Έβαλε σε όλους τα «γυαλιά»: Ο Χρήστος Μάστορας στις πρώτες του σκηνές ως Στέλιος Καζαντζίδης για το «Υπάρχω»

Ο Χρήστος Μάστορας ερμηνεύει το «Υπάρχω» και ανατριχιάζει: Δείτε το trailer της ταινίας για τον Στέλιο Καζαντζίδη που μόλις κυκλοφόρησε.
έβαλε-σε-όλους-τα-γυαλιά-ο-χρήστος-μά-204639

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ο τραγουδιστής που θα ενσαρκώσει τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία – αφιέρωμα στη ζωή του σπουδαίου τραγουδιστή με τίτλο «Υπάρχω».

Λίγες ώρες πριν κυκλοφόρησαν και τα πρώτα πλάνα από την ταινία. Στο βίντεο που δημοσίευσε ο Χρήστος Μάστορας τον βλέπουμε για πρώτη φορά να ερμηνεύει το «Υπάρχω» του Στέλιου Καζαντζίδη και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.

Στο βίντεο αυτό εμφανίζεται και η Κλέλια Ρένεση, η οποία υποδύεται την Καίτη Γκρέυ.

Υπάρχω: Ο Χρήστος Μάστορας στις πρώτες του σκηνές ως Στέλιος Καζαντζίδης

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

Ο Χρήστος Μάστορας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τον ρόλο που αναλαμβάνει να ενσαρκώσει, δημοσιεύοντας το προηγούμενο διάστημα μία σειρά από φωτογραφίες από τα γυρίσματα, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως η ταινία θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 19 Δεκεμβρίου.

«ΥΠΑΡΧΩ»

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της μεγαλύτερης ελληνικής κινηματογραφικής παραγωγής της χρονιάς, βασισμένη στη ζωή του σπουδαίου λαϊκού τραγουδιστή Στέλιου Καζαντζίδη

H συγκινητική ιστορία ενός παιδιού μιας οικογένειας προσφύγων του Πόντου που κατάφερε να επιβιώσει και να μεγαλουργήσει χάρη στο τεράστιο ταλέντο του και κόντρα σε κάθε κοινωνική και προσωπική δυσκολία.

Μουσική, έρωτες, οικογένεια, φίλοι, ψάρεμα, δημιουργία, μπράβοι της νύχτας, φανατικοί θαυμαστές, μεγάλες διαμάχες, δημιουργούν το ψηφιδωτό της ζωής του.

Μία ταινία – αφιέρωμα στον τεράστιο Στέλιο Καζαντζίδη που η φωνή του «μίλησε» στις καρδιές όλων των Ελλήνων, σε όλο τον Κόσμο.

Για όσους τον αγάπησαν και για όσους θέλουν να τον γνωρίσουν.

Παραγωγή @tanweergreece

Σκηνοθεσία Γιώργος Τσεμπερόπουλος

19 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Mastoras (@xmastoras)

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ