«Είναι υποχρεωτικό μέχρι τα 18 της»: Η Ευγενία Δημητροπούλου για τον νόμο στη χώρα της υιοθετημένης κόρης της

είναι-υποχρεωτικό-μέχρι-τα-18-της-η-ευ-176340

Για το παιδί που υιοθέτησε με τον σύζυγό της μίλησε η Ευγενία Δημητροπούλου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”. Η ηθοποιός έκανε ξεκάθαρο, ότι η υιοθεσία ήταν η πρώτη τους επιλογή, όταν αποφάσισαν να κάνουν οικογένεια μαζί.

Ευγενία Δημητροπούλου: Όλα όσα είπε στην εκπομπή

Όπως είπε η ηθοποιός στο «Mega Καλημέρα» για την υιοθεσία της κόρης της από την Σιέρα Λεόνε: «Δεν κατάλαβα γιατί έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση σε όλους. Δεν κάναμε τίποτα περισσότερο από αυτό που κάνει κάποιος για να δημιουργήσει οικογένεια. Με τον σύζυγό μου ήταν η πρώτη μας επιλογή να υιοθετήσουμε παιδί, είμαστε χαρούμενοι που το καταφέραμε».

Σε δηλώσεις της στο “Mega Καλημέρα” για την υιοθεσία της κόρης της εξέφρασε την απορία της για το γεγονός ότι έκανε τόσο μεγάλη αίσθηση η απόφασή της να υιοθετήσει παιδί:

Στην ίδια συνέντευξη, η Ευγενία Δημητροπούλου εξήγησε τη διαδικασία της υιοθεσίας και τις υποχρεώσεις τους μέχρι να γίνει η κόρη τους 18 ετών:

«Είναι υποχρεωτικό να στέλνουμε αναφορά στη χώρα που υιοθετήσαμε την Εύα μέχρι τα 18 της χρόνια. Δεν ξέρω αν είναι εφικτό να γνωρίσει τους βιολογικούς της γονείς αλλά θα ήμουν διατεθειμένη να ταξιδέψω μαζί της για να δει τις ρίζες της μεγαλώνοντας, είναι πολύ μικρή ακόμα».

Για την καθημερινότητα και τη σχέση με την κόρη της, Εύα, η ηθοποιός σημείωσε:

«Πάντα υπάρχει χρόνος για την Εύα, όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Αν επιλέγεις τον ελεύθερο σου χρόνο να τον αφιερώνεις στην οικογένεια, τότε τα καταφέρνεις. Η κόρη μου είναι πολύ δυναμική και κάνει πράγματα που σε εμένα φαντάζουν επικίνδυνα. Μου λένε ότι γενικά είμαι ψύχραιμη ως μαμά, αλλά η Εύα είναι έντονο παιδί. Δε φωνάζω στην κόρη μου, θέλω πάντα να είμαι κοντά».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ