Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου θα έπρεπε να διδάσκεται στα σχολεία

Eurovision 2024: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου που δεν ακούστηκε όσο έπρεπε.
η-απάντηση-της-μαρίνας-σάττι-σε-ερώτησ-192232

Μετά την αγωνιώδη αναμονή, η Ελλάδα πανηγύρισε την πρόκριση στον τελικό της Eurovision 2024, με τη Μαρίνα Σάττι να ηγείται της αποστολής. Ακολούθησε η καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, όπου η Σάττι μοιράστηκε τα συναισθήματά της και απάντησε σε ερωτήματα δημοσιογράφων.

Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι σε ερώτηση Τούρκου δημοσιογράφου

Στην πρώτη ερώτηση η Μαρίνα Σάττι απάντησε:

«Η συνέντευξη Τύπου είναι πιο αγχωτική από την σκηνή. Νιώθω ότι πρέπει να πω κάτι έξυπνο! Ένιωθα αγχωμένη και ενθουσιασμένη, περιμένοντας να δω τι θα συμβεί. Αν έτυχε να δείτε την αποστολή μας στο backstage, περάσαμε όλο το βράδυ χορεύοντας σαν τρελοί. Εξαιρουμένων λοιπόν, των αποτελεσμάτων που είχαμε στρες, περάσαμε καλά».

Στη συνέχεια, ο λόγος δόθηκε σε Τούρκο δημοσιογράφο, η ερώτηση του οποίου αφορούσε τη μουσική γενικότερα:

«Απόψε εκπροσώπησες όχι μόνο την Ελλάδα, αλλά τα Βαλκάνια και την Τουρκία. Aπόψε μας ένωσε πραγματικά η μουσική. Τι σκέφτεσαι επ’ αυτού;».

«Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για αυτό που είπες, ειδικά από την στιγμή που δεν είναι εδώ η Βουλγαρία και η Ρουμανία. Αυτό που είπες είναι και η αλήθεια. Αγαπάμε πραγματικά την Τουρκία και θέλω να επαναλάβω εδώ, απόψε κάτι που έχω ξαναπεί.

Είχα έναν δάσκαλο μουσικής που μου δίδασκε κλίμακες (σκάλες) από την ανατολική Μεσόγειο. Έτσι ακούγαμε τραγούδια από την Τουρκία, την Ελλάδα, το Ιράν, το Αζερμπαϊτζάν. Προσπαθούσα να καταλάβω πώς γίνεται να έχουν τόσα κοινά και ποιες είναι οι διαφορές τους.

«Ο δάσκαλος μου, μού είπε κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ. Πως η ηλικία της κουλτούρας και των παραδόσεων αυτής της περιοχής του κόσμου, είναι πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία των συνόρων μεταξύ αυτών των χωρών».

Αναμφισβήτητα λοιπόν, μοιραζόμαστε πολλά. Σας αγαπάμε και σε ευχαριστώ πολύ».

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Άκης Πετρετζίκης: Trifle με πασχαλινά κουλουράκια που περίσσεψαν

Το μοναδικό εκκλησάκι της Ελλάδας που βρίσκεται μέσα σε κρατήρα και λίγοι γνωρίζουν

Eurovision 2024: Διέρρευσαν τα αποτελέσματα από την ψηφοφορία της Ιταλίας – Τι βαθμό έδωσαν στη Μαρίνα Σάττι

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ