«Η φωνή του Χρήστου Μάστορα είναι ίδια με του Καζαντζίδη, στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν τραγούδησε»

Η βιογραφία του Στέλιου Καζαντζίδη ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Υπάρχω», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Μάστορας.
η-φωνή-του-χρήστου-μάστορα-είναι-ίδια-204656

Η βιογραφία του θρυλικού λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη ζωντανεύει στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «Υπάρχω», στην οποία πρωταγωνιστεί ο Χρήστος Μάστορας.

Σύμφωνα με την σεναριογράφο Κατερίνα Μπέη, η φωνητική ομοιότητα του Μάστορα με τον Καζαντζίδη άφησε άφωνους τους μουσικούς στο στούντιο, οδηγώντας στην ομόφωνη επιλογή του για τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

«Επιλέξαμε τον Χρήστο γιατί είχε ένα ένστικτο, μία αμεσότητα και μία ειλικρίνεια που ταίριαζαν απόλυτα με την προσωπικότητα του Καζαντζίδη» δήλωσε η Μπέη.

Προσθέτοντας, τόνισε:

«Έχουμε μιλήσει με την οικογένεια του Καζαντζίδη και με τους συγγενείς των μουσικών που συνεργάστηκαν μαζί του. Στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε μια ταινία που να αγγίζει όλες τις πτυχές της ζωής του, με ειλικρίνεια και σεβασμό».

Εκτός από τον Μάστορα, η ταινία «Υπάρχω» διαθέτει ένα εντυπωσιακό καστ ηθοποιών, με τους Κλέλια Ρένεση, Ασημένια Βουλιώτη, Αγορίτσα Οικονόμου, Δημήτρη Καπουράνη και Άννα Συμεωνίδου να ενσαρκώνουν σημαντικούς ρόλους.

Η ταινία «Υπάρχω» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους σύντομα, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία γεμάτη μουσική, συγκίνηση και την αθάνατη φωνή του Στέλιου Καζαντζίδη.

Κατερίνα Μπέη: «Η φωνή του Χρήστου Μάστορα είναι ίδια με αυτή του Καζαντζίδη, στο στούντιο οι μουσικοί βούρκωσαν όταν άρχισε να τραγουδά»

Η σεναριογράφος, Κατερίνα Μπέη, μιλάει αποκλειστικά στο «Γεια σου» για την ταινία για τη ζωή του Στέλιου Καζαντζίδη με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ της ταινίας «Υπάρχω»

Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την βιογραφική ταινία «Υπάρχω» με πρωταγωνιστή τον Χρήστο Μάστορα στον ρόλο του Στέλιου Καζαντζίδη.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Έβαλε σε όλους τα «γυαλιά»: Ο Χρήστος Μάστορας στις πρώτες του σκηνές ως Στέλιος Καζαντζίδης για το «Υπάρχω»

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος χειροκροτά τον Χρήστο Μάστορα για την ερμηνεία του ως Στέλιο Καζαντζίδη

Χρήστος Μάστορας: Η Χάρις Αλεξίου εκφράζει τον θαυμασμό της για τον ρόλο του ως Στέλιος Καζαντζίδης

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ