Απαντά για πρώτη φορά σε όσους τον χαρακτήρισαν «πατέρα-τέρας»: Ο Χρήστος Χούπας «λύγισε» on air για την αριστούχο κόρη του

απαντά-για-πρώτη-φορά-σε-όσους-τον-χαρα-135881

Ο Χρήστος Χούπας , ο πατέρας της Ελπίδας Χούπα, της κοπέλας που έχασε τη ζωή της στη μοιραία αμαξοστοιχία στα Τέμπη, συγκίνησε από την πρώτη στιγμή το πανελλήνιο μετά τον χαμό της αγαπημένης του κόρης. Ωστόσο, κάποιες δηλώσεις του σχολιάστηκαν αρνητικά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Για τον λόγο αυτό, ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει στην εκπομπή “Πρωινό” και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μαλλιαρό, απαντώντας για πρώτη φορά σε όσους σχολίασαν αρνητικά τη δήλωσή του πως τα μέτρα της κυβέρνησης μετά την τραγωδία, είναι βάλσαμο στην ψυχή του.

Χρήστος Χούπας: «Δεν με αγγίζουν τα πικρόχολα σχόλια»

«Συντετριμμένη είναι ολόκληρη η οικογένεια. Εμείς, ήμασταν δεμένη οικογένεια. Είπαμε το τελευταίο αντίο στην κόρη μας. Το καημένο, βγήκαν τα αποτελέσματα στη σχολή του και τα είχε όλα δέκα. Που είναι να τα δει; Στο χώμα; Βγήκε η βαθμολογία και τα είχε δεκάρια το καμάρι μου» ανέφερε αρχικά εμφανώς συγκινημένος ο πατέρας του αδικοχαμένου κοριτσιού.

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που έλαβε μετά τη δήλωσή του, ο κύριος Χούπας είπε: «Δε με αγγίζουν αυτά. Τα πικρόχολα σχόλια δε με αγγίζουν καθόλου. Το τι θα πει ο κάθε π….. στο facebook δε με ενδιαφέρει καθόλου. Ένα μέρος όσων είπα αγνοήθηκε. Αν είσαι γονιός με καταλαβαίνεις. Όλα τα πλούτη του κόσμου».

Δείτε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Χούπα εδώ:

Χρήστος Χούπας: Όσα δήλωσε για τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης

Ο πατέρας της 28χρονης Ελπίδας Χούπα, η οποία ταυτοποιήθηκε ως μία εκ των νεκρών του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος, το Σάββατο 11/3 μίλησε στην εκπομπή «Δεκατιανοί» και συγκίνησε για μία ακόμη φορά με τα λόγια του.

«Ευχαριστώ την κυβέρνηση για τα μέτρα που πήρε. Δεν γνωρίζω αν είναι αρκετά ή αν είναι λίγα, διότι μπορεί να αγγίζουν και άλλους 56 ανθρώπους. Την κόρη μου δεν πρόκειται να μου την φέρει πίσω κανείς, ούτε ακόμα και αν έταζαν τον χρυσό όλου του πλανήτη», ανέφερε αρχικά ο Χρήστος Χούπας.

«Αυτά τα μέτρα που πήρε η πολιτεία, είναι βάλσαμο στην πληγωμένη ψυχή μας. Και πιστεύω ότι και εγώ και κάποιοι άλλοι θα τα αξιοποιήσουμε», πρόσθεσε ο κ. Χούπας.

Δείτε σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του Χρήστου Χούπα εδώ:

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ