“Κιμπάρης” άντρας, χώρισε και ζήτησε πίσω τα μισά λεφτά από τα ραντεβού που είχε βγει με την κοπέλα του

κιμπάρης-άντρας-χώρισε-και-ζήτησε-π-83483

Η Άλεξ Κόλμποθ σίγουρα δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη όταν πήρε την απόφαση να σταματήσει να βγαίνει ραντεβού με τον νεαρό που είχε γνωρίσει στο διαδίκτυο

Η περίπτωση της Άλεξ Κόλμποθ από το Μιλγουόκι είναι η απόδειξη ότι καμιά φορά τα ραντεβού μπορεί να πάνε πολύ στραβά, ίσως πιο στραβά και από αυτό που περιμένουμε.

Η νεαρή κοπέλα μοιράστηκε την οθόνη του κινητού της στο Twitter, όπου διακρίνεται το αίτημα, με τη λεζάντα: «Αυτό λέγεται θράσος».

Τα μηνύματα του νεαρού που ζήτησε τα μισά χρήματα από τα ραντεβού πίσω

μήνυμα Κόλμποθ

Η μετάφραση του μηνύματός της Άλεξ Κόλμποθ

«Γεια σου Άλεξ, ελπίζω να είσαι καλά. Θα σε πείραζε να μου πεις ποιο είναι το Venmo (σ.σ. εφαρμογή online πληρωμών για κινητά) σου; Ο λόγος που σου το ζητώ είναι επειδή εσύ και εγώ δεν θα βλεπόμαστε πια, είναι δίκαιο να αξιώνω να μοιραστούμε τα έξοδα από τις φορές που βγήκαμε. Πιστεύω ότι συνολικά ήταν τρεις φορές που πήγαμε σε μπαρ και εστιατόρια, όπου πλήρωσα και για τους δυο μας κάθε φορά. Θα έλεγα ότι τα 35 δολάρια είναι κάτι περισσότερο από δίκαια για το φαγητό και τα ποτά που πήραμε κατά τη διάρκεια αυτών των ραντεβού. Θεωρώ ότι ως ένα δίκαιο κορίτσι, θα σκεφτείς να μου επιστρέψεις τα χρήματα. Ευχαριστώ!».

Ωστόσο, η Άλεξ Κόλμποθ δεν είδε με καλό μάτι το αίτημα, καθώς μοιράστηκε ένα gif από την ταινία «Μπαμπούλας Α.Ε.» με τη λεζάντα: «Πώς θα κοιμηθώ απόψε γνωρίζοντας ότι έχω ακόμα αυτά τα 35 δολάρια;».

Όταν χρήστες στο Twitter την ρώτησαν εάν προσφέρθηκε να πληρώσει, εκείνη απάντησε καταφατικά. Ως επί το πλείστον, οι χρήστες του Twitter φαίνεται να συμφωνούν μαζί της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ