Πηνελόπη Πιτσούλη: «Οι άνθρωποι με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια, πονάνε τα μάτια μου»

πηνελόπη-πιτσούλη-οι-άνθρωποι-με-παρ-176716

Δηλώσεις που θα συζητηθούν έκανε η ηθοποιός Πηνελόπη Πιτσούλη, η οποία αφενός είπε πως η Δέσποινα Βανδή μπορεί να φοράει ό,τι θέλει, γιατί το κορμί είναι δικό της, αφετέρου είπε πως “στους ανθρώπους με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια, γιατί πονάνε τα μάτια μου“.

Η Πηνελόπη Πιτσούλη μίλησε στον ΣΚΑΪ, για την Επίδαυρο, αλλά και τις ενδυματολογικές επιλογές της Δέσποινας Βανδή:

Η Επίδαυρος έχασε που δεν έπαιξα εκεί, όχι εγώ” και συνέχισε:

Μαγκιά της Βανδή να φοράει ό,τι θέλει, το κορμί της χρησιμοποιεί, όχι το δικό σου. Στους ανθρώπους με παραπάνω κιλά με ενοχλεί να βάζουν κοντά μπλουζάκια, γιατί πονάνε τα μάτια μου. Ο καθένας όμως κάνει ό,τι θέλει“, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον ρόλο της στους “Πανθέους” είπε:

“Ο ρόλος μου στο σίριαλ είναι μιας ψυχοκόρης που μένει πιστή στην οικογένεια των Πανθέων. Στη σειρά, σεναριογράφος είναι ο γιος μου κι είναι πολύ αυστηρός μαζί μου. Τα νούμερα είναι μια κομπίνα, δεν πιστεύω σε αυτά. Δεν μπορεί να πηγαίνω σούπερ μάρκετ και να με φωνάζουν με το όνομα του ρόλου μου κι η σειρά να κάνει χαμηλά νούμερα. Δεν στέκει”.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε για το θέμα του γάμου:

“Ο γάμος δεν είναι εύκολη ιστορία, θέλει υποχωρήσεις. Όποια γυναίκα λέει ότι δεν απατήθηκε είναι βλαξ. Ο σύζυγός μου δεν μου επέτρεψε να καταλάβω ότι μπορεί να έχει απιστήσει, γιατί είναι ξύπνιος και παμπόνηρος. Αν μάθαινα κάποια απιστία του, θα έκανα πως δεν το άκουσα”.

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ