Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι είναι πιο πλούσιος από εμένα»

Η Δήμητρα Ματσούκα μίλησε για τον σύζυγό της, Πέτρο Κόκκαλη, σε συνέντευξη της στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.
δήμητρα-ματσούκα-για-πέτρο-κόκκαλη-δ-192340

Η Δήμητρα Ματσούκα αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες για την κοινή τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε με τον Πέτρο Κόκκαλη αλλά και την κοινή τους ζωή μετά τον γάμο. Μιλώντας για τη σχέση τους, μοιράστηκε στιγμές και στιγμιότυπα που τους ενώνουν και ανέλυσε τα πράγματα που της αρέσουν σε εκείνον.

Δήμητρα Ματσούκα για Πέτρο Κόκκαλη: «Δεν τον έχω δει ποτέ να φοράει ένα ακριβό ρολόι»

Αρχικά, η παρουσιάστρια Νάνσυ Ζαμπέτογλου ρώτησε: «Μου έκανε εντύπωση ότι πήγατε μαζί στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου. Δηλαδή για ένα ζευγάρι, το οποίο μέχρι τότε δεν είχε εμφανιστεί ιδιαιτέρως δημόσια, το ότι πήγατε μαζί να δώσετε μια κοινή τηλεοπτική συνέντευξη ήταν κάτι προχωρημένο».

Η Δήμητρα Ματσούκα στην εκπομπή «Στούντιο 4» είπε:

«Δεν έχω δώσει καν φωτογραφίες στο Instagram από τον γάμο. Πιο πολύ την ήθελα εγώ την κοινή συνέντευξη στον Χατζηνικολάου παρά του Πέτρου. Ήθελα να μάθει ο κόσμος γιατί αισθάνομαι ότι είναι πολλοί που τους απασχολεί η πολιτική. Οι περισσότεροι θεωρούν ότι οι Ευρωεκλογές δεν έχουν σημασία. Ήθελα να ακουστεί η σημασία των εκλογών και του κόμματος που δημιουργήθηκε. Και να δουν τον Πέτρο όπως είναι. Είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση. Γνωρίζουμε όλοι ότι έχει μεγαλώσει σε μια οικογένεια με μεγάλη δύναμη και ο ίδιος το αισθάνεται σαν ηθικό χρέος να κάνει πράγματα. Όταν είσαι σοβαρός σε αυτό είναι κουραστική η ζωή. Εμένα μου λείπει γιατί είμαστε χώρια κυρίως. Καχύποπτα αντιμετωπίζουμε διαχρονικά τους πολιτικούς, θεωρούμε ότι υπάρχει διαφθορά, ότι αυτά που λένε δεν τα κάνουν, ότι τους ενδιαφέρει η καρέκλα. Σε μια περίπτωση ενός ανθρώπου που δεν είναι εδώ για να πλουτίσει, υπάρχει κάτι άλλο που τον βάζει να μπαίνει σε μια τέτοια διαδικασία».

Η ηθοποιός απάντησε: «Δεν έχει άλλο κόσμο ο Πέτρος. Ο τρόπος ζωής του είναι τελείως διαφορετικός από ό, τι φαντάζονται. Δεν τον έχω δει ποτέ να φοράει ένα ακριβό ρολόι, δεν είχε ποτέ στη ζωή του. Συνήθως οι άνθρωποι σε αυτή την οικονομική κατάσταση έχουν κάποιες συνήθειες. Είναι τελείως διαφορετικός ο Πέτρος. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ο Πέτρος είναι πιο πλούσιος από εμένα. Ποτέ!».

Έπειτα, η Δήμητρα Ματσούκα περιέγραψε: «Και ο ίδιος έχει κάτι που με εντυπωσιάζει. Σκέφτομαι ότι αν εγώ είχα μεγαλώσει έτσι, δεν ξέρω αν θα το είχα αυτό. Το πόσο επικεντρωμένος είναι στην ουσία των πραγμάτων, έχει μια απλότητα, είναι μια στάση ζωής, είναι ένα υπέροχο πράγμα. Δεν είχα κανένα φόβο όταν γνωριστήκαμε. Είχα τη βεβαιότητα ότι είναι ο άνθρωπος που θα ήθελα να είμαι για πάντα μαζί του. Ήμουν απολύτως σίγουρη. Ταιριάζαμε σε όλα: σε αυτά που μας αρέσουν να ακούμε, σε βλέπουμε, σε αυτά που μας αρέσαν να διαβάζουμε. Είχαμε τέτοια κοινά».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το υπέροχο εξοχικό του στους Παξούς είναι πηγή έμπνευσης

Eurovision 2024: Αυτό είναι το πραγματικό πρόσωπο της αμφιλεγόμενης Ιρλανδής τραγουδίστριας

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ