Ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια συγκινητική επιστροφή: Παίζει κιθάρα μετά το εγκεφαλικό

Ο 61χρονος μουσικός και ηθοποιός, Δημήτρης Σταρόβας, εμφανίστηκε με νέο βίντεο όπου παίζει κιθάρα μετά το εγκεφαλικό.
ο-δημήτρης-σταρόβας-σε-μια-συγκινητικ-202389

Εννιά μέρες μετά το πρώτο του βίντεο μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο, επέστρεψε με ένα ακόμα βίντεο. Σε μια αισιόδοξη ανάρτηση στο Instagram, ο αγαπημένος καλλιτέχνης Δημήτρης Σταρόβας, δίνει το στίγμα της σταδιακής του ανάρρωσης, ενάμιση μήνα μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που τον έστειλε στο Τζάνειο νοσοκομείο.

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε μια συγκινητική επιστροφή

Στο βίντεο που δημοσίευσε, ο 61χρονος μουσικός και ηθοποιός, εμφανίζεται να παίζει κιθάρα για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα, συγκινώντας τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Έτσι κι έτσι…» σχολίασε με ταπεινότητα ο Σταρόβας για την προσπάθειά του, δείχνοντας παράλληλα πως η θέληση και η αισιοδοξία αποτελούν όπλα στη μάχη του για την πλήρη αποκατάσταση.

Παίζει κιθάρα μετά το εγκεφαλικό

Το πρώτο βίντεο του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό

Αξίζει να θυμηθούμε πως πριν από περίπου 10 ημέρες, ο Σταρόβας είχε μοιραστεί με το κοινό του το πρώτο βίντεο μετά το εγκεφαλικό, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη και δηλώνοντας:

«Δεν ήθελα να κάνω το βίντεο αυτό για να μη με δείτε έτσι όπως δεν με έχετε συνηθίσει. Αλλά σκέφτηκα ότι δεν πρέπει να κρυβόμαστε. Μέσα στη ζωή είναι όλα. Θέλω να πάρετε από πρώτο χέρι πληροφορίες ότι είμαι καλά. Κάθε μέρα βελτιώνομαι. Όλο και καλύτερα πάνε τα πράγματα. Θέλω να σας πω πάρα πολλά και να ευχαριστήσω τόσους ανθρώπους, αλλά θα μας πάρει 2 μέρες το βίντεο».

Η επιστροφή του Σταρόβα στην κιθάρα αποτελεί ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και δύναμης, υπενθυμίζοντάς μας πως ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, η μουσική και η τέχνη μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης και θεραπείας.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Έχει αφασία και δυσαρθρία: Τα προβλήματα υγείας του Δημήτρη Σταρόβα μετά το εγκεφαλικό – Τι λένε οι γιατροί

Συγκινεί ο Δημήτρης Σταρόβας: Μιλά πρώτη φορά μετά την περιπέτεια με την υγεία του

«Προσπαθούμε σκληρά…»: Οι τελευταίες εξελίξεις για την υγεία του Δημήτρη Σταρόβα – Τι αποκαλύπτει η σύντροφός του

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ