Αναστασία Μπαστούνη: Η 3τεκνη μητέρα που νίκησε τον καρκίνο, «σάρωσε» στις Πανελλαδικές και πέτυχε τον στόχο της

αναστασία-μπαστούνη-η-3τεκνη-μητέρα-πο-166505

Η 42χρονη Αναστασία Μπαστούνη από τη Μυτιλήνη αποτελεί ένα συγκινητικό παράδειγμα δύναμης και αποφασιστικότητας. Μητέρα τριών παιδιών, αντιμετώπισε την αντίξοα μάχη με τον καρκίνο και τελικά κέρδισε τη μάχη, αποδεικνύοντας το πνεύμα που τη διακρίνει. Αποφάσισε να ακολουθήσει τα όνειρά της, και με την ανυποχώρητη στήριξη του συζύγου της, ξεκίνησε την προσπάθεια να επιστρέψει στις σπουδές της.

Αναστασία Μπαστούνη: Μεγάλη επιτυχία στις Πανελλαδικές

Με αναμνήσεις από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε, η Αναστασία συγκέντρωσε στις Πανελλαδικές του 2023 εντυπωσιακό αριθμό μορίων, φτάνοντας τα 17.600, και περάσει με επιτυχία στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Η επιτυχία της αποτελεί ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας και αποθέωσης της ανθρώπινης δύναμης, αποδεικνύοντας πως ποτέ δεν είναι αργά για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου και να πετύχεις τους στόχους σου.

Αναστασία Μπαστούνη: Ευχαριστεί όσους την στήριξαν

Η ίδια εκφράζει απέραντη ευγνωμοσύνη προς όλους τους ανθρώπους που τη στήριξαν και της παρείχαν την απαραίτητη στήριξη και ενθάρρυνση για να καταφέρει να πετύχει τον στόχο της. Οι φίλοι, η οικογένειά της και ο σύζυγός της αποτέλεσαν ένα δυνατό κίνητρο στη ζωή της, ενισχύοντας την αίσθηση της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης. Με αυτήν την ενέργεια, η Αναστασία Μπαστούνη καταδεικνύει, όχι μόνο την αξία της προσπάθειας και της επιμονής, αλλά και τη δύναμη της αγάπης και της υποστήριξης στο να ξεπεράσει τις δυσκολίες της ζωής.

Ξεχωριστή περίπτωση αριστούχου των φετινών Πανελλήνιων εξετάσεων στάθηκε εκείνη της 42χρονης Αναστασίας Μπαστούνη, μητέρας τριών παιδιών, η οποία συγκέντρωσε 17.600 μόρια στον τομέα της Υγείας & Πρόνοιας στο 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης. Όπως δήλωσε η ίδια στα ‘’ΝΕΑ της Λέσβου’’, στόχος της είναι να εισαχθεί στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Μυτιλήνη.

Η κα Μπαστούνη είναι άξια πολλών συγχαρητηρίων και για έναν επιπλέον λόγο: Όπως μας εξομολογήθηκε, πριν τέσσερα χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού, με συνέπεια να υποβληθεί σε σειρά χημειοθεραπειών. Όλα αυτά τα χρόνια είχε πολύτιμο στήριγμα τον σύζυγό της, ο οποίος της στάθηκε με αγάπη και την ενθάρρυνε να εκπληρώσει κάθε της όνειρο. «Όποτε λύγιζα, ο ίδιος μου έλεγε να μην κάμπτομαι, και να προχωράω με πυγμή και αισιοδοξία», μοιράστηκε μαζί μας. Έτσι, με την στήριξη του συζύγου της και των παιδιών της, η Αναστασία Μπαστούνη ξεπέρασε τον καρκίνο, κάνοντας πλέον επανελέγχους και όποτε χρειαστεί ορμονοθεραπείες. Και όχι μόνο αυτό, αλλά προετοιμάστηκε για τις Πανελλαδικές εξετάσεις, και παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε κατόρθωσε να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση με το ‘’σπαθί’’ της. Βεβαίως, όπως είπε η ίδια επανειλημμένως, εκτός από την συμπαράσταση της οικογένειάς της, αρωγός στην προσπάθειά της στάθηκαν οι καθηγητές του 2ου ΕΠΑΛ, καθώς και η διεύθυνση του σχολείου, οι οποίοι, όπως μας είπε συγκινημένη η κα Μπαστούνη, την βοηθούσαν στα μαθήματα όπως μπορούσαν, ακόμα και στα διαλείμματα, ενώ στο πρόβλημα της υγείας της, τής συμπαραστάθηκαν με μεγάλη ανθρωπιά και ευαισθησία.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ανυπομονώ να ξεκινήσουν τα μαθήματα στο Πανεπιστήμιο. Είμαι ευγνώμων για όλους τους ανθρώπους που μου στάθηκαν, χωρίς εκείνους δεν θα τα κατάφερνα», σημείωσε η Αναστασία Μπαστούνη για την επιτυχία της, με έκδηλη την ευγνωμοσύνη της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ