Το θαύμα που ευχόταν, έγινε: Μητέρα γέννησε τρίδυμα κοριτσάκια μετά από 12 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών

το-θαύμα-που-ευχόταν-έγινε-μητέρα-γένν-95876

Η απόκτηση ενός μωρού δεν είναι πάντα και για όλους μια εύκολη υπόθεση. Υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν πολλές φορές και πολλά χρόνια για να καταφέρουν να φέρουν στον κόσμο το δικό τους μωρό. Κάποιοι δεν τα καταφέρνουν. Κάποιοι υιοθετούν. Κάποιοι επιμένουν κόντρα σε όλες τις πιθανότητες.

Το ίδιο έκανε και η μητέρα της ιστορίας που ακολουθεί.

Μητέρα γεννά τρίδυμα κοριτσάκια μετά από προσπάθεια 12 χρόνων

Η Balasai Jaya μετά από 13 χρόνια γάμου και 12 χρόνια αποτυχημένων προσπαθειών τα κατάφερε και απέκτησε τρία πανέμορφα κοριτσάκια!

Η Balasai Jaya, έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, είχε συμβουλευτεί αρκετούς γιατρούς τα τελευταία 12 χρόνια, αλλά δεν μπόρεσε να συλλάβει. Και τώρα, 13 χρόνια μετά την ημέρα του γάμου τους, έγιναν περήφανοι γονείς όχι ενός, αλλά τριών πανέμορφων κοριτσιών!

Μητέρα γέννησε τρίδυμα κοριτσάκια: «Το ευχόμουν κάθε μέρα»

Η Balasai έφερε στον κόσμο τα τρίδυμα κοριτσάκια της το πρωί της Δευτέρας 28 Νοεμβρίου με καισαρική τομή και, σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, μαμά και κόρες χαίρουν άκρας υγείας και σύντομα θα πάνε σπίτι τους.

Όπως δήλωσε η ίδια, είναι πλέον ευτυχισμένη μιας και το θαύμα που ευχόταν κάθε μέρα, πήρε σάρκα και σωστά και έγινε πραγματικότητα.

Να ζήσουν ευτυχισμένοι!

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ