Τέλος το φθηνό πακέτο: Τo Netflix αλλάζει τα πάντα στις συνδρομές του

Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις από το Netflix που θα εξηγήσουν τις αλλαγές και θα δώσουν λεπτομέρειες σχετικά με τις επιλογές συνδρομής.
τέλος-το-φθηνό-πακέτο-τo-netflix-αλλάζει-τα-πά-204089

Το Netflix είχε παρουσιάσει ένα νέο πακέτο συνδρομής με διαφημίσεις, αλλά φαίνεται να επανεξετάζει τη στρατηγική του σχετικά με τα φθηνότερα πακέτα. Σύμφωνα με χρήστες στο Reddit, η πλατφόρμα σκοπεύει να διακόψει την παροχή του φθηνότερου πακέτου χωρίς διαφημίσεις, το οποίο κόστιζε 11,99 δολάρια το μήνα στις ΗΠΑ.

Αλλαγή πολιτικής για το Netflix και το πακέτο χωρίς διαφημίσεις:

Οι χρήστες αυτοί ενημερώθηκαν πως πρέπει να διαλέξουν ένα νέο πακέτο συνδρομής και όπως φαίνεται οι διαθέσιμες επιλογές θα είναι πλέον οι εξής:

α) Το βασικό πακέτο με διαφημίσεις στα 6,99 δολάρια το μήνα

β) Το φθηνό πακέτο χωρίς διαφημίσεις στα 15,49 δολάρια το μήνα

γ) Το ακριβό πακέτο χωρίς διαφημίσεις με 4Κ ανάλυση στα 22,99 δολάρια το μήνα

Οι χρήστες που έχουν λάβει αυτό το μήνυμα μένουν κατά βάση σε ΗΠΑ και Καναδά, όπου και τα σχετικά πλάνα είχαν ανακοινωθεί εδώ και καιρό. Λίγο μετά την εμφάνιση των σχετικών μηνυμάτων, στο επίσημο site της πλατφόρμας ανέβηκε και η σχετική πληροφορία.

Μένει πλέον να δούμε τι θα συμβεί σε χώρες που δεν υποστηρίζεται ακόμη το πακέτο χωρίς διαφημίσεις και πως θα διαμορφωθούν εκεί τα πακέτα. Η λογική λέει ότι μέχρι να υπάρξει υποστήριξη των διαφημίσεων σε αυτές τις αγορές, δεν θα αλλάξει κάτι αλλά στην πορεία σίγουρα θα υπάρξουν αλλαγές…

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολη εβδομάδα για 3 ζώδια τον Ιούλιο, χρειάζεται υπομονή

Δεν πάει ο νους σας: Αυτές είναι οι συσκευές που μπορεί να ανεβάσουν τον λογαριασμό ρεύματος μέχρι και 200€ πάνω

«Τρως τα λεφτά του Survivor, μετά σερβιτόρα»: Η Βρισηίδα Ανδριώτου απάντησε με τον καλύτερο τρόπο σε τοξικό σχόλιο

TAGS:
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ