Άλατα τέλος στην μπανιέρα: Το tip χωρίς τρίψιμο με 2 υλικά που θα την κάνει καινούργια

Αποκτήστε ένα καθαρό μπάνιο χωρίς κόπο. Μάθετε τον απλό και οικονομικό τρόπο καθαρισμού της μπανιέρας με άλατα και ξύδι.
άλατα-τέλος-στην-μπανιέρα-το-tip-χωρίς-τρ-187240

Τα άλατα στην μπανιέρα μας ταλαιπωρούν στο καθάρισμα, ωστόσο μία χρήστης του TikTok μοιράστηκε ένα απλό κόλπο χωρίς τρίψιμο με 2 υλικά καθαρισμού που την βοήθησε να επαναφέρει την λάμψη στο μπάνιο της και μάλιστα χωρίς κόπο.

Σε βίντεο που ανέβασε στο TikTok, η Gabbiey (@gabieyg) αποκάλυψε το κόλπο καθαρισμού που βρήκε στο διαδίκτυο. Ο λογαριασμός της Gabbiey επικεντρώνεται κυρίως σε θέματα υγείας, επομένως το βίντεο καθαρισμού της μπανιέρας έχει τίτλο «Αν είστε ευαίσθητοι σε χημικά προϊόντα ή μυρωδιές, βρήκα μια οικονομική και αποτελεσματική λύση για τον καθαρισμό της μπανιέρας σας».

Άλατα τέλος στην μπανιέρα: Το tip χωρίς τρίψιμο με 2 υλικά

Αναφέρει επίσης πως αυτή η συμβουλή είναι ιδανική ακόμα και αν δεν πλένετε συχνά την μπανιέρα σας.

Στο βίντεο, η Gabbiey λέει στους followers της:

«Αναμείξτε υγρό πιάτων με λευκό ξύδι και ζεστάνετέ το μείγμα στον φούρνο μικροκυμάτων». Παρόλο που αρχικά ήταν διστακτική με αυτόν τον απλό συνδυασμό, η ίδια λέει ότι λειτουργεί για το τρίψιμο της μπανιέρας.

Στο βίντεο TikTok, η Gabbiey δείχνει την μπανιέρα πριν και μετά τον καθαρισμό, αποδεικνύοντας πόσο αποτελεσματική είναι αυτή η λύση. Επισημαίνει επίσης ότι ενώ τρίβει με ένα σφουγγάρι, δεν χρειάζεται να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να πετύχει εξαιρετικά αποτελέσματα.

@gabieyg

If you’re sensitive to chemicals or scents, I found #bathtub #cleaningadvice that is inexpensive and actually works #mcas #pots #heds #potssyndrome #chronicillness #neurodivergent #neurospicy #adhd #autism #adhdtiktok #adhdcleaning #mcascleaning #chronicillnesscleaning #chemicalsensitivity #chemicalsensitivities #scenttrigger

♬ original sound – Gabbiey

Τα σχόλια από τους χρήστες στο διαδίκτυο

Στα σχόλια, οι χρήστες έδειξαν ενδιαφέρον για αυτό το κόλπο. Ένας χρήστης έγραψε: «Το έχω δοκιμάσει και είναι απίστευτο. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε απαλά αιθέρια έλαια». Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Έξυπνο! Προσπαθούσα να βρω τρόπο να μην μυρίζουν μούχλα οι αποχετεύσεις του νεροχύτη μου».

Γιατί το ξύδι είναι τόσο αποτελεσματικό

Το Εθνικό Ίδρυμα Απολυμαντικών Προϊόντων των ΗΠΑ (NSF) αναφέρει ότι το ξύδι είναι τόσο αποτελεσματικό καθαριστικό επειδή «περιέχει περίπου 5% οξικό οξύ, το οποίο βοηθάει στη διάσπαση της δομής ορισμένων ακαθαρσιών, λαδιών, μεμβρανών, λεκέδων και βακτηρίων».

Εκτός από το ότι είναι πολύ αποτελεσματικό καθαριστικό, το ξύδι είναι επίσης αρκετά οικονομικό. Το ξύδι μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε όλο το σπίτι σας για τον καθαρισμό παραθύρων, βρυσών και μαγειρικών σκευών.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Τέμπη: Η Μαρία Καρυστιανού στον Βόλο συγκίνησε και καταχειροκροτήθηκε – «Ό,τι κι αν έκρυψαν θα τα βρούμε»

«Θηλιά» η ακρίβεια: Μονόδρομος η 2η δουλειά ακόμα και για… τους δημόσιους υπαλλήλους

Γενέθλια για την Πόπη Τσαπανίδου: Η αποκάλυψη της ηλικίας της και το αινιγματικό μήνυμα

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ