Λιάγκας: «Η Καινούργιου του έχει σταθεί οικονομικά του Μικρούτσικου»

Ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει σταθεί οικονομικά στον Ανδρέα Μικρούτσικο στον απόηχο της μεταξύ τους κόντρας
λιάγκας-η-καινούργιου-του-έχει-σταθε-189817

Ο Γιώργος Λιάγκας και ο Βαγγέλης Περρής σχολίασαν όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου μετά τις δηλώσεις του πρώτου σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Βαγγέλης Περρής:

«Είναι μία τοποθέτηση που ταιριάζει πολύ στη Σταματίνα, αλλά είναι μονομερής, δηλαδή παίρνουμε μόνο το κομμάτι του Ανδρέα Μικρούτσικου που μπορούμε να του προσάψουμε και σωστά και λάθος».

Λιάγκας υπέρ Καινούργιου

Γιώργος Λιάγκας:

«Δεν είναι έτσι Βαγγέλη, διαφωνώ μαζί σου και διαφώνησα και με τον Ανδρέα Μικρούτσικο. Το ότι ο Ανδρέας είχε το θάρρος να βγαίνει στην ίδια εκπομπή που συμμετείχε και να λέει ότι τον φιμώνουν και δεν τον σέβονται, δεν του δίνει το άλλοθι, όταν αποχωρεί από την εκπομπή, να βγαίνει και να λέει για την κυρία Καινούργιου ότι είναι μνημείο αυτοαναφορικότητας και ότι δεν ήξερε 2 χρόνια πού πήγαινε. Δύο χρόνια μετά δεν κατάλαβε; Όντως κάποια στιγμή κατάλαβε κι αρχίζεις εσωτερικά να βγαίνεις και να αφήνεις αιχμές; Δεν είναι ωραίο. Αν δεν αντέχεις, τα βάζεις κάτω και παίρνεις το καπελάκι σου και φεύγεις. Κι όταν φύγεις, σέβεσαι τον σταθμό που σου έδωσε λεφτά κι έναν παρουσιαστή που από ό,τι μαθαίνω ότι του έχει σταθεί οικονομικά. Έτσι μου είπαν εμένα».

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την «αντιπαράθεση» Κατερίνας Καινούργιου – Ανδρέα Μικρούτσικου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η ομάδα του «Happy Day» σχολιάζουν την απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Ανδρέα Μικρούτσικα μετά τα όσα δήλωσε ο δεύτερος σε συνέντευξή του για την παρουσιάστρια της «Super Κατερίνα».

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Η Κατερίνα είναι ο καλύτερος ‘καβαλάρης’ της αυτοαναφορικότητας»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Καρκινοπαθής κερδίζει 1,3 δις: «Δεν σκέφτηκα τους αριθμούς. Τους διάλεξε ο Θεός»

Βαρύ πένθος για τη δημοσιογράφο Ρίτσα Μπιζόγλη

AstraZeneca: Παραδέχθηκε ότι το εμβόλιό της για τον κορονοϊό προκαλεί TTS

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ