Ρία Πρίνου: Αριστοκρατική εμφάνιση σε λαμπερή βραδιά με την κόρη της, Άλκηστις

Η Ρία Πρίνου εμφανίστηκε σε εκδήλωση για το προσωπικό των Dr Prinou με την κόρη της και έλαμψε με την παρουσία της
ρία-πρίνου-αριστοκρατική-εμφάνιση-σε-187950

Η Ρία Πρίνου, η ιδρύτρια των Κέντρων αισθητικής Dr Prinou, τίμησε με την παρουσία της μια εκδήλωση αφιερωμένη στο προσωπικό της γνωστής αλυσίδας. Η βραδιά ήταν γεμάτη λάμψη και χαρά, με την κα Πρίνου να ξεχωρίζει με την κομψή εμφάνισή της.

Επέλεξε μια εντυπωσιακή κάπα Dior, η οποία συνδυάστηκε άψογα με ένα λευκό πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το σύνολο με οπάκ καλσόν και κομψές μαύρες γόβες Valentino, αποπνέοντας μια αύρα αριστοκρατικής κομψότητας.

Η Ρία Πρίνου και η Άλκηστις Πρίνου με το προσωπικό των καταστημάτων Dr Prinou

Η κόρη της Άλκηστις, η οποία ακολουθεί τα βήματα της μητέρας της στον χώρο της ομορφιάς, συνόδευσε την κα Πρίνου στην εκδήλωση, μοιραζόμενη λαμπερές στιγμές με τους καλεσμένους.

Η γιορτή αποτέλεσε μια ιδανική ευκαιρία για την κα Πρίνου να εκφράσει την ευγνωμοσύνη της προς το αφοσιωμένο προσωπικό της, το οποίο συμβάλλει στην επιτυχία των Κέντρων αισθητικής Dr Prinou.

H Ρία Πρίνου και η κόρη της Άλκηστις τόνισαν μεταξύ άλλων στην ομιλία τους:

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που εδώ και 60 χρόνια, είστε δίπλα μας και είστε οι αληθινοί αρωγοί αυτής της εταιρείας. Μία αγκαλιά για όλους τους παλιούς και νέους συνεργάτες που στελεχώνουν τα 20 καταστήματά μας και προσφέρουν τις γνώσεις, τις δεξιότητες και κυρίως, την αφοσίωσή τους».

Oι Άλκηστις Πρίνου και Ρία Πρίνου

Σε άλλο σημείο εξήγησαν:

«Τα Dr Prinou με δράση σε 5 διαφορετικά γεωγραφικά διαμερίσματα, σε 10.000 τ.μ., έχουν πετύχει να απασχολούν αισίως πάνω από 550 εργαζόμενους σήμερα. Σύγχρονοι χώροι εργασίας έτοιμοι να προσφέρουν εμπειρίες ζωής με οικολογική συνείδηση και άμεση ψηφιακή αναβάθμιση. Το ελκυστικό περιβάλλον εργασίας μεταμορφώνει την εμπειρία των εργαζομένων. Δημιουργούμε ομάδες επιτυχίας με κύριο στόχο την προσωπική ανέλιξη, την αναζήτηση του ταλέντου και την αφοσίωση στο κάθε ένα μοναδικό άνθρωπο. Με αυτόν τον τρόπο, θα ανακαλύψουμε νέες δεξιότητες και ιδέες, καλλιεργώντας μία αποτελεσματική επικοινωνία και ενισχύοντας την αποδοτικότητα».

Ρία Πρίνου
Η Ρία Πρίνου και η Άλκηστις Πρίνου με το προσωπικό του καταστήματος Dr Prinou στη Κρήτη

Ελευθερία Πρίνου: «Ό,τι κι αν κάνεις στη ζωή σου, το σημαντικό είναι να είσαι άνθρωπος»

Η Ελευθερία Πρίνου ανατρέχει στο πώς ξεκίνησε σπουδάζοντας στο Λονδίνο. Και μιλά για τη συμβολή του άντρα της στη ζωή και τις αποφάσεις της. Τέλος, εξηγεί πως το πιο σημαντικό στη ζωή ενός ανθρώπου, πέρα από την οικογένεια, είναι να κάνει επάγγελμά του αυτό που αγαπά πραγματικά.

Περισσότερες ειδήσεις σήμερα

Κοστίζει όσο 1 αυτοκίνητο: Σούσουρο με την τσάντα που εμφανίστηκε η κόρη της Ρίας Πρίνου, «ζαλίζει» η τιμή της

Συγκινεί ο Μάρκος Σεφερλής για την αγαπημένη μητέρα του: «Είναι 81 και παραμένει η ηρωίδα μου»

Έγινε μητέρα στα 66 της και όλοι την κατέκριναν, σήμερα είναι 81 χρονών καμαρώνει την έφηβη κόρη της

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΝΕΑ