Πέθανε ο Σταμάτης Κόκοτας

Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τα ξημερώματα του Σαββάτου
πέθανε-ο-σταμάτης-κόκοτας-64588

Έφυγε από την ζωή ο Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών μετά από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Ασκληπιείο όπου νοσηλευόταν

Πέθανε ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Σταμάτης Κόκοτας σε ηλικία 85 ετών

Ο Σταμάτης Κόκοτας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Ασκπληπιείο της Βούλας. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια έδινε μάχη με τον καρκίνο, ωστόσο σήμερα τα ξημερώματα κατέληξε έπειτα από ραγδαία επιδείνωση της υγείας του.

Γεννήθηκε το 1937 ενώ στα 60’s και τα 70’s είχε σημαντική παρουσία στην ελληνική δισκογραφία καθώς συνεργάστηκε με σπουδαίους δημιουργούς όπως ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Δήμος Μούτσης, ο Απόστολος Καλδάρας, ο Γιώργος Χατζηνάσιος, ο Γιάννης Σπανός, ο Γιώργος Ζαμπέτας, ο Αντώνης Κατινάρης, ο Χάρης Λυμπερόπουλος, ο Βαγγέλης Πιτσιλαδής, ο Λυκούργος Μαρκέας, ο Ανδρέας Καραγιαννόπουλος κ.ά.

Ο Σταμάτης Κόκοτας έφυγε από την ζωή αφήνοντας πίσω του μία σημαντική κληρονομιά στον μουσικό κόσμο και όχι μόνο. Το «Όνειρο απατηλό» και το «γιε μου» είναι μερικά από τα σπουδαία του τραγούδια που αγαπήθηκαν από γενιές ολόκληρες Ελλήνων και Ελληνίδων.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ