Στέλλα Μπεζαντάκου: «Προτεραιότητα είναι ο άντρας μου. Είναι πιο σημαντικός από τη δουλειά μου»

Καλεσμένη στο «The Tonight Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Μπεζαντάκου.
στέλλα-μπεζαντάκου-προτεραιότητα-ε-200806

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» το βράδυ της Δευτέρας 17 Ιουνίου 2024, η γνωστή τραγουδίστρια Στέλλα Μπεζαντάκου ανέφερε για τον γάμο της:

«14 χρόνια είμαστε μαζί».

Ακόμη, τόνισε ότι δεν την ενοχλεί να αρέσει ο σύζυγός της και σε άλλες γυναίκες, αλλά το αντίθετο.

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Στις αρχές υπήρχε θέμα, τώρα είμαστε 14 χρόνια»

«Μου αρέσει να τον θέλουν κι άλλες. Αυτός δεν θέλω να δίνει δικαιώματα. Αν τον θέλουν 1000, τιμή μου. Στις αρχές υπήρχε θέμα, τώρα είμαστε 14 χρόνια» τόνισε η Στέλλα Μπεζαντάκου.

Η Στέλλα Μπεζαντάκου μίλησε για τα χρόνια που απείχε από τη δημοσιότητα, τον σύζυγό της, αλλά και την επιστροφή της φέτος, στο τραγούδι.

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Με τον άντρα μου είμαστε μαζί 14 χρόνια – Μου αρέσει να τον θέλουν οι άλλες γυναίκες, αυτός δεν θέλω να δίνει δικαιώματα»

Στην πορεία, η Στέλλα Μπεζαντάκου ρωτήθηκε αν ο σύζυγός της, έπαιξε ρόλο στο ότι απομακρύνθηκε από τα «φώτα». Σε αυτό απάντησε ότι:

«Δεν είναι εύκολο. Όλο αυτό το σέξι που πλασάρω είναι ένα character. Το έχω μεν, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό 100%. Όταν ο σύζυγός μου έβλεπε ότι πλασάρω μόνο αυτήν την πλευρά, λογικό είναι οπότε, υπήρχε ένα θέμα. Ο σύζυγός μου ποτέ δεν μου ζήτησε να σταματήσω το τραγούδι. Εγώ έδωσα προτεραιότητα στην προσωπική μου ζωή, γιατί θεώρησα ότι είναι πιο σημαντική από την επαγγελματική μου».

«Όσο ήμουν εκτός δουλειάς ασχολούμουν με τον Χρήστο, τον άντρα μου. Μου αρέσει να τον φροντίζω. Τον αγαπάω και είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του»

Στέλλα Μπεζαντάκου: «Τους αγαπώ όλους, ακόμη και αυτούς που γράφουν αρνητικά σχόλια»

ENA MEΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟ @the2nightshow_ant1tv ♥️ @the2night.show 💣@the2nigthshow__oficial και τον εκπληκτικό🙏 @grigorisarnaoutoglou.official για την υπέροχη φιλοξενια 🌼

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΣΤΟ @the2nightshow_ant1tv @the2nigthshow__oficial με τον @grigorisarnaoutoglou.official ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΕ ΑΦΟΠΛΙΣΤΙΚΗ ΕΙΛΙΛΡΙΝΕΙΑ…

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ