Αθλήτρια είναι έγκυος 4 μηνών και τρέχει για την Ολυμπιάδα

Μια συγκινητική ιστορία από την αθλήτρια, Lindsay Flach η οποία αν και είναι 4,5 μηνών έγκυος τρέχει για την Ολυμπιάδα.
αθλήτρια-είναι-έγκυος-4-μηνών-και-τρέχε-61392

Μια συγκινητική ιστορία από την αθλήτρια, Lindsay Flach η οποία αν και είναι 4,5 μηνών έγκυος τρέχει για την Ολυμπιάδα.

Η αθλήτρια που κάνει έπταθλο αν και είναι έγκυος

Η Lindsay Flach από τις Η.Π.Α είναι μία αθλήτρια του επτάθλου -σκεφτείτε 7αγωνίσματα- ήθελε να προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Θα πει κανείς τώρα πού είναι το παράξενο. Η Λίντσεϊ είναι έγκυος 18 εβδομάδων, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια στη σελίδα της στο Instagram.

«Ο μεγαλύτερος προβληματισμός μου ήταν να είμαι βέβαιη ότι θα ήμουν υγιής κι εγώ και το μωρό», δήλωσε η Flach η οποία πήρε την άδεια του γιατρού της για να αγωνιστεί στο έπταθλο.

«Ήταν δύσκολο πνευματικά γιατί ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να αγωνιστώ στο επίπεδο που μπορούσα 18 εβδομάδες νωρίτερα, αλλά ήθελα απλά να αποδείξω τι είμαστε ικανές οι γυναίκες να καταφέρουμε, πάμε κόντρα σε όσους μας υποτιμούν», σημείωσε.

«Όταν έκανα αυτό το ποστ που αποκαλύπτω την εγκυμοσύνη άκουσα πολλά αρνητικά σχόλια: ότι είμαι εγωίστρια, ότι οι γυναίκες που είναι έγκυες δεν θα πρέπει να κάνουν τέτοια πράματα, ότι παίρνω μία ζωή στο λαιμό μου και άλλα τέτοια», πρόσθεσε. «Τώρα τελειώνω ένα κεφάλαιο και ξεκινάω ένα άλλο. Αυτό είναι το σημαντικό», είπε η Αμερικανίδα αθλήτρια.

Μια ιστορία που αποδεικνύει πόση δύναμη μπορεί να έχει μέσα της μια γυναίκα!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ