Κατάθεση ψυχής από την Ντόρα Κουτροκόη: «Στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης μου έμαθα ότι έχω όγκο στον εγκέφαλο»

Μέσα από μια εκ βαθέων συνέντευξη η Ντόρα Κουτροκόη μίλησε με θάρρος για τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής της.
κατάθεση-ψυχής-από-την-ντόρα-κουτροκό-192537

Η Ντόρα Κουτροκόη έκανε μια κατάθεση ψυχής για την δύσκολη περίοδο που πέρασε το 2014 όταν ήταν 3 μηνών έγκυος και έμαθε ότι έχει όγκο στον εγκέφαλο.

Ντόρα Κουτροκόη: Απόσπασμα από την συνέντευξη της

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας», δήλωσε αρχικά: «Όταν μαθαίνεις ότι έχεις έναν όγκο στον εγκέφαλό σου και το διαπιστώνεις, επειδή οι παρενέργειες είναι πολλές, ξέρεις ότι ούτως ή άλλως, για να το ξεπεράσεις, πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις επέμβαση. Εκεί το παίρνεις απόφαση».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Τα συμπτώματά μου ήταν πάρα πολλά και έκανα εξετάσεις για αυτόν τον λόγο και το διαπίστωσα, όταν ήμουν στον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης. Οι δυσκολίες ήταν πολλές. Είχα επιληπτικές κρίσεις, δυσκολία στον λόγο, προβλήματα στη μνήμη. Απαγορεύεται να κάνεις χειρουργείο στην εγκυμοσύνη».

Όπως είπε αργότερα, η ίδια πήρε το ρίσκο να συνεχίσει την εγκυμοσύνη της, παρά τις όποιες δυσκολίες.

«Εκεί πρέπει να πάρεις αποφάσεις δύσκολες, γιατί πρέπει να σκεφτείς ακόμα και να διακόψεις την εγκυμοσύνη, τα σταθμίζεις και λες θα προχωρήσω με τους όποιους κινδύνους αλλά θα προσέχω. Το 2014 έγινε αυτό. Όταν μου είπαν το χειρουργείο που πρέπει να υποβληθώ, δεν είχα απόλυτη συναίσθηση των κινδύνων του. Γέννησα και έκανα το χειρουργείο, κράτησε 6-7 ώρες. Ο φόβος δεν ήταν η αναισθησία, αλλά τι θα μου αφήσει μετά», είπε κλείνοντας.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο ηθοποιός Γιάννης Μαλούχος

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η κίνηση που πρόδωσε τον χωρισμό με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Μοναδική Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision και την 11η θέση

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ