Άση Μπίλιου: Ήρθε το τέλος η εργένικη ζωή: Tα 3 ζώδια που θα γνωρίσουν και θα ζήσουν τον μεγάλο τους έρωτα μέσα στον Ιούνιο

άση-μπίλιου-ήρθε-το-τέλος-η-εργένικη-ζω-153143

Λίγες μόλις μέρες μας χωρίζουν από τον πρώτο μήνα του καλοκαιριού, με την Αφροδίτη να μας χαρίζεις όψεις άκρως ερωτικές οι οποίες ευνοούν συναισθηματικά 3 πολύ συγκεκριμένα ζώδια.

Ήδη από τις 5 Ιουνίου η Αφροδίτη περνά στον Λέοντα όπου θα μείνει έως τον Οκτώβρη, χαρίζοντας ευκαιρίες για γνωριμίες και έντονες συγκινήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο, ενώ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα (05/06), το τετράγωνο με τον Δία (11/06), το εξάγωνο με τον Ερμή (17/06) και το τρίγωνο με τον Χείρωνα (29/06) είναι όψεις που ευνοούν ιδιαιτέρως τρία άκρως αδικημένα ζώδια που -όσο να πεις!- έχουν ταλαιπωρηθεί πολύ τον τελευταίο χρόνο στο κομμάτι των σχέσεων.

Τα εν λόγω ζώδια είναι πολύ πιθανό να δουν τη ζωή τους να αλλάζει μέσα στον Ιούνιο, καθώς ο έρωτας τους κλείνει το μάτι και τα καλεί να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για μια νέα, άκρως ενδιαφέρουσα γνωριμία.

Ποια είναι αυτά;

Σύμφωνα με την Άση Μπίλιου, πρόκειται για τους Κριούς, τους Λέοντες και τους Υδροχόους.

Κριός

Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον φλογερό Λέοντα, ένα ζώδιο που σας ταιριάζει ιδιαίτερα και συμβολίζει τον πιο ερωτικό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας, θα μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και θα διεκδικήσετε με θέρμη και πάθος όλα όσα θεωρείτε ότι σας αξίζουν. Θέλετε να βγείτε έξω, να περάσετε καλά, να φλερτάρετε και να χαρείτε τη ζωή με κάθε τρόπο.

Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, θα απολαύσετε έντονες ερωτικές στιγμές μέσα σε αυτή και κυρίως θα σας δοθεί η ευκαιρία να γίνετε πιο εκδηλωτικοί απέναντι στο ταίρι σας και να εκφράσετε με ειλικρίνεια όσα νιώθετε. Αν είστε αδέσμευτοι, ο Ιούνιος είναι ένας εξαιρετικός μήνας για να κάνετε νέες γνωριμίες, να βγείτε ραντεβού και να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Κάποιοι από εσάς θα πάρετε επιτέλους την επιβεβαίωση που θέλετε από κάποιον/α ή θα μπει στη ζωή σας ένα άτομο που θα σας κάνει να νιώσετε μοναδικοί.

Λέων

Λιονταράκια, ο Ιούνιος σας ανήκει δικαιωματικά αφού ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο δικό σας ζώδιο για ολόκληρο τον μήνα. Τώρα θα νιώσετε την επιθυμία να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να θέσετε εσείς τους κανόνες του παιχνιδιού. Αυτός ο ρόλος άλλωστε σας ταιριάζει γιατί ανήκετε σε ένα ζώδιο που θέλει να βγαίνει μπροστά, να ηγείται και γενικώς να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Οι δύο πλανήτες του έρωτα και του πάθους θα σας προσφέρουν έντονες στιγμές και θα σας δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσετε ανοιχτά τις επιθυμίες σας και να πάρετε εύκολα αυτό που θέλετε. Είναι βέβαιο ότι η αυτοπεποίθηση σας θα είναι στα ύψη, θα εκπέμπετε σεξαπίλ και γοητεία, επομένως πολύ δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αντισταθεί. Είναι λοιπόν η ευκαιρία να επιδιώξετε να έρθετε ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο που μπορεί να είχε απομακρυνθεί από κοντά σας. Άλλωστε, έχετε από τη μία πλευρά τον Άρη να σας χαρίζει θάρρος, ειλικρίνεια και δυναμισμό και ταυτόχρονα την Αφροδίτη που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες και θα σας δώσει την ευκαιρία να αφεθείτε σε απολαύσεις, να φλερτάρετε, να νιώσετε ποθητοί και να μπείτε σε νέες ερωτικές ιστορίες.

Ο Ερμής στους Διδύμους από τις 11/06 και για τον υπόλοιπο μήνα θα φέρει την υποστήριξη φίλων, θα σας δώσει την ευκαιρία να μπείτε σε νέες παρέες και ομάδες και δεν αποκλείεται να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες από το διαδίκτυο.

Υδροχόος

Ο Ιούνιος σας καλεί να εστιάσετε στις σχέσεις σας με τους άλλους, αφού ο Άρης και η Αφροδίτη θα βρίσκονται στο ζώδιο του Λέοντα, δηλαδή στον τομέα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Αυτό σημαίνει ότι μέσα σε αυτό τον μήνα το πάθος θα είναι ανεξέλεγκτο και αρκετοί από εσάς θα ζήσετε έντονες ερωτικές στιγμές. Εάν λοιπόν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και δεν αποκλείεται να δώσετε μια ευκαιρία σε ένα άτομο που σας πολιορκεί εδώ και καιρό ή να κάνετε εσείς το πρώτο βήμα να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο.

Τώρα θα βεβαιωθείτε για τα αισθήματα ενός προσώπου και δεν θα σας βασανίζουν πια οι αμφιβολίες, αφού όλα θα είναι πιο ξεκάθαρα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα μπορέσετε να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον και να εκφράσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, αφού ο Άρης σας οπλίζει με ειλικρίνεια και θάρρος. Άλλωστε, η Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις ισορροπίες, να είστε πιο διπλωματικοί και να αποφύγετε τη σύγκρουση. Επιπλέον, με τον Ερμή από τις 11/06 στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να ερωτευτείτε, να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ