Φαίη Σκορδά: «Έγινε πολύ απότομα και δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου – Διαβάζω όλα τα αρνητικά σχόλια»

φαίη-σκορδά-έγινε-πολύ-απότομα-και-δε-177251

Η Φαίη Σκορδά απαντάει στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να αλλάζει τηλεοπτική στέγη και ζώνη.

Για τις φήμες αναφορικά με το τηλεοπτικό της μέλλον μίλησε η παρουσιάστρια:

«Όφειλα να πάρω θέση για τα δημοσιεύματα για το τηλεοπτικό μου μέλλον. Διαβάζω τα αρνητικά σχόλια, άλλα δεν απαντάω. Έχω αδυναμία στην Άννα Ζηρδέλη, χαίρομαι που κάνει αυτό που θέλει. Είναι πολύ νωρίς για να χτυπάει το τηλέφωνο» είπε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

«Μου άρεσε που έκανα το «Voice». Είναι δύσκολο να κάνω βραδινό μαζί με πρωινό. Πάντα γράφονται διάφορα. Το θέμα είναι από πού γράφονται. Προς το παρόν, είμαι στον ΣΚΑΙ, άρα το πιο πιθανόν να είμαι εκεί. Πήγα στο «My style rocks», γιατί ήταν άρρωστος ο Σκουλός» συμπλήρωσε σχετικά με το ενδεχόμενο να μετακινηθεί και στη βραδινή ζώνη.

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε τις νέες της δηλώσεις η Φαίη Σκορδά, απαντώντας για τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ και τις φήμες για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Σχετικά για τον λόγο που επέλεξε να απαντήσει, στα σενάρια που την θέλουν σύντομα εκτός ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά ανέφερε:

«Δεν μπήκα στη διαδικασία να διαψεύσω τόσο πολύ για μένα, απλώς υπήρχε μια επανάληψη τόσο έντονη που ήθελα να μπει μια τελεία. Φαντάζομαι πως η τελεία μπήκε», ανέφερε αρχικά η Φαίη Σκορδά.

Και πρόσθεσε:

«Εγώ όφειλα, έτσι το αισθάνθηκα εκείνη την ώρα, επειδή έγινε πολύ έντονα και δεν χτύπησε και το τηλέφωνό μου… Είναι η πρώτη φορά που δεν δέχτηκα τηλεφώνημα από τους ανθρώπους που έκαναν την αναπαραγωγή. Διαβάζω όλα τα αρνητικά σχόλια, αλλά δεν απαντώ» είπε η Φαίη Σκορδά για τα δημοσιεύματα γύρω από το τηλεοπτικό της μέλλον.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ