώδιο.

Ζώδια Σήμερα: Οι προβλέψεις από την Άση Μπήλιου

Η Σελήνη από τον Καρκίνο σχηματίζει το πρώτο της τέταρτο τα ξημερώματα και στην πορεία της μέρας σχηματίζει θετικές όψεις με την Αφροδίτη στον Ταύρο και τον Ουρανό. Η μέρα μπορεί να ξεκινά με ένταση αλλά στην πορεία θα εξελιχθεί πιο ευχάριστα.

Η όψη Σελήνης – Αφροδίτης δείχνει τάση να είμαστε λίγο πιο ράθυμοι και να αναζητάμε ευχαρίστηση, ενώ η όψη με τον Ουρανό μας κάνει λίγο πιο ανήσυχους νοητικά.

Άση Μπήλιου: Αναλυτικά οι αστρολογικές της προβλέψεις για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Το πρωί της Τετάρτης μπορεί να υπάρχει μεγαλύτερη ένταση με τους οικείους ή με τους συνεργάτες σας. Ευτυχώς στη πορεία η μέρα φτιάχνει αρκετά γι’ αυτό συγκρατηθείτε και δείξτε κατανόηση. Θέματα του σπιτιού θα σας απασχολήσουν περισσότερο. Προσέξτε όμως και τη τάση για σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Τετάρτη είναι από τις πιο εξωστρεφείς ημέρες, καθώς η Σελήνη κινείται στον Καρκίνο μέσα στον τομέα της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Το μόνο που χρειάζεται προσοχή είναι η τάση για υπερβολές είτε αυτές αφορούν στα έξοδα, είτε στο φαγητό είτε στις υποσχέσεις που μπορεί να δίνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν νιώθετε την ανάγκη να μην κάνετε τίποτε κοπιαστικό σήμερα καλά θα κάνετε να δώσετε «άδεια» στον εαυτό σας. Με τις θετικές όψεις Σελήνης – Αφροδίτης -Ουρανού δεν υπάρχει λόγος να βιάζεστε για τίποτε. Θέματα που αφορούν στα οικονομικά θα σας απασχολήσουν περισσότερο προσέξτε όμως τα έξοδα και τις σπατάλες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα τα ξημερώματα σχηματίζεται το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στο ζώδιο σας κάνοντας σας λίγο πιο ευαίσθητους, αλλά και πολύ πρόθυμους να επικοινωνήσετε. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να δείτε φίλους, μπορεί να είναι καταστροφική για το πορτοφόλι σας. Θα χρειαστεί να ορθώσετε τη θέληση σας για να πειθαρχήσετε.

Άση Μπήλιου: Οι σημερινές αστρολογικές της προβλέψεις

ΛΕΩΝ

Με τη Σελήνη στον Καρκίνο θα προτιμούσατε να είστε πιο χαλαροί. Στην πορεία της μέρας με τις θετικές όψεις εξαγώνου της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Ουρανό ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς και κάποιες οικονομικές ευκαιρίες. Παρ’ όλα αυτά δεν πρέπει να παραμερίζετε τις ανάγκες σας για ξεκούραση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια πιο όμορφη μέρα ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν. Η Σελήνη στον Καρκίνο ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους σας. Οι όψεις της με την Αφροδίτη και τον Ουρανό σας υπενθυμίζουν τις ωραίες πλευρές της ζωής. Απλά μην περιμένετε στον καναπέ να έρθουν να σας βρουν.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι από τις πιο ξεκούραστες ημέρες του Μαρτίου αλλά πιθανώς να μη νιώθετε και ανάγκη για ξεκούραση αλλά περισσότερο για δράση και εξελίξεις. Η Τετάρτη με τις όψεις της Σελήνης προς την Αφροδίτη και τον Ουρανό σας παρέχει μια εξαιρετική ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις για τα θέματα της δουλειάς και των οικονομικών.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μια από τις πιο όμορφες μέρες της εβδομάδας ξεδιπλώνεται μπροστά σας καθώς η Σελήνη περιδιαβαίνει το ζώδιο του Καρκίνου και ανάβει μέσα σας τη σπίθα της περιπέτειας. Η όψη της με την Αφροδίτη είναι μια ευχάριστη επιρροή και πιθανώς να συζητάτε κάποια πλάνα σας σε επαγγελματικό και σε οικονομικό επίπεδο ή να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Προσέξτε τις υποσχέσεις που δίνετε ελαφρά τη καρδία.

Άση Μπήλιου: Τα ζώδια σήμερα

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο σας βρίσκει να ασχολείστε με πρακτικά ζητήματα. Προσέξτε λίγο περισσότερο τη τάση να ξοδέψετε την Τετάρτη. Ακόμη προσοχή στις υπερβολές στη διατροφή, το αλκοόλ και γενικότερα ό,τι σας αρέσει αλλά ξέρετε ότι μπορεί να σας κάνει κακό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Τετάρτη σας βρίσκει σε ένα πυρετό κοινωνικότητας. Το πρωί της Τετάρτης με το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο προσέξτε τη βιασύνη αλλά και τη τάση για καυγάδες. Στη πορεία της ημέρας το πράγμα στρώνει. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτης φέρνει και πιο ευχάριστες εξελίξεις τόσο στις προσωπικές όσο και στις επαγγελματικές σας σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το πρώτο τέταρτο της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας κάνει λίγο πιο ανήσυχους για θέματα που σχετίζονται με τη δουλειά και τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Ακόμη ωθεί την προσοχή σας και σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Στην πορεία οι θετικές όψεις της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Ουρανό παραπέμπουν σε πιο ευχάριστες εξελίξεις κυρίως σε θέματα οικογενειακά.

ΙΧΘΥΕΣ

Μια πολύ πιο αισιόδοξη μέρα ξεδιπλώνεται μπροστά σας με τη Σελήνη στον φιλικό σας Καρκίνο να φτιάχνει τη διάθεση σας και να σας κάνει πιο εξωστρεφείς αλλά και αισιόδοξους. Θα διευκολυνθείτε σε θέματα επικοινωνίας και επαφών. Το εξάγωνο Σελήνης – Αφροδίτη δημιουργεί ένα ευχάριστο κλίμα. Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι τα έξοδα σας γιατί θα μπαίνετε εύκολά σε πειρασμούς αγορών.

 

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ