27χρονη χωρισμένη μητέρα έχτισε μόνη της σπίτι για να μείνει με τα 2 παιδιά της και το εσωτερικό του μαγεύει

27χρονη-χωρισμένη-μητέρα-έχτισε-μόνη-τη-76724

Μια 27χρονη μαμά από την Αυστραλία, η Charlotte Sapwell χώρισε και βρέθηκε μόνη με δύο παιδιά και χωρίς σπίτι. Οι τιμές για την αγορά σπιτιού ήταν απαγορευτικές. Δεν είχε, όμως, άλλη επιλογή από το να πάρει την κατάσταση στα χέρια της και να βρει μια λύση για τα δύο αγόρια της. Κι έτσι κι έγινε.

Το αποτέλεσμα είναι ένα όμορφο μικρό σπίτι στο οικόπεδο του πατέρα της και πλέον η οικογένεια έχει το δικό της μικρό σπιτάκι.

Η νεαρή μητέρα μη μπορώντας να πάρει δάνειο, αποφάσισε να χτίσει μόνη το δικό της σπίτι με διαστάσεις 3×6 στην αυλή του πατέρα της. Κι ενώ στο άκουσμά του φαντάζει ουτοπικό, εκείνη το έκανε πράξη.

27χρονη μόνη μαμά με δύο παιδιά: «Έπρεπε να βρω μια στέγη για τα παιδιά μου»

«Το έκανα από ανάγκη, γιατί έπρεπε να βρω μία στέγη για τα παιδιά μου. Επειδή ο παππούς μου είναι πολύ καλός τεχνίτης και επειδή δεν είχα άλλη επιλογή, ήμουν έτοιμη να μάθω – αυτό ήταν μέρος της συμφωνίας», δήλωσε.

Με τη βοήθεια του παππού της, η Charlotte κατάφερε να φτιάξει το δικό της σπίτι μέσα σε 5 μόλις μήνες. Λέει πως ποτέ δεν φανταζόταν πως θα μπορούσε να χτίσει το σπίτι στο οποίο θα έμενε.

Το συνολικό κόστος για το σπίτι ήταν 13,000 δολάρια και το καλύτερο είναι πως δεν χρωστάει σε καμία τράπεζα χρήματα και μπορεί να επικεντρωθεί στο μεγάλωμα των παιδιών της, που είναι 2 και 6 ετών.

Τι λένε τα αγόρια της 27χρονης μόνης μαμάς που έχτισε μόνη το δικό τους σπίτι

Τα αγόρια έχουν λατρέψει το σπίτι τους.

«Μας αρέσει πολύ το να ζούμε σε ένα τόσο μικρό σπίτι. Ο σκοπός μου τώρα είναι να μαζέψω χρήματα για να αγοράσω ένα οικόπεδο και να χτίσω άλλο ένα μικρό σπίτι εκεί αφού ξεπληρώσω τον παππού μου».

Μια ιστορία που αποδεικνύει ότι με λίγη θέληση, πολύ πείσμα και προσπάθεια, όλα είναι δυνατά. Σημασία δεν έχει αν το σπίτι είναι μεγάλο ή πολυτελές, σημασία έχει πως το έφτιαξαν μόνοι τους και μέσα χωράει όλη η αγάπη τους και οι στιγμές που θα θυμούνται για μια ζωή.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ