MEDIA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ

Ελένη Ράντου: Η σπάνια συγκινητική φωτογραφία με τη μητέρα της που πάσχει από άνοια

Παναγιώτα Πατακιά
Εκτ. Χρόνος Ανάγνωσης: 2λ. 35δ.

Η Ελένη Ράντου με μια ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook συγκινεί για τη μητέρα της που πάσχει από άνοια και δίνει ένα όμορφο μήνυμα με αφορμή τις ημέρες.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία που χαμογελά ακουμπώντας στον ώμο της μητέρας της και δείχνει συγκινημένη.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Ράντου για τη μητέρα της

Η Ελένη Ράντου, είχε κάνει και παλιότερα μια συγκινητική ανάρτηση για τη μητέρα της και είχε ευχαριστήσει τους γιατρούς που την έσωσαν.

«Μέσα σε όλο αυτό το μαύρο τοπίο των ημερών, βγήκε η λιακάδα. Ευγνώμων σε όλους τους γιατρούς και τους νοσηλευτές που την έφεραν πίσω. Η αγάπη και η φροντίδα ανασταίνει. Σε όλους όσους βοήθησαν και βοηθάνε, ένα μεγάλο ευχαριστώ», είχε γράψει η Ελένη Ράντου.

Σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Μπαμπά- δες» η Ελένη Ράντου είχε εξομολογηθεί για την μητέρα της:

«Αν οφείλεται η κατάθλιψη μας σε μια απώλεια, δεν είναι κατάθλιψη. Είναι πόνος. Μην το μπερδεύουμε. Επειδή τώρα χάνω σιγά σιγά και την μαμά μου, πήγα σε έναν ψυχίατρο για βοήθεια γιατί ένιωθα να τρελαίνομαι. Ο οποίος ψυχίατρος με λύτρωσε γιατί μου είπε: Δεν έχετε κατάθλιψη και δεν θέλετε φάρμακα. Πονάτε. Απλώς φοβάστε πόσο πολύ πονάτε. Αφήστε τον εαυτό σας να πονέσει. Θα πονέσετε, ό,τι κι αν κάνετε. Επειδή είναι με άνοια και δεν μπορεί να παίρνει εκείνη τις αποφάσεις, αισθανόμουν ότι έχω μια ευθύνη περισσότερη για τις αποφάσεις μου και για τον τρόπο που θα διαχειριστούμε την ασθένεια της. Από ιατρικά μέχρι πρακτικά θέματα. Ένιωσα κάπου ότι θόλωσε η κρίση μου, μήπως κάτι δεν κάνω σωστά και μήπως την στείλω μια ώρα αρχύτερα αν δεν πάρω την σωστή απόφαση». 

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Ο καιρός την Κυριακή του Πάσχα: Η πρόγνωση της ΕΜΥ

Μαρίνα Σάττι: Μαθεύτηκε το κόστος των ρούχων που θα φορά στη Eurovision

Ελένη Χατζίδου: Το πρώτο μήνυμα για την περιπέτεια της υγείας της – «Δυστυχώς, το πρόβλημα επιδεινώθηκε»

TAGS:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ