Ιωάννα Τούνη: Αγόρασε 2 σπίτια και ήδη μετέτρεψε το ένα σε πραγματικό παλάτι

Η Ιωάννα Τούνη εδώ και καιρό έχει αρχίζει να δραστηριοποιείται στον χώρο του real estate ενώ πρόσφατα αγόρασε δύο σπίτια στην Θεσσαλονίκη.
ιωάννα-τούνη-αγόρασε-2-σπίτια-και-ήδη-μ-196667

Η διάσημη Influencer, Ιωάννα Τούνη τάραξε τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ με την αγορά δύο διαμερισμάτων στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Η ίδια τα αγόρασε προκειμένου να τα αξιοποιήσει.

Μάλιστα, η Ιωάννα δημοσίευσε στιγμιότυπα ένα από τα δύο σπίτια που ξεκίνησε η ανακαίνιση και μας έδειξε σε τι κατάσταση βρίσκεται.

Ιωάννα Τούνη: Τα stories μέσα από τα νέα διαμερισμάτα της

«Έχω πάρει στη Θεσσαλονίκη δύο σπίτια τα οποία τώρα τα ανακαινίζω, εδώ με τον Στέφανο τα φτιάχνουμε από την αρχή, θα τα κάνουμε super lux. Μου αρέσουν πάρα πολύ αυτά τα project, είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη, είμαι πάρα πολύ χαρούμενη» είχε πει πριν δυο μήνες.

Ιωάννα Τούνη: Η ανακαίνιση των διαμερισμάτων της

Σήμερα, 30 Μαΐου, η Influencer βρέθηκε στο ένα από τα δύο διαμερίσματα και μας έδωσε μια μικρή γεύση από το πώς είναι πριν την ανακαίνιση αλλά και πως έχει σχεδιάσει με τη βοήθεια πάντα του ειδικού να γίνει το διαμέρισμα.

«Έχουμε ξεκινήσει σιγά σιγά. Να ξεκινήσουμε λέω γρήγορα γρήγορα να φτιάξουμε τα σπίτια τα ονειρεμένα. Πεθαίνω, τρελαίνομαι με αυτά» είπε στο παρακάτω βίντεο!

Περισσότερες Ειδήσεις σήμερα

Δύσκολες ώρες για τη Σία Κοσιώνη: Της γύρισαν όλοι την πλάτη μετά από τόσα χρόνια

Έξαλλος ο Γιάννης Πουλόπουλος με τον Λάκη Λαζόπουλο: «Είναι φρικτό δεν αντέχω!»

Μαρία Μενούνος: Χαμογελά ξανά και μοιράστηκε τα ευχάριστα με μερικές φωτογραφίες

  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ