«Δακρύζει» κι ο Θεός: Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που οι διδυμούλες Σοφία και η Βασιλική «χάθηκαν» για πάντα στο Μάτι

δακρύζει-κι-ο-θεός-πέρασαν-5-χρόνια-α-142663

Όλοι θυμόμαστε τα τις διδυμούλες που έχασαν τη ζωή τους στη φονική πυρκαγιά στο Μάτι. Όλοι είχαμε ευχηθεί να είχαν τρέξει, να είχαν σωθεί, να είχαν κατέβει από το σκάφος, να ήταν αυτές στο βίντεο… αλλά δυστυχώς δεν ήταν…

Χθες, συμπληρώθηκαν πέντε έτη από εκείνη τη «μαύρη» μέρα που τα δύο αγγελούδια «πέταξαν» για πάντα μακριά…

Πέρασαν 5 χρόνια από τότε που οι διδυμούλες Σοφία και η Βασιλική «χάθηκαν» για πάντα στο Μάτι

 

Πυρκαγιά στο Μάτι: Τα δίδυμα κοριτσάκια που έχασαν τη ζωή τους τόσο άδικα

Η Σοφία και η Βασιλική, 9 χρονών τότε, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους, στις 23 Ιουλίου το απόγευμα πήγαιναν στο εξοχικό τους στη Νέα Μάκρη. Επειδή υπήρχε η φωτιά στη λεωφόρο Μαραθώνος η αστυνομία έστελνε τα αυτοκίνητα να συνεχίσουν από την παραλιακή διαδρομή μέσα από το Μάτι χωρίς να υπολογίσουν πως η φωτιά έχει φτάσει στη θάλασσα.

Τους εγκλώβισαν μαζί με πολλά άλλα αυτοκίνητα για τα οποία έκαναν το ίδιο αλλά συγχρόνως εγκλώβισαν με αυτό τον τρόπο και όσους Ματιώτες έτρεχαν να σωθούν.

«Η Σοφία και η Βασιλική, 9 χρονών τότε, μαζί με τον παππού και τη γιαγιά τους, στις 23 Ιουλίου το απόγευμα πήγαιναν στο εξοχικό τους στη Νέα Μάκρη. Επειδή υπήρχε η φωτιά στη λεωφόρο Μαραθώνος η αστυνομία έστελνε τα αυτοκίνητα να συνεχίσουν από την παραλιακή διαδρομή μέσα από το Μάτι χωρίς να υπολογίσουν πως η φωτιά έχει φτάσει στη θάλασσα».

Δεν σας ξεχνάμε…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ