Μόνο συγκίνηση για τα μικρά αγγελούδια: Οι 4 μικρές μαχήτριες, νίκησαν μαζί τον καρκίνο και έβγαλαν μαζί την πιο γλυκιά φωτογραφία

μόνο-συγκίνηση-για-τα-μικρά-αγγελούδι-179485

Μια ιστορία ψυχικής δύναμης και φιλίας από τέσσερα μικρά αγγελούδια που προκαλεί συγκίνηση. Οι 4 μικρές μαχήτριες νίκησαν μαζί τον καρκίνο και έβγαλαν την πιο γλυκιά φωτογραφία.

Η ιστορία των μικρών μαχητριών που νίκησαν τον καρκίνο

Πριν από τρία χρόνια, ο McKinley, η Chloe, η Ava και η Lauren γνωρίστηκαν σε ένα νοσοκομείο της Φλόριντα ως ασθενείς.

Πήγαν εκεί για να καταπολεμήσουν τον παιδικό καρκίνο, γνωρίστηκαν και στήριξαν η μία την άλλη στη δύσκολη μάχη τους.

Από τότε, οι μικρές βγάζουν μια φωτογραφία μαζί στον προθάλαμο του νοσοκομείου κάθε χρόνο. Φέτος, όμως, η φωτογραφία τους είναι ακόμη πιο ξεχωριστή, καθώς είναι η πρώτη φορά που και τα τέσσερα παιδιά βρίσκονται σε ύφεση και έχουν βγει από τη θεραπεία.

Τι δήλωσαν οι μητέρες για την μάχη με τον παιδικό καρκίνο

«Όταν πρωτοβγάλαμε τη φωτογραφία ήταν όλα σε θεραπεία», λέει η μαμά της Ava, «και είναι συγκλονιστικό να βλέπεις πώς εξελίχθηκαν αυτά τα μωρά που είχαν χάσει τα μαλλιά τους».

«Αυτό ήταν που τις ένωσε τότε», λέει η μαμά της Lauren, «Η κόρη μου ήταν 3 ετών και δεν είχε μαλλιά και ένιωσε φυσιολογική όταν είδε τις φίλες της στο νοσοκομείο να μοιάζουν με εκείνη».

«Ήταν πολύ ανακουφιστικό για εκείνη να βλέπει οικεία πρόσωπα, να μην αισθάνεται τόσο μόνη», προσθέτει η μαμά της McKinley.

Το αξιοσημείωτο είναι ότι και οι τέσσερις μητέρες βρέθηκαν να στηρίζουν η μία την άλλη κατά τη διάρκεια αυτής της επώδυνης διαδικασίας, επειδή όλες περνούσαν την ίδια περιπέτεια.

Η Λόρεν ήταν η τελευταία που βγήκε από τη θεραπεία και τώρα είναι ενθουσιασμένη γιατί ετοιμάζεται να ξεκινήσει το νηπιαγωγείο.

«Είναι τόσο μικρές και έχουν καταφέρει κάτι τόσο φοβερό», τονίζει η μαμά της Lauren, ανακουφισμένη και περήφανη για τους 4 μικρούς μαχητές της ζωής της.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ