Μητέρα ετοιμάζει καθημερινά διπλό κολατσιό για τον γιο της κι αυτός το μοιράζεται κρυφά με έναν συμμαθητή του

μητέρα-ετοιμάζει-καθημερινά-διπλό-κο-76262

Υπάρχουν μερικές ιστορίες που μας υπενθυμίζουν ότι η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη είναι ακόμη εδώ και μπορούν κυριολεκτικά να σώσουν τον κόσμο. Μια τέτοια ιστορία είναι κι αυτή που ακολουθεί. Μια μητέρα παραξενεύτηκε όταν ο γιος της τής ζήτησε επιπλέον κολατσιό για το σχολείο. Λίγες ημέρες αργότερα κατάλαβε ότι το δεύτερο κολατσιό δεν ήταν για εκείνον.

Αληθινή ιστορία: Μητέρα ετοιμάζει καθημερινά διπλό κολατσιό για τον γιο της που το μοιράζεται κρυφά με έναν συμμαθητή του

Τα σχολικά γεύματα του γιου της ήταν η καθημερινή ρουτίνα για την Josette Duran από το Μεξικό.

Όμως, κάποια στιγμή ο γιος της, Dylan, άρχισε να ζητάει και δεύτερο τοστ για το σχολείο. Στην αρχή η μητέρα παραξενεύτηκε και αναρωτήθηκε αν το φαγητό που του ετοίμαζε δεν του ήταν αρκετό.

Λίγες ημέρες αργότερα, ο Dylan της εξήγησε ότι το δεύτερο κολατσιό του ήταν για τον συμμαθητή του, ο οποίος δεν είχε χρήματα και έτρωγε μόνο ένα μήλο στο σχολείο.

Η Josette Duran ένιωσε μεγάλη περηφάνεια και ικανοποίηση για τον γιο της και δημοσίευσε μια φωτογραφία με το κολατσιό που ετοίμασε για τα δύο αγόρια στο προφίλ της στο facebook.

Δεν περίμενε όμως ότι κάτι τέτοιο θα συγκινούσε τόσο πολύ τον κόσμο.

H πράξη αυτής της μητέρας συγκίνησε πολλούς χρήστες του διαδικτύου και η ανάρτησή της στο facebook έγινε viral. Τα μηνύματα που δέχτηκε ήταν πάρα πολλά και ήταν κάτι που δεν το περίμενε.

Λίγες ημέρες αργότερα έφτιαξε ένα βίντεο για να ευχαριστήσει τον κόσμο που της έγραφε τόσα μηνύματα συμπαράστασης. Όπως τόνισε η ίδια, δεν έκανε κάτι σπουδαίο. Απλά έκανε το σωστό.

«Έκανα αυτό που έπρεπε και το αυτονόητο. Να βοηθήσω κάποιον που είχε ανάγκη. Άλλωστε αυτό μου έμαθε ο πατέρας μου από μικρή. Να βοηθώ όσο μπορώ. Αυτό να κάνετε κι εσείς. Εγώ δεν χρειάζομαι κάτι. Αν θέλετε να βοηθήσετε, μπορείτε να το κάνετε στη γειτονιά σας» σημείωσε μεταξύ άλλων η μητέρα.

Η μητέρα έκανε όντως κάτι σπουδαίο. Έκανε ένα δώρο στην κοινωνία: ανέθρεψε σωστά έναν άνθρωπο.

Τελευταία Άρθρα
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ