Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η κίνηση που πρόδωσε τον χωρισμό με την Χρύσα Μιχαλοπούλου

Φωτιά έχουν πάρει τα δημοσιεύματα για το χωρισμό του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με τη Χρύσα Μιχαλοπούλου και μια κίνηση της ηθοποιού το επιβεβαίωσε
λεωνίδας-κουτσόπουλος-η-κίνηση-που-πρ-192526

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η Χρύσα Μιχαλοπούλου φαίνεται πως έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα.

«Υπάρχει μια έντονη φημολογία το τελευταίο διάστημα ότι ο γνωστός MasterChef, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και η ηθοποιός, Χρύσα Μιχαλοπούλου, δεν είναι πια μαζί. Οι δυο τους κρατούς χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή και δεν κάνουν αρκετές δημόσιες εμφανίσεις, ούτε στα social, αλλά γενικότερα το τελευταίο διάστημα κρατούν μια απόσταση μεταξύ τους. Οι φήμες λένε ότι έχουν χωρίσει, έχοντας πάντα σε προτεραιότητα τον γιο τους, Κίμωνα», ανέφερε η Τζώρτζια Συρίζα στην εκπομπή του OPEN.

Η σχέση του ζευγαριού μετρά περίπου 3,5 χρόνια, από τον Νοέμβριο του 2021. Ξεκίνησαν να συζητούν τότε και ο γιος τους γεννήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου του 2022.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Έσβησε τις φωτογραφίες τους η Χρύσα Μιχαλοπούλου

«Το τελευταίο διάστημα, η Χρύσα Μιχαλοπούλου έχει αφαιρέσει όλες τις προσωπικές φωτογραφίες που είχε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο από το Instagram», τόνισε.

Ο σεφ Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στο MasterClass της Κυριακής, δέχτηκε μία ερώτηση από έναν διαγωνιζόμενο και η αντίδρασή του ήταν… αναπάντεχη.

Ο σεφ έδειχνε τις τεχνικές για τη συνταγή για ραβιόλια γεμιστά, όταν δέχτηκε μια ερώτηση από τον παίκτη Γιώργο Πορφύρη.

Αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε δηλώσει ότι με το καινούριο μέλος στην οικογένεια τώρα περνά εξαιρετικά. «Εγώ περνάω εξαιρετικά. Ο μικρός είναι φοβερός», είπε. Στη συνέχεια, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απάντησε στην ερώτηση του Γιώργου Πορφύρη για το αν του μοιάζει ο γιος του: «Δεν θέλουμε να μας μοιάσει. Έχεις δει τη μαμά του;».

«Ναι», απάντησε ο παίκτης του MasterChef. «Ε, ωραία, στη μαμά του να μοιάσει ρε φίλε», συνέχισε ο σεφ.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Η αναπάντεχη αντίδραση σε ερώτηση

«Είμαστε φίλοι στο Facebook», σχολίασε με χιούμορ ο Γιώργος Πορφύρης.

Τότε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τράβηξε ένα μαχαίρι από τον πάγκο και γύρισε στον Παύλο Λούλη που τον βοηθούσε στο masterclass: «Παιδί μου συνέχισε λίγο, έχω μια δουλειά».

Και συνέχισε απευθυνόμενος προς τον Γιώργο Πορφύρη: «Αν είσαι φίλος στο Facebook όπως νόμιζε η μητέρα μου κάποια στιγμή. Γιατί της λέω θα πάω σε μια συναυλία Σωκράτη. Μου λέει “είμαστε φίλοι με τον Σωκράτη”. Της λέω “τι εννοείς; Είσαι φίλη με τον Μάλαμα;». Ναι μου λέει, είμαστε στο Facebook».

Και κατέληξε: «Οπότε ελπίζουμε να μοιάσει στη μαμά του».

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Μοναδική Μαρίνα Σάττι: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον τελικό της Eurovision και την 11η θέση

Eurovision: Θύελλα αντιδράσεων για τους χορευτές της Μαρίνας Σάττι – «Είμαστε Έλληνες Τούρκοι της Δυτικής Θράκης»

Τα ζώδια της εβδομάδας: Κεραυνοβόλοι έρωτες για 3 εκπροσώπους του ζωδιακού

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ