Ξέσπασε η Αγγελική Ηλιάδη: «Έχω 2 παιδιά» – Το δημοσίευμα που την έκανε έξω φρενών

Η Αγγελική Ηλιάδη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάννα» και μίλησε για το δημοσίευμα που την εκνεύρισε πιο πολύ.
ξέσπασε-η-αγγελική-ηλιάδη-έχω-2-παιδιά-196680

Η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε για τις φορές που έχει ψάξει το όνομα της στο google αλλά και ποιο ήταν το δημοσίευμα που την εκνεύρισε πιο πολύ.

Αγγελική Ηλιάδη: Για τα ψεύτικα δημοσιεύματα

Πιο συγκεκριμένα, η Αγγελική Ηλιάδη δήλωσε αρχικά πως «βεβαίως έχω ψάξει τον εαυτό μου στην google. Όταν συμβαίνουν διάφορα πράγματα και φτάνουν στα αυτιά μου, θα μπω να δω τι έχει γραφτεί και τι έχει ειπωθεί. Αναλόγως θα πράξω μετέπειτα. Πάρα πολλές φορές έχουν γραφτεί πράγματα αλλά θέλω να πω ότι τα εννιά από τα δέκα δεν ισχύουν, παιδιά. Σας το λέω πολύ ειλικρινά αλλά και τα μέσα και τα έντυπα πρέπει κάτι να γράψουν για να γεμίσουν τις σελίδες τους και τα sites».

«Μερικές φορές όμως η φαντασία οργιάζει πραγματικά. Έχουν γραφτεί για σχέσεις που δεν υπήρχαν και αυτό είναι κάτι που με είχε ενοχλήσει πάρα πολύ. Το πιο ακραίο ήταν ότι υπήρχε μια σχέση, με λεπτομέρειες κιόλας, με έναν άνθρωπο τον οποίο δεν είχα γνωρίσει ποτέ στη ζωή μου. Κι όμως, είχαν γράψει με πάσα λεπτομέρεια για τη σχέση μας».

Αγγελική Ηλιάδη: Το δημοσίευμα που την έκανε έξαλλη

«Εμένα με ενοχλεί όταν μιλάνε οι άλλοι για μένα διότι εγώ μιλάω σπάνια. Μιλάω όταν πρέπει να μιλήσω, όταν έχω να πω κάτι για τη δουλειά μου και όταν πρέπει να βάλω τα πράγματα στη θέση τους. Έχω δυο παιδιά τα οποία οφείλω και θέλω να τα προστατέψω. Βεβαίως πολλές φορές έχω κινηθεί νομικά, έχουν ζητηθεί συγνώμες και τα λοιπά. Είναι καλό οι άνθρωποι να έχουν όρια, όταν δεν έχουν όρια εμένα με ενοχλεί» πρόσθεσε, ακόμα, η Αγγελική Ηλιάδη στις νέες τηλεοπτικές της δηλώσεις.

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Έρχεται στην Ελλάδα ο Slimane: Πού θα εμφανιστεί ο καλλιτέχνης που αποθεώνεται μετά την Eurovision

Μόλις «έσκασε»: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί οριστικά από το Survivor

Ίδιες ο μπαμπάς τους: Οι κόρες του Βαγγέλη Μαρινάκη μαζί με την μαμά τους σε σπάνια εμφάνιση στο Opap Arena

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ