«Λύγισε» όλο το διαδίκτυο: «Αυτή είναι η κόρη μου με σύνδρομο Down και μόλις αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο»

λύγισε-όλο-το-διαδίκτυο-αυτή-είναι-178814

Η ιστορία του Jay Handlin και της κόρης του, Rachel, αντιπροσωπεύει μια πραγματική επιτυχία και έμπνευση για πολλούς γονείς παγκοσμίως. Η ανάρτησή του στο Twitter, όπου εξέφρασε την περηφάνια του για την αποφοίτηση της κόρης του από το Πανεπιστήμιο, έλαβε μεγάλη ανταπόκριση και αγάπη.

Το γεγονός ότι η Rachel, παρά το σύνδρομο Down που αντιμετώπισε, κατάφερε να ολοκληρώσει ένα πρόγραμμα ανώτερων σπουδών σε Φωτογραφία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης από ένα αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο, είναι μια σπουδαία επιτυχία που αξίζει να γιορταστεί και να επικοινωνηθεί σε ευρύτερο κοινό.

Jay Handlin “Είμαι επίσημα ο πιο περήφανος πατέρας στον πλανήτη”

 

Το tweet έχει έκτοτε συγκεντρώσει πάνω από 220k likes και 19k retweets.

Ο Τζέι έχει πολλά για να είναι περήφανος, καθώς το επίτευγμα της Ρέιτσελ δεν είναι συνηθισμένο. Η νεαρή γυναίκα έχει σύνδρομο Down και παρά το γεγονός αυτό, έχει πετύχει τους στόχους της.

Σύμφωνα με το Δίκτυο Παιδιατρικής Θεραπείας, από τον πληθυσμό με σύνδρομο Down, μόνο ένα άτομο στο ένα εκατομμύριο ολοκληρώνει με επιτυχία ένα πρόγραμμα ανώτερων σπουδών.

Τα συγκινητικά λόγια του πατέρα της Rachel:

«Αυτή είναι η κόρη μου η Rachel. Σήμερα αποφοίτησε από το κολλέγιο. Η Rachel έχει σύνδρομο Down. Είμαι και επίσημα ο πιο περήφανος πατέρας του πλανήτη», έγραψε ο συγκινημένος μπαμπάς και συνόδευσε την ανάρτησή του με μια φωτογραφία της κόρης του.

«Δεν θα μπορούσα να μην λατρέψω αυτό το μήνυμα. Η κόρη μου έχει σύνδρομο DOWN, είναι μαθήτρια Λυκείου και μόλις λίγες μέρες πριν ήρθε και μου είπε πως βρήκε την ιδανική σχολή για να παρακολουθήσει. Είναι η ίδια με της Rachel», έγραψε μία μαμά.

«Συγχαρητήρια στην κόρη σου και σας ευχαριστούμε και τους δύο που δείχνετε τον δρόμο, ώστε να μπορέσει και η κόρη μου (με σύνδρομο Down) να έχει το ίδιο μέλλον», έγραψε μια άλλη μητέρα ενώ μία τρίτη σημείωσε: «Σας αξίζει ο τίτλος του πιο υπερήφανου πατέρα, αφού χωρίς αγάπη και στήριξη η κόρη σας δεν θα είχε φτάσει εκεί που έφτασε».

Συγκίνηση έφεραν και tweets από άλλους γονείς σε παρόμοια θέση:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ