«Έκανε το θαύμα του ο Άγιος Νεκτάριος. Δεν θέλω να με λέει γιαγιά»: Ο Γολγοθάς της εγγονής της Χριστίνας Παππά

έκανε-το-θαύμα-του-ο-άγιος-νεκτάριος-δ-177013

Η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, μίλησε για την εγγονή της, τον ηλικιακό ρατσισμό, τον έρωτα, τον γιο της, αλλά και για τα κακοπροαίρετα σχόλια που έλαβε και απευθύνθηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Για την εγγονή της, η ηθοποιός και επιχειρηματίας υπογράμμισε «η εγγονή μου ξεκίνησε να μιλάει και με λέει «γιαγιά». Δεν έχω πρόβλημα, αλλά θα προτιμούσα η εγγονή μου να με λέει Χριστίνα και όχι «γιαγιά». Στην οικογένειά μου έχουμε μάθει να μη λέμε «γιαγιά», ο γιος μου τη μητέρα μου την φωνάζει Νικολέτα».

Οι προτεραιότητες της Χριστίνας Παππά

Σχετικά με τη σχέση που έχει με τη νύφη της, η Χριστίνα Παππά επεσήμανε «θα ήθελα να με είχα πεθερά. Είμαι άνετη, δίκαιη και δοτική. Όταν έχω πρόβλημα με την νύφη μου θα της το πω. Η Άννα (Μπεζάν) είναι σαν κόρη μου, τη νιώθω σαν κόρη μου. Ό,τι ανήκει σε έμενα, ανήκει και σε εκείνη. Προτεραιότητα πλέον στη ζωή μου έχει η εγγονή μου, μετά η νύφη μου και μετά ο γιος μου».

Όσον αφορά τον ηλικιακό ρατσισμό, που πιστεύει ότι υπάρχει σε γυναίκες άνω των 50 ετών και θα πρέπει να επαναστατήσουν, σημείωσε «η ζωή δεν έχει ηλικία, νιώθω 20 ετών στη ψυχή μου. Δεν πέρασαν ποτέ μέσα μου οι χαρακτηρισμοί του «σέξι». Βλέπω παλιές φωτογραφίες μου και θεωρώ ότι υπήρξα μία πολύ ωραία γυναίκα. Νομίζω και τώρα μία χαρά κρατιέμαι».

Για τον έρωτα η Χριστίνα Παππά τόνισε «μου αρέσει η μοναξιά, αλλά κουράστηκα να λέω ότι είμαι «ο άνδρας της ζωής μου». Με φλερτάρουν, αλλά δεν δίνω σημασία. Ο γιος μου έλεγε παλαιοτέρα ότι θα ήθελε να έχω σύντροφο, αλλά απαντούσα ότι νιώθω ευτυχισμένη» και αποκάλυψε πως στο παρελθόν είχε σχέση με άνδρα νεότερο κατά 12 χρόνια και ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής της, καθώς «οι μικρότεροι άνδρες φροντίζουν πιο πολύ τις μεγαλύτερες γυναίκες, επειδή τις θαυμάζουν».

Για τη γυμνή φωτογράφιση που έχει κάνει, εξομολογήθηκε ότι δεν ένιωσε άβολα, αλλά δεν κάνει γυμνισμό.

Για την απιστία ανέφερε «με έχει απατήσει σύντροφος μου και τον έχω πιάσει στα πράσα. Ήταν σε διπλανό αμάξι με άλλη γυναίκα. Δεν έχω απατήσει ποτέ σύντροφο μου, είμαι πολύ πιστή».

Για τον γάμο πρώτο γάμο της, είπε «δεν είχα παντρευτεί για να χωρίσω, αλλά για να κάνω οικογένεια και παιδιά. Αυτό δεν έγινε όμως. Ο γιος μου δεν έχει σχέσεις με τον πατέρα του και δεν ήταν ούτε στην βάπτιση της μικρής. Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πατέρα του γιου μου, γιατί υπάρχει ο Δημήτρης στη ζωή μου».

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε πως έχει βάλει το λιθαράκι της στην καριέρα του Γρηγόρη Αρναούτογλου, καθώς είχαν συνεργαστεί στην ΕΡΤ3 σε καθημερινή εκπομπή και συμπλήρωσε ότι «δεν είμαι άνθρωπος που θυμώνω και κρατάω κακία, αλλά κρατάω τις αποστάσεις μου. Είχα μία κακή συνεργασία στο παρελθόν που μου στοίχισε και σε θέματα υγείας».

Η Χριστίνα Παππά θα κινηθεί δικαστικά

Για τα κακοπροαίρετα σχόλια που έλαβε, τα οποία έφτασαν στο σημείο του διασυρμού εκείνης και της οικογένειάς της, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως έχει απευθυνθεί στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και θα προβεί σε μηνύσεις, κατέληξε «έχω φάει απανωτές σφαλιάρες, είμαι άνθρωπος που δεν έχω δώσει ποτέ δικαιώματα στη ζωή μου. Πάντα πρόσεχα. Ήταν μία τραγική στιγμή για μένα που δεν θέλω να σκέφτομαι και να θυμάμαι. Έχουν διασύρει το όνομα μου, του γιου μου και συνεργατών μας».

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ