Κατσαρίδες: Τοποθετήστε αυτό το φυτό σε κάθε γωνία του σπιτιού σας και δε θα ξανα εμφανιστούν

Οι κατσαρίδες είναι ο φόβος πολλών ανθρώπων. Το μισητό για πολλούς έντομο έχει μεγάλη αντοχή σε
κατσαρίδες-τοποθετήστε-αυτό-το-φυτό-σ-61385

Οι κατσαρίδες είναι ο φόβος πολλών ανθρώπων. Το μισητό για πολλούς έντομο έχει μεγάλη αντοχή σε ζέστη και κρύο ενώ αναπαράγεται με ταχείς ρυθμούς.

Κατσαρίδες: Πώς να τις εξολοθρεύσετε

Γι’αυτούς τους λόγους, μπορεί να συναντήσουμε κατσαρίδες παντού να τρώνε ό,τι βρουν. Οι κατσαρίδες αφήνουν χημικά ίχνη με τα περιττώματα τους. Με αυτό τον τρόπο, οι άλλες μπορούν εύκολα να βρουν φαγητό ή νερό. Αυτή είναι μία από τις βασικές μεθόδους επικοινωνίας ανάμεσα τους και είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους μολύνουν γρήγορα μια περιοχή.

Πραγματικά εντυπωσιακό… Ωστόσο, θα σας βοηθήσουμε να ξεφορτωθείτε αυτά τα απαίσια έντομα επιτέλους! Το παρακάτω κόλπο είναι πολύ αποτελεσματικό και σας το συστήνουμε για να ξεφορτωθείτε τις κατσαρίδες, ειδικά αν έχετε παιδιά ή κατοικίδια και θέλετε να αποφύγετε τα επικίνδυνα προϊόντα του εμπορίου.

Το hack… που θα σας βοηθήσει

Τα φύλλα δάφνης είναι το καλύτερο φυσικό απωθητικό για κατσαρίδες. Αυτό το βότανο δεν μπορεί να τις εξαλείψει, ωστόσο τις διώχνει γρήγορα, γιατί δεν αντέχουν την μυρωδιά του. Βάλτε κλαδιά δάφνης σε κάθε γωνία του σπιτιού. Βάλτε 10 κλαδιά στον κήπο ή την κουζίνα και δεν θα ξαναδείτε κατσαρίδες. Είναι τέλεια για τα σημεία που αποθηκεύετε τρόφιμα, αφού είναι ασφαλή και δεν είναι τοξικά.

Αν έχετε κατοικίδιο στον κήπο σας, σας προτείνουμε να βάλετε κι εκεί κλαδιά δάφνης και δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε για επικίνδυνα χημικά.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε φρέσκα ή αποξηραμένα φύλλα. Ο καλύτερος τρόπος να τα χρησιμοποιήσετε είναι να τα λιώσετε σε σκόνη. Η μυρωδιά τους θα είναι έτσι πιο έντονη.

Μια δοκιμή θα σας πείσει!

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ