Διάσημος σεφ βουτάει το γυμνό του χέρι σε… καυτό λάδι

διάσημος-σεφ-βουτάει-το-γυμνό-του-χέρι-60767

Μπορεί να πείτε ότι τρελάθηκε ο διάσημος σεφ, ο οποίος βουτάει το γυμνό του χέρι σε καυτό λάδι!

Γιατί ο διάσημος σεφ βουτάει τα χέρια του σε καυτό λάδι

Ο 65χρονος διάσημος σεφ Prem Singh ο οποίος μαγειρεύει βουτώντας τα γuμνά χέρια του μέσα στο καuτό λάδι χωρίς να καίγεται. «Το κάνω αυτό εδώ και 25 χρόνια. Έχει να κάνει με την εμπειρία», δηλώνει ο Prem Singh. «Έβαλα τα χέρια μου μια φορά στο καuτό λάδι και μετά το ξαναέκανα.

Κατάλαβα πως δεν μου προκαλούσε κανένα πρόβλημα», πρόσθεσε. Κάθε βράδυ το μαγαζί του έχει τόσους πελάτες όσους και… παρατηρητές. «Όλοι θέλουν να με δουν να βουτάω τα χέρια μου στο καuτό λάδι. Θέλουν να δουν πώς το κάνω». Το μαγαζί το άνοιξε ο πατέρας του Singh το 1960. Αρχικά σέρβιραν μόνο τηγανιτά ψάρια αλλά πλέον ο Singh μαγειρεύει και άλλα ινδικά εδέσματα. Ο ίδιος λέει πως πουλάει εκατό κιλά ψάρι κάθε μέρα, ακριβώς επειδή αποτελεί ατραξιόν το βούτηγμα των χεριών του στο λάδι.

Τί ελπίζει ο διάσημος σεφ για τους γιους του ενώ βουτάει τα χέρια του σε καυτό λάδι

Ο 65χρονος ελπίζει πως οι γιοι του θα συνεχίσουν την οικογενειακή επιχείρηση- και την παράδοση των «πυρίμαχων χεριών». «Μπορούν κι εκείνοι να το κάνουν, είναι θέμα εξάσκησης. Αν συνεχίσουν να προσπαθούν και να πειραματίζονται, θα τα καταφέρουν», λέει.

Εμείς ούτε να το προσπαθήσουμε δεν μπορούμε. Μόνο στην ιδέα καιγόμαστε.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ