Ξέσπασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος: «Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος»

ξέσπασε-ο-ανδρέας-μικρούτσικος-δουλ-177264

Τις ραγδαίες εξελίξεις στο ΣΥΡΙΖΑ σχολίασαν το πρωί της Πέμπτης, 23 Νοεμβρίου, στη «Super Κατερίνα» οι συνεργάτες της Κατερίνας Καινούργιου, μετά την αποχώρηση της Έφης Αχτσιόγλου και των συνεργατών της.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος παρακολουθώντας τα όσα συμβαίνουν στο πολιτικό τοπίο, ξέσπασε, τονίζοντας πως στο επίκεντρο θα πρέπει να βρίσκεται ο ελληνικός λαός και η ακρίβεια μου προβληματίζει τα νοικοκυριά.

«Ο λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ θα υποφέρει οικονομικά και εκεί είναι το μεγάλο δράμα. Από το ΣΥΡΙΖΑ θα βγει ένα άλλο σχήμα, το θέμα είναι πώς θα επιβιώσει ο ελληνικός λαός και δεν θα είναι στα πρόθυρα της οικονομικής πολιτικής – βιολογικής αυτοκτονίας», είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Και ξέσπασε: «Παιδιά, μάχη στα super market θα γίνεται. Το λάδι έγινε χρυσός. Μην χάνουμε τον προσανατολισμό. Κασσελάκηδες μπορούν να υπάρξουν, είτε ως ηγέτες, είτε ως πρόσωπα τα οποία η ιστορία τα μεταβάλει στην άκρη.

Γιατί να τραβάει αυτά τα πράγματα ο κόσμος; Γιατί η νέα φορολογία διαλύει τους μικρομεσαίους. Γιατί είχαμε χθες απεργία, τι έγινε με τους ταξιτζήδες, τι πληρώνουμε και πώς θα πληρώσω το ενοίκιό μου και το ηλεκτρικό; Δουλεύω σαν σκύλος και 20 του μήνα είμαι άφραγκος» είπε ξεσπώντας ο Ανδρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ